vsls Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Hint: Στην προηγουμενη σκηνη απανταει ο... τηλεφωνητης του θεου
konnak Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Χωρίς το hint ήμουν έτοιμος να πω το Mighty Aphrodite του Woody, αλλά έχει περάσει καιρός που το έχω δει και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Akujin Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 λογικα αυτό είναι. δεν το έχω δει δυστυχώς το συγκεκριμένο αλλά έχει γράψει ένα παρόμοιο μικρό θεατρικό ο γούντι, μοιάζει πολύ.
silencer51 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Κι εγώ πιστεύω πως ειναι το Mighty Aphrodite. Αν θυμάμαι καλά παίζει και ο F. Murray Abraham (μορφή!) ως αφηγητής στο χορο...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 φτού. το ήξερα. Μου άρεσε πολύ το Mighty Aphrodite και η συγκεκριμένη σκηνή είναι η αγαπημένη μου! Είχα λυθεί στα γέλια όταν την είδα! Να βλέπεις το χoρό να λέει κάτι του τύπου "Zeus! Hear us! We call out to thee!" και να απαντάει μια κανονικότατη διστακτική φωνή "Ehm, this is Zeus, I'm not home right now, so please leave the message after the bepp".
vsls Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ειστε ολοι σωστοι! Konnak πως ακριβως σε μπερδεψε το hint δε μπορω να καταλαβω... Ας συνεχισει οποιος εχει κατι ετοιμο!
EliMeli Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 ......."Are you with me yei or nei?!..."....... Σε ποια ταινια?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ρομπέν των δασών. Οι ήρωες με τα κολάν. ΥΓ. I love this game!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 λοιπόν, μάλλον αυτό θα είναι. Ας βάλω κάτι άλλο: άντρας μίλησε σε άντρα και μετά χαμογέλασε. Γυάλισε το χρυσό του δόντι (κάνοντας και ήχο αν θυμάμαι καλά), και ο δεύτερος άντρας εντυπωσιάστηκε και χαμογέλασε κι αυτός.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Gangs of NY ? nope. (αν υπάρχει αντίστοιχη σκηνή και εκεί, συγγνώμη)
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 έτσι φαίνεται ότι πρέπει να γίνει. Ας περιγράψω μάλλον την ίδια σκηνή με πιο πολλά στοιχεία. Ο άνθρωπος με το δόντι είναι μαύρος, και ακριβώς πριν χαμογελάσει λέει κάτι τέτοιο "excusez-moi, si'l vous plait" (δεν ξέρω γαλλικά, ελπίζω να το πιάσατε το νόημα). Σε λίγες ώρες θα βοηθήσω κι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.