Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Όχι φίλε μου... Σκεφτείτε το λιγάκι και αύριο θα σας δώσω και άλλη σκηνή αν χρειαστεί!!
Draculina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δεν βλέπω κίνηση οπότε θα βοηθήσω λιγάκι!!Λοιπόν 1 ακόμα σκηνη: Ο ήρωάς μας κάθεται μόνος του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.Είναι στεναχωρημένος και χαμένος στις σκέψεις του.Ξαφνικά η ταπετσαρία του δωματίου του 'ζωντανεύει', παίρνει τη μορφή του κήπου του σπιτιού του..Ο πρωταγωνιστής βλέπει τις κόρες του να παίζουν αμέριμνες στον κήπο,τον κοιτάνε και του χαμογελάνε.. Από ποια ταινία είναι οι 2 σκηνές?
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Μήπως είναι ο Ράσελ Κρόου στο Insider;
konnak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το Insider είναι, επιβεβαιώνω εγώ. Βάλε επόμενη...
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Κι εγώ σκηνή θα βάλω κι ελπίζω να την περιγράψω σωστά γιατί πάει καιρός από τότε που την είδα: Ο ήρωας τρέχει με το αυτοκίνητο για να ξεφύγει από τους διώκτες του που όμως κερδίζουν έδαφος. Κάποια στιγμή περνώντας πάνω από μια γέφυρα, πετά από το παράθυρο μια πετσέτα. Δημιουργείται τότε πίσω του μια μεγάλη λίμνη που σκεπάζει τη γέφυρα κι εμποδίζει τους διώκτες του να τον φτάσουν.
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Κι όμως, δεν είναι επιστημονική φαντασία Είναι δραματική / κοινωνική. Όχι γνωστή, αλλά πολύ καλή ταινία. Η σκηνή που αναφέρω, μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι "αντιγράφηκε" παλιότερα σε μια διαφήμιση αυτοκινήτου. Ας δώσω και άλλη μια σκηνή: ο ήρωας αφήνει στο χορτάρι, μπροστά στα σύνορα της πόλης, ένα νεκρό σκυλί σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία.
trelosjack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 "σκυλια στη χλοη" ελληνικος τιτλος,ξενο δε θυμαμαι.Και ο σκηνοθετης ειναι γνωστος αλλα επισης δεν τον θυμαμαι.lol.Παιζει η μισα μπαρτον(σε πολυ μικρη ηλικια).Εξαιρετικη ταινιουλα edit:"lawn dogs" ο τιτλος http://www.imdb.com/title/tt0119506/
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 σωστός trelosjack! σειρά σου edit: Lawn Dogs είναι ο αγγλικός τίτλος
trelosjack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 μαλλον ευκολο αυτο που ακολουθει. ελικοπτερο κυνηγα σκυλι στα χιονια.επιβατης του ελικοπτερου πυροβολει το σκυλι(χωρις να το πετυχαινει)
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Members Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως ξέρω ποιο είναι αλλά μιας και μόλις είχα βάλει ταινία, θα το αφήσω για κάποιον άλλο
trelosjack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 as you wish αλλα δε βλεπω και πολλους απ τους συμμετεχοντες στο topic online οποτε προτεινω να ψηθεις ν'απαντησεις
Cristina Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 μαλλον ευκολο αυτο που ακολουθει.ελικοπτερο κυνηγα σκυλι στα χιονια.επιβατης του ελικοπτερου πυροβολει το σκυλι(χωρις να το πετυχαινει) Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μυαλό μου ήρθε το «Crimson Rivers»' date=' η οποία το πιο πιθανό είναι να είναι άσχετη... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.