dim_b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ και πρωταγωνιστής της ταινίας παίρνει ένα μάθημα (από τον σκηνοθέτη σε μιά μικρή του εμφάνιση) γιά να μη χώνει τη μύτη του εκεί που δεν πρέπει.
Members gsarig Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Επειδή λες "για να μη χώνει τη μύτη του εκεί που δεν πρέπει", στο μυαλό μου ήρθε αμέσως το Chinatown, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποιός ήταν ο τύπος με το μαχαίρι...
dim_b Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Το Chinatown είναι. Ο τύπος με το μαχαίρι είναι ο Roman Polanski.
Members gsarig Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ενδιαφέρον... υποθέτω πως βάζω εγώ τώρα... Λοιπόν, η σκηνή έχει ως εξής: Κάπου στον 19ο αιώνα, το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι. Είναι χαρούμενοι κι οι δυο γιατί μπορούν, μετά από πολλές περιπέτειες, να ελπίζουν σε μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή. Μπαίνοντας, όμως, βρίσκουν τα δυο μικρότερα παιδιά τους νεκρά στα κρεβάτια τους και τον μεγαλύτερο γιο (που τα έπνιξε) κρεμασμένο.
mxpert Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ενδιαφέρον... υποθέτω πως βάζω εγώ τώρα... Λοιπόν' date=' η σκηνή έχει ως εξής: Κάπου στον 19ο αιώνα, το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι. Είναι χαρούμενοι κι οι δυο γιατί μπορούν, μετά από πολλές περιπέτειες, να ελπίζουν σε μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή. Μπαίνοντας, όμως, βρίσκουν τα δυο μικρότερα παιδιά τους νεκρά στα κρεβάτια τους και τον μεγαλύτερο γιο (που τα έπνιξε) κρεμασμένο.[/quote'] ...χαρούμενο ακούγεται ! :twisted: :twisted: :twisted: ...είναι ένα που ο πατέρας είναι γιατρός υποτίθεται ???
Members gsarig Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μπα, όχι. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι δυο σύζυγοι είναι επίσης και ξαδέρφια. ΥΓ: την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να βάλω κάτι λιγότερο μακάβριο :)
dim_b Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ένας μονόλογος από αγαπημένη μου ταινία... Θα αυτοκτονήσω. Θα γυρίσω στο Παρίσι και θα πηδήξω από τον πύργο του Άιφελ. Αν μάλιστα πάρω το Concorde, θα είμαι νεκρός 3 ώρες νωρίτερα. Και με τη διαφορά ώρας, θα είμαι ζωντανός γιά 6 ώρες στη Νέα Υόρκη και νεκρός 3 ώρες στο Παρίσι. Μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα και να είμαι ταυτόχρονα νεκρός. Μάλλον εύκολο είναι, αλλά δεν θέλω να σας παιδεύω
Sellers Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Στην αρχή υπέθεσα ότι είναι Woody Allen.. (το στυλ του μονόλογου) Μετά με μια μικρή αναζήτηση στο insomnia διαπίστωσα ότι τον έχεις ιδιαιίτερη αδυναμία αρα δεν έκανα και καμια ιδιαίτερη ανακάλυψη. (Εκτός και αν δεν είναι τελικά Woody Allen και τσάμπα κάνω τον έξυπνο) Χωρίς να το έχω δει, θα πω το Διαλύοντας τον Χάρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μπα... το Διαλύοντας το Χάρυ δεν πρέπει να είναι. Θα το θυμόμουν... εδιτ: ας ακολουθήσω όμως την ιδέα σου: μήπως είναι το "όλοι λένε σ'αγαπώ";
dim_b Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εδιτ: ας ακολουθήσω όμως την ιδέα σου: μήπως είναι το "όλοι λένε σ'αγαπώ"; Ακριβώς
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ακριβώς Ωχ! Σώπα ρε! Το έγραψα και σκεφτόμουν "άντε ρεζίλι θα γίνω. Τζάμπα το γράφω". Βασικά αφού μου έφερε στο μυαλό τον Woody ο sellers, είδα N.York, είδα και Παρίσι και αυτή ήταν η μόνη ταινία του Woody που θυμόμουν με το Παρίσι μέσα. Αλλά ενώ την έχω δει την ταινία 2-3 φορές, η ατάκα δε μου θύμισε τίποτα ιδιαίτερο. Οπότε σκέφτηκα "είναι δυνατόν να υπήρχε αυτή η ατάκα και να μην την θυμάμαι"; Ε, τελικά το έγραψα για να γίνει τζέρτζελος. Τέλος πάντων. New one (πιστεύω ιδιαίτερα εύκολη): What's this war in the heart of nature? Why does nature vie with itself? The land contend with the sea? ls there an avenging power in nature? Not one power, but two?
konnak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Όντως εύκολο: Λεπτή Κόκκινη Γραμμή. Όποιος θέλει βάζει την επόμενη, γιατί θα λείπω για επιβεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.