konnak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Anything Else' date=' του Woody Allen. Είσαι "διάφανος" αγαπητέ [b']konnak[/b]. Απλά ήθελα ο επόμενος που θα βάλει να είναι "άξιος" και μυημένος. Πραγματικά πάντως μπορώ να γεμίσω εκατοντάδες σελίδες του παιχνιδιού μόνο με ατάκες του Woody. Η συγκεκριμένη ταινία σφύζει από απίστευτες ατάκες, όπως και η ακόλουθη, λόγω της οποίας γέλαγα για κανά τέταρτο: (Woody : ) - Do you masturbate? [...] - I don't know, every now and then, I suppose... - What's every now and then? Every Easter, for example? - I don't really enjoy it. [...] I think it's a poor substitute for the real thing. - Really? Because I kind of prefer it from the real thing. Last night I was home alone in my apartment and I conjured up a threesome with me, Marilyn Monroe and Sophia Loren, and it was very very erotic. As a matter of fact, if I'm not mistaken, it was the first time those two great actresses ever appeared in anything together. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Αν περιμένετε από εμένα να βάλω σκηνή/ατάκα, χάσατε. Ας βάλει ο Sellers, παραχωρώ τη σειρά μου στον νέοπα. Edit: Μια στιγμή, τώρα είδα τα περί άξιου και μυημένου. Και καθώς είμαι φαντασμένος κι έχω μεγάλη άποψη για την αφεντιά μου, θεωρώ ότι ο konnak αναφέρεται σε εμέ (αφού εμένα κάνει quote) και ξαναπαίρνω τη σειρά μου, sorry Sellers. Δώστε μου 15 λεπτά.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Oxi allo Woody Allen Please Yparxoun mpolikoi skinothetes out there,you know
Sellers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μην ζητάς συγνώμη ρε paredwse. Η δικιά σου απάντηση μπήκε πρώτη αρα διακαιωματικά εσύ πρέπει να βάλεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ζήτησα συγγνώμη για την απότομη αλλαγή πλεύσης, εντός δευτερολέπτων. Λοιπόν, ικανοποιώ την έκκληση του KaizerSoze και ΔΕΝ βάζω Woody Allen (αν και μου'ρχονται εκπληκτικές σκηνές και ατάκες). Η παρακάτω ταινία δεν έχει καμία σχέση με τον Woody αλλά περιέχει την ακόλουθη σκηνή και διάλογο: Ο ένας μόλις έχει βγει από το ασανσέρ και παραπονιέται στον άλλο για το τι του συνέβη: Α: Dirty old man...I just got pinched in the elevator. Β: Now you know how the other half lives. Α: Look at that. I'm not even pretty. Β: They don't care. Just so long as you're wearing a skirt. It's like waving a red flag in front of a bull. Α: Really? Well I'm sick of being the flag. I want to be a bull again. Εύκολη. Όχι τρελλά εύκολη αλλά εύκολη παρ' όλα αυτά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Τι διάολο, ακόμα; Να δώσω ένα hint: είναι ασπρόμαυρη και πρωταγωνιστούν τρία πολύ γνωστά ονόματα του κινηματογράφου της εποχής που γυρίστηκε η ταινία - και όχι μόνο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Και ο νικητής είναι... Some like it hot νομίζω...
Draculina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 :mrgreen: Thanks paredwse!! Λοιπον βάζω: κατι κλασσικό και πολύ αγαπημένο!!! Οι 2 πρωταγωνιστές: Α: If I let you change me, will that do it? If I do what you tell me, will you love me? Β: Yes. Yes. A: All right. All right then, I'll do it. I don't care anymore about me. Νομίζω είναι σχετικά εύκολο!!Για hints αμα χρειαστουν εδω ειμαι!
Cristina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 :mrgreen: Thanks paredwse!! Λοιπον βάζω: κατι κλασσικό και πολύ αγαπημένο!!! Οι 2 πρωταγωνιστές: Α: If I let you change me' date=' will that do it? If I do what you tell me, will you love me? Β: Yes. Yes. A: All right. All right then, I'll do it. I don't care anymore about me. Νομίζω είναι σχετικά εύκολο!!Για hints αμα χρειαστουν εδω ειμαι![/quote'] Πολύ εύκολο για τον Mr. Google καθώς και για το imdb.com...
Draculina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δεν μας είπες ποια ταινία είναι όμως...Οκ βάζω κάτι άλλο...Πάντως η ταινία έχει και χαρακτηριστικότερη ατάκα της πρωταγωνίστριας...Η πάνω είναι η αγαπημένη μου! Λίγη υπομονή να σκεφτώ κάτι που να μην το έχει το imdb!
Draculina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ok new!! Αυτό δεν υπάρχει πουθενά..Ελπίζω δηλ!! Οι 2 πρωταγωνιστές: - How can we help you?You must tell us!What do you need? - Everything..See,heroine was my mainman..Now i'm on the methadone and i'm getting my act together and you come here and say you wanna help?And i say hey!Farout! You can be my mainman! Πολύ χαρακτηριστικός διάλογος της ταινίας!
Cristina Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ok new!! Αυτό δεν υπάρχει πουθενά..Ελπίζω δηλ!! Οι 2 πρωταγωνιστές: - How can we help you?You must tell us!What do you need? - Everything..See' date='heroine was my mainman..Now i'm on the methadone and i'm getting my act together and you come here and say you wanna help?And i say hey!Farout! You can be my mainman! Πολύ χαρακτηριστικός διάλογος της ταινίας![/quote'] Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Draculina μου... Αλλά ο Mr. Google τα ξέρει όλα και δίνει την απάντηση με 1-2 αναζητήσεις... 1η αναζήτηση 2η αναζήτηση Απάντηση Μήπως να μην βάζατε διαλόγους, αλλά να περιγράφατε σκηνές...;
mxpert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ας περιγράψω εγώ μια σκηνή λοιπόν: ...ο πρωταγωνιστής απο το παραθυράκι του "δωματίου" του κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις με σχετικά πρωτόγονα (για τα σημερινά δεδομένα) μέσα... Για ποια ταινία πρόκειται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.