DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να "σαμποτάρω" το σκοπό του αρχικού post : http://www.omhroi.gr
dkangel000039 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να "σαμποτάρω" το σκοπό του αρχικού post : http://www.omhroi.gr προπαγανδα μυριζομαι! πολυ πολυ καλο λινκ το εχω ξαναδωσει στο ποστ με τιτλο "αξιοκρατια" πριν λιγο καιρο-
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 υ.γ. Τα παραπάνω τα έγραψα απόλυτα ψύχραιμος γιατί αλλιώς το BAN θα ήταν το λιγότερο... τώρα φαντάζομαι ότι αν ρωτήσω τι σε εξόργησε τόσο πολύ μάλλον δε θα έχεις κάτι να μου πεις πλην ότι εκεί λένε κάτι τρίχες για μεγάλες ιδέες κτλ κτλ κτλ. Ναι όντως δικαιολογημένη η έκρηξη σου, τι να σου πω δλδ. Να τολμάνε οι μπαγάσηδες να έχουν αντίθετη γνώμη απο σένα; Όσον αφορά το http://www.omhroi.gr λολ αμφιβάλλω αν οι μισοί απο κει μέσα έχουν πάει στρατό (όχι να έχουν βαρέσει Ι5 ή κάτι παρόμοιο, απλώς δεν έχουν πάει ακόμα). Είναι κατά τη γνώμη μου ένα μάτσο απάλευτοι που απλά κλαίγονται για το γεγονός ότι τους στερεί ο στρατός ένα χρόνο και μπλα μπλα μπλα τι θα κάνουν και μπλα μπλα μπλα σιγά μην πάνε και μπλα μπλα μπλα στο τέλος σκάνε και πάνε. Και μόνο απο το όνομα "omhroi" βλέπει κανείς πόσο λάθος το αντιμετωπίζουν (και όχι δε λέω ότι θα έπρεπε να πετάνε τη σκούφια τους)
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νεο,διαφωνω μαζι σου,και σου ζητω συγγνωμη για αυτο... την συγκεκριμενη σελιδα,δεν την ξερω και δε με ενδιαφερει κ ιδιαιτερα τι λεει.. ως προσωπικη αποψη,προσωπικα βιωματα ομως,θεωρω οτι οι νεοι σημερα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ομηροι του στρατου (κ σου μιλαει καποιος που το εχω ξαναπει,για να προλαβω ομως ερωτηση το ξαναλεω,ηταν λοχιας,κ μετα απο παραμεθωριο φατσα με τουρκους,εκανε προεδρικη φρουρα)! δεν ξερω ποιοι γραφουν εκει μεσα,αλλα μην υποστηριζεις,οτι ολοι οσοι λενε οτι ο στρατος κραταει ομηρους τους νεους,ειναι παιδαρελια που δεν εχουν παει φανταροι... ΥΓ: οσο για το φορουμ σας,καλη επιτυχια.δε θα σας κρινω,αλλα δε θα σας επισκεφθω κιολας.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νεο,διαφωνω μαζι σου,και σου ζητω συγγνωμη για αυτο... Θεός φυλάξοι ρε φίλε γιατί μου ζητάς συγνώμη; Μη με στενοχωρείς και είχαμε και γλέντια εχτές (άρχισε σιγά σιγά να κάνεις edit στην υπογραφή σου για να τους κάνεις 487 ) ΥΓ: οσο για το φορουμ σας,καλη επιτυχια.δε θα σας κρινω,αλλα δε θα σας επισκεφθω κιολας. Λολ δεν έχω καμία σχέση με το forum...
Arioch79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ναι, κι εγώ έμπαινα στο Όμηροι για να ενημερωθώ για τη θητεία και μόνο ενημέρωση δεν βρήκα. Μόνο κάτι κλαψο****δες που κράζουν για τη θητεία. Εντάξει, ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά αν είναι να φας το αγγούρι φάτο σαν άντρας! Όπως είπε ο μεγάλος Στέλιος Ρόκκος, άντρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε (άσχετο!).
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δεν υπαρχει καλυτερη πηγη πληροφορησης στο διαδυκτιο για την θητεια και πως να την αποφυγεις απο το omhroi.gr. Arioch79 μαλλον θα επρεπε να ψαξεις πιο προσεκτικα.Συμφωνω παντως για πολλους που γραφουν εκει, εχει πεσει πολυ μιζερια ειδικα τον τελευταιο καιρο και ειναι κουραστικο.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να "σαμποτάρω" το σκοπό του αρχικού post : http://www.omhroi.gr Ο σκοπός του προηγούμενου post μου ήταν καθαρά προβοκατορικος' date=' για να μη πάρουμε στα σοβαρά το "αστείο" site του πρώτου post (που εκτός των άλλων είναι και ενα πολύ καλό αντιπαράδειγμα για τη χρήση χρωμάτων σε web-design). Δε είχα σκοπό να πω ότι ότι γράφεται στο omhroi.gr είναι σωστό. Άλλωστε ....
