Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι - Remember the line/scene?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Anything Else' date=' του Woody Allen.

Είσαι "διάφανος" αγαπητέ [b']konnak[/b]. :P

:-) Απλά ήθελα ο επόμενος που θα βάλει να είναι "άξιος" και μυημένος.

Πραγματικά πάντως μπορώ να γεμίσω εκατοντάδες σελίδες του παιχνιδιού μόνο με ατάκες του Woody. Η συγκεκριμένη ταινία σφύζει από απίστευτες ατάκες, όπως και η ακόλουθη, λόγω της οποίας γέλαγα για κανά τέταρτο:

(Woody : ) - Do you masturbate?

[...]

- I don't know, every now and then, I suppose...

- What's every now and then? Every Easter, for example?

- I don't really enjoy it. [...] I think it's a poor substitute for the real thing.

- Really? Because I kind of prefer it from the real thing. Last night I was home alone in my apartment and I conjured up a threesome with me, Marilyn Monroe and Sophia Loren, and it was very very erotic. As a matter of fact, if I'm not mistaken, it was the first time those two great actresses ever appeared in anything together.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 732
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν περιμένετε από εμένα να βάλω σκηνή/ατάκα, χάσατε.

Ας βάλει ο Sellers, παραχωρώ τη σειρά μου στον νέοπα. :-D

Edit: Μια στιγμή, τώρα είδα τα περί άξιου και μυημένου. Και καθώς είμαι φαντασμένος κι έχω μεγάλη άποψη για την αφεντιά μου, θεωρώ ότι ο konnak αναφέρεται σε εμέ (αφού εμένα κάνει quote) και ξαναπαίρνω τη σειρά μου, sorry Sellers. :(

Δώστε μου 15 λεπτά. :)

Δημοσ.

Μην ζητάς συγνώμη ρε paredwse. Η δικιά σου απάντηση μπήκε πρώτη αρα διακαιωματικά εσύ πρέπει να βάλεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζήτησα συγγνώμη για την απότομη αλλαγή πλεύσης, εντός δευτερολέπτων.

Λοιπόν, ικανοποιώ την έκκληση του KaizerSoze και ΔΕΝ βάζω Woody Allen (αν και μου'ρχονται εκπληκτικές σκηνές και ατάκες). Η παρακάτω ταινία δεν έχει καμία σχέση με τον Woody αλλά περιέχει την ακόλουθη σκηνή και διάλογο:

Ο ένας μόλις έχει βγει από το ασανσέρ και παραπονιέται στον άλλο για το τι του συνέβη:

Α: Dirty old man...I just got pinched in the elevator.

Β: Now you know how the other half lives.

Α: Look at that. I'm not even pretty.

Β: They don't care. Just so long as you're wearing a skirt. It's like waving a red flag in front of a bull.

Α: Really? Well I'm sick of being the flag. I want to be a bull again.

Εύκολη. Όχι τρελλά εύκολη αλλά εύκολη παρ' όλα αυτά. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι διάολο, ακόμα;

Να δώσω ένα hint: είναι ασπρόμαυρη και πρωταγωνιστούν τρία πολύ γνωστά ονόματα του κινηματογράφου της εποχής που γυρίστηκε η ταινία - και όχι μόνο...

Δημοσ.

:mrgreen::mrgreen: Thanks paredwse!!

Λοιπον βάζω: κατι κλασσικό και πολύ αγαπημένο!!!

Οι 2 πρωταγωνιστές:

Α: If I let you change me, will that do it? If I do what you tell me, will you love me?

Β: Yes. Yes.

A: All right. All right then, I'll do it. I don't care anymore about me.

Νομίζω είναι σχετικά εύκολο!!Για hints αμα χρειαστουν εδω ειμαι!:-D

Δημοσ.
:mrgreen::mrgreen: Thanks paredwse!!

Λοιπον βάζω: κατι κλασσικό και πολύ αγαπημένο!!!

Οι 2 πρωταγωνιστές:

Α: If I let you change me' date=' will that do it? If I do what you tell me, will you love me?

Β: Yes. Yes.

A: All right. All right then, I'll do it. I don't care anymore about me.

Νομίζω είναι σχετικά εύκολο!!Για hints αμα χρειαστουν εδω ειμαι!:-D[/quote']

Πολύ εύκολο για τον Mr. Google καθώς και για το imdb.com... tongue.gif

Δημοσ.

Δεν μας είπες ποια ταινία είναι όμως...Οκ βάζω κάτι άλλο...Πάντως η ταινία έχει και χαρακτηριστικότερη ατάκα της πρωταγωνίστριας...Η πάνω είναι η αγαπημένη μου!

Λίγη υπομονή να σκεφτώ κάτι που να μην το έχει το imdb!

Δημοσ.

ok new!! Αυτό δεν υπάρχει πουθενά..Ελπίζω δηλ!!

Οι 2 πρωταγωνιστές:

- How can we help you?You must tell us!What do you need?

- Everything..See,heroine was my mainman..Now i'm on the methadone and i'm getting my act together and you come here and say you wanna help?And i say hey!Farout!

You can be my mainman!

Πολύ χαρακτηριστικός διάλογος της ταινίας!

Δημοσ.
ok new!! Αυτό δεν υπάρχει πουθενά..Ελπίζω δηλ!!

Οι 2 πρωταγωνιστές:

- How can we help you?You must tell us!What do you need?

- Everything..See' date='heroine was my mainman..Now i'm on the methadone and i'm getting my act together and you come here and say you wanna help?And i say hey!Farout!

You can be my mainman!

Πολύ χαρακτηριστικός διάλογος της ταινίας![/quote']

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Draculina μου... Αλλά ο Mr. Google τα ξέρει όλα και δίνει την απάντηση με 1-2 αναζητήσεις... tongue.gif

1η αναζήτηση

2η αναζήτηση

Απάντηση

blink.gif

Μήπως να μην βάζατε διαλόγους, αλλά να περιγράφατε σκηνές...; rolleyes.gif blink.gif

Δημοσ.

ας περιγράψω εγώ μια σκηνή λοιπόν:

...ο πρωταγωνιστής απο το παραθυράκι του "δωματίου" του κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις με σχετικά πρωτόγονα (για τα σημερινά δεδομένα) μέσα...

Για ποια ταινία πρόκειται ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...