Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι - Remember the line/scene?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 732
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν βλέπω κίνηση οπότε θα βοηθήσω λιγάκι!!Λοιπόν 1 ακόμα σκηνη:

Ο ήρωάς μας κάθεται μόνος του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.Είναι στεναχωρημένος και χαμένος στις σκέψεις του.Ξαφνικά η ταπετσαρία του δωματίου του 'ζωντανεύει', παίρνει τη μορφή του κήπου του σπιτιού του..Ο πρωταγωνιστής βλέπει τις κόρες του να παίζουν αμέριμνες στον κήπο,τον κοιτάνε και του χαμογελάνε..

Από ποια ταινία είναι οι 2 σκηνές?

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ σκηνή θα βάλω κι ελπίζω να την περιγράψω σωστά γιατί πάει καιρός από τότε που την είδα:

Ο ήρωας τρέχει με το αυτοκίνητο για να ξεφύγει από τους διώκτες του που όμως κερδίζουν έδαφος. Κάποια στιγμή περνώντας πάνω από μια γέφυρα, πετά από το παράθυρο μια πετσέτα. Δημιουργείται τότε πίσω του μια μεγάλη λίμνη που σκεπάζει τη γέφυρα κι εμποδίζει τους διώκτες του να τον φτάσουν.

• Members
Δημοσ.

Κι όμως, δεν είναι επιστημονική φαντασία :) Είναι δραματική / κοινωνική. Όχι γνωστή, αλλά πολύ καλή ταινία. Η σκηνή που αναφέρω, μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι "αντιγράφηκε" παλιότερα σε μια διαφήμιση αυτοκινήτου.

Ας δώσω και άλλη μια σκηνή: ο ήρωας αφήνει στο χορτάρι, μπροστά στα σύνορα της πόλης, ένα νεκρό σκυλί σκεπασμένο με την αμερικανική σημαία.

Δημοσ.

"σκυλια στη χλοη" ελληνικος τιτλος,ξενο δε θυμαμαι.Και ο σκηνοθετης ειναι γνωστος αλλα επισης δεν τον θυμαμαι.lol.Παιζει η μισα μπαρτον(σε πολυ μικρη ηλικια).Εξαιρετικη ταινιουλα

edit:"lawn dogs" ο τιτλος

http://www.imdb.com/title/tt0119506/

Δημοσ.

μαλλον ευκολο αυτο που ακολουθει.

ελικοπτερο κυνηγα σκυλι στα χιονια.επιβατης του ελικοπτερου πυροβολει το σκυλι(χωρις να το πετυχαινει)

• Members
Δημοσ.

Νομίζω πως ξέρω ποιο είναι αλλά μιας και μόλις είχα βάλει ταινία, θα το αφήσω για κάποιον άλλο :)

Δημοσ.
μαλλον ευκολο αυτο που ακολουθει.

ελικοπτερο κυνηγα σκυλι στα χιονια.επιβατης του ελικοπτερου πυροβολει το σκυλι(χωρις να το πετυχαινει)

Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μυαλό μου ήρθε το «Crimson Rivers»' date=' η οποία το πιο πιθανό είναι να είναι άσχετη... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...