konnak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ξέρεις τι; Μπορείς απλά να ΜΗΝ ψάχνεις στο Google, υποθέτω όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε. Αλλά μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, το θέμα δεν είναι να κάνεις φιγούρα απαντώντας αλλά να ψάξεις να δεις αν σου θυμίζει κάτι. Π.χ. την ατάκα από το Some Like it Hot όταν την έβαλε ο pd κάτι μου θύμιζε αλλά το είχα πολύ πίσω στο βάθος του μυαλού μου, προφανώς την είχα δει αλλά παλιά. Δεν την θυμήθηκα και δεν απάντησα τελικά. Είμαι σίγουρος ότι αν έψαχνα στο Google θα μου την έβγαζε. In conclusion: you miss the point.
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ξέρεις τι; Μπορείς απλά να ΜΗΝ ψάχνεις στο Google' date=' υποθέτω όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε. Αλλά μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, το θέμα δεν είναι να κάνεις φιγούρα απαντώντας αλλά να ψάξεις να δεις αν σου θυμίζει κάτι. Π.χ. την ατάκα από το Some Like it Hot όταν την έβαλε ο pd κάτι μου θύμιζε αλλά το είχα πολύ πίσω στο βάθος του μυαλού μου, προφανώς την είχα δει αλλά παλιά. Δεν την θυμήθηκα και δεν απάντησα τελικά. Είμαι σίγουρος ότι αν έψαχνα στο Google θα μου την έβγαζε. In conclusion: you miss the point.[/quote'] Αυτό είναι το θέμα. Ότι επειδή δεν είναι όλοι «μεγάλοι άνθρωποι», είναι κρίμα να ...«miss the point»... Είναι σα να παίζεις το «Βρες το τραγούδι» και να βάζεις sample με στίχους από το refrain. Anw... Δεν ήταν ο σκοπός μου να χαλάσω το παιχνίδι που είναι τόσο ενδιαφέρον, απλώς είναι κρίμα κάποιος να δίνει μια απάντηση που μπορεί τόσο εύκολα να την βρει παντού και φυσικά χωρίς να υπάρχει περίπτωση να το πει ποτέ.
Edgar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ας περιγράψω εγώ μια σκηνή λοιπόν: ...ο πρωταγωνιστής απο το παραθυράκι του "δωματίου" του κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις με σχετικά πρωτόγονα (για τα σημερινά δεδομένα) μέσα... Για ποια ταινία πρόκειται ? Για μια στιγμή μου ήρθε το K-pax στο μυαλό, αλλά μάλλον είμαι τελείως εκτός...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αυτό είναι το θέμα. Ότι επειδή δεν είναι όλοι «μεγάλοι άνθρωποι»' date=' είναι κρίμα να ...«miss the point»... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]Είναι σα να παίζεις το «Βρες το τραγούδι» και να βάζεις sample με στίχους από το refrain. Anw... Δεν ήταν ο σκοπός μου να χαλάσω το παιχνίδι που είναι τόσο ενδιαφέρον, απλώς είναι κρίμα κάποιος να δίνει μια απάντηση που μπορεί τόσο εύκολα να την βρει παντού και φυσικά χωρίς να υπάρχει περίπτωση να το πει ποτέ. Μα δε νομίζω ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Και αν είχε συμβεί, πέρασε απαρατήρητο. Πάντως το παιχνίδι βασίζεται στην αξιοπιστία του απαντητή. Τέλος πάντων, αν κλέψει και κανένας, ε, τι να κάνουμε; Πάντως ας μην ανοίγουμε θέμα χωρίς λόγο. Αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε το πρόβλημα, ας το αφήσουμε. Αν κάποτε παρουσιαστεί κάποιος που θα απαντάει το ένα μετά το άλλο, θα ξανασυζητήσουμε (προτείνω). ;-)
Draculina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αχ παιδιά sorry για άλλο 1 offtopic αλλά επειδή από μένα ξεκίνησε η όλη ιστορία... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Draculina μου Δεν με στεναχωρείς βρε Cristinaki!!Σωστή η παρατήρησή σου!!Και το 2ο διάλογο τον έψαξα ρε γμτ, κοίταξα το imdb, τον έγραψα με τους αγγλικούς υποτίτλους off αυτή τη φορά, για να κάνω κανένα λάθος να μπερδέψω το google...Εκανα και search την τελευταία ατάκα με το mainman και μόνο για τον Bowie μου βγαλε... Μήπως να μην βάζατε διαλόγους, αλλά να περιγράφατε σκηνές...; οπότε σωστό!!Ίσως να είναι και πιο εύκολο!!Τουλ εγώ πέρα απτις χαρακτηριστικές πολύ δύσκολα θυμάμαι ατάκες...Πρέπει να έχω δει την ταινία τουλ 4 φορες και πρόσφατα..(όπως έτυχε με το some like it hot, που το έχω βίντεο και το έχω δει άπειρες φορές..) Αντε καλή μας συνέχεια!
mxpert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 edgar όχι !!! ξανα-ποστάρω τη σκηνή γιατί ψιλοχάθηκε νομίζω... ...ο πρωταγωνιστής απο το παραθυράκι του "δωματίου" του κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις με σχετικά πρωτόγονα (για τα σημερινά δεδομένα) μέσα... Για ποια ταινία πρόκειται ?
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Πες και τίποτα άλλο, δεν την ξέρει κανείς μόνο με αυτό το στοιχείο.
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 edgar όχι !!! ξανα-ποστάρω τη σκηνή γιατί ψιλοχάθηκε νομίζω... ...ο πρωταγωνιστής απο το παραθυράκι του "δωματίου" του κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις με σχετικά πρωτόγονα (για τα σημερινά δεδομένα) μέσα... Για ποια ταινία πρόκειται ? Hmmm... Galileo;
mxpert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 συγνώμη για την καθυστέρηση... ...σε παρόμοια σκηνή, βρίσκεται στο "δωμάτιό" του μαζί με κάποιον προστατευόμενό του και συζητούν για την αγάπη και το έρωτα... (οι δυο περιγραφές μου έχουν κάτι κοινό.....βρείτε το και προχωρήστε ενα βήμα παραπέρα...)
Draculina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Η δεύτερη σκηνή που έδωσες με πήγε κατευθείαν στο Ονομα του Ροδου...Και η πρώτη θα μπορούσε, ο William ο ήρωας του βιβλιου/ταινίας είχε γνώσεις αστρονομίας...Κρύο ή ζέστη mxpert??
Draculina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ωωωω thanks man!!! Θα επανέλθω το βράδυ με σκηνή. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε δυνάμεις!!;-)
mxpert Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 και για του λόγου το αληθές... Adso: Master... Have you ever been in love? William: In love? Many times. Adso: You were? William: Of course. Aristotle, Ovid, Virgil... Adso: No. I meant with a... William: Oh. Ah. Are you not confusing love with lust? Adso: Am I? I don't know. I want her own good. I want her to be happy. I want to save her from her poverty. William: Oh, dear! Adso: Why "oh, dear"? William: You are in love. Adso: Is that bad? William: For a monk it does present certain problems. Adso: But doesn't St Thomas Aquinas praise love above all other virtues? William: Yes, the love of God, Adso. The love of God! Adso: And the love of woman? William: Of woman, Thomas Aquinas knew precious little. But the Scriptures are very clear. Proverbs warns us: Woman takes possession of a man's precious soul. While Ecclesiastics tells us: "More bitter than death is woman." Adso: Yes, but what do you think, master? William: Of course, I don't have the benefit of your experience but I find it difficult to convince myself that God would have introduced such a foul being into creation without endowing her with some virtues. Hm? How peaceful life would be without love, Adso. How safe ... how tranquil... and how dull. ...αυτά απο 'μένα !
Draculina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 mxpert ωραία επιλογή!!(και η ταινία και το βιβλίο κυρίως και ο διάλογος που διάλεξες!!!) Πάμε στη σκηνή: Ο πρωταγωνιστής μας βρίσκεται σε 1 fast food (ή εστιατόριο όχι τπτ κυριλέ όμως), χαζεύει την εφημερίδα του και ετοιμάζεται να φάει. Το μάτι του πέφτει στην τηλεόραση του μαγαζιού. Η όρεξη του κόβεται, μαζεύει τα μαχαιροπίρουνα και σπρωχνει το πιάτο του πιο πέρα... Ποια ταινία είναι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.