PaNtErAz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Physics Rulez δεν μιλάω με Νέο Δήμοκράτες. Τώρα για όσους προσπαθούν να πείσουν για την "αθωότητα" του συγκεκριμένου φόρουμ τι να πώ. Τι σχέση έχει η ορθοδοξία με τον στρατό; Αλλά θα μου πεις σε αυτήν την χώρα γενιέσαι και σε βαφτίζουν από 2 μηνών, τον πρόεδρο σου τον ορκίζει ο κάθε Χριστόδουλος (δεν πα να είσαι μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος κ.τ.λ. Έλληνας...), η παιδεία σου υποχρεώνει να διδάσκεσαι θρησκευτικά (προπαγάνδα δηλαδή της Ορθοδοξίας...), στο στρατό έχει εκκλησίες (εκεί που "κοινωνάς" με χρυσά κουτάλια και ο συνάθρωπος σου δεν έχει να φάει), στην σημαία σου υπάρχει ο σταυρός, το χρυσάφι και τα διαμάντια στα στέμματα (ποιοι φοράνε στέμματα θυμίστε μου;; των "κληρικών" κοστίζουν όσο ο προυπολογισμός των κρατών της Αφρικής που πεινάει, το 90% μισεί τους Τούρκους και τους Αλβανούς και το κάθε ξένο επειδή έτσι τους έμαθαν στην ιστορία (χαχαχχαχαχαχαχαχα) που διδάσκονται στο λύκειο κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. Μόνο για στρατιωτικά θέματα δεν μιλάει το συγκέκριμένο φόρουμ εκτός και αν οι δηλώσεις του Βορίδη και του Καρατζαφέρη καθώς και τα δημοσιεύματα εφημερίδων τύπου Espresso αντικατοπτρίζουν τον στρατό της χώρας μας.... υ.γ. Όχι φίλοι μου δεν ανήκω ούτε στο ΚΚΕ ούτε στην ΝΔ ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στον Συνασπισμό ούτε στις ταμπέλες που βάζετε στους ανθρώπους. Έχω μυαλό και διαμορφώνω μόνος την συνείδηση μου χωρίς να χρειάζομαι καθοδήγηση από καμιά παράταξη - κόμμα.
christos_0b Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Εγω γιατι δεν διεκρινα καμια ισσοροπιμενη αποπση? Γιατι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω στο insomnia να γραφει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι? Τα πραγματα ειναι απλα,ναι μπορεις να γοθσταρεις "στρατιωτικες" καταστασεις σε οποια πολιτικη ιδεολογια κ αν πιστευεις.Κανεις σας δεν εχει παρει χαμπαρι οτι πολοι γουσταρουν,να βλεπουν κ να συζητανε για τα οπλα,απματα μαχης κλπ κλπ απο τεχνολογικης αποπσης?(και οχι μονο,για πολους ειναι ενα θεμα που ακσιζει να ασχοληθουν/συζητανε γιαυτο)Δεν κσερω ποσο αποστασιοποιημενο/ουδετερο ειναι το εν λογο Forum απο τις πολιτικες αποπσεις/πεποιθησεις αυτων που παραδοσιακα θεωρητε(μεγαλο λαθος) οτι ασχολουντε με τα στρατιωτικα θεματα αλλα γιατι να ειμαστε τοσο κακοπροαιρετοι? Τι το κακο βρισκετε δηλαδη? Δεν θα επεκταθω στις Μ****ΙΕΣ που γραφτηκαν περι κομμουνιστων/κνιτων,ερηνιστων,εθνικιστων κ λοιπον ιδεολογικων αποπσεων/ομαδων. Το μονο που θελω να σχολιασω ειναι το θεμα τησ θητειας και να πω σε οσους "κλαινε" για κατι που δεν εχουν ιδεα τι ειναι κ γιατι γινεται ακομα να κατσουν στ'αυγα τους μεχρι να ερθει η ωρα τους.Δεν λεω αρκετος απο τον χρονο της θητειας παει χαμενος,αλλα καλως η κακως ειναι καποια πραγματα που πρεπει καθε ελληνας να μαθει να κανει γιατι ναι,η ελλαδα εχει και καποιους εχθρους Πρεπει να αλακσουν τα πραγματα αυτο ειναι σιγουρο κ το εχουμε πολοι διαπιστωσει απο 1ο χερι αλλα μην τα ισσοπεδωνουμε ολα...
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Physics Rulez δεν μιλάω με Νέο Δήμοκράτες. lol, από πού το συμπέρανες αυτό;;;
Fan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Τι σχέση έχει η ορθοδοξία με τον στρατό; Αλλά θα μου πεις σε αυτήν την χώρα γενιέσαι και σε βαφτίζουν από 2 μηνών' date=' τον πρόεδρο σου τον ορκίζει ο κάθε Χριστόδουλος (δεν πα να είσαι μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος κ.τ.λ. Έλληνας...), η παιδεία σου υποχρεώνει να διδάσκεσαι θρησκευτικά (προπαγάνδα δηλαδή της Ορθοδοξίας...), στο στρατό έχει εκκλησίες (εκεί που "κοινωνάς" με χρυσά κουτάλια και ο συνάθρωπος σου δεν έχει να φάει), στην σημαία σου υπάρχει ο σταυρός, το χρυσάφι και τα διαμάντια στα στέμματα (ποιοι φοράνε στέμματα θυμίστε μου;; των "κληρικών" κοστίζουν όσο ο προυπολογισμός των κρατών της Αφρικής που πεινάει, το 90% μισεί τους Τούρκους και τους Αλβανούς και το κάθε ξένο επειδή έτσι τους έμαθαν στην ιστορία (χαχαχχαχαχαχαχαχα) που διδάσκονται στο λύκειο κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. υ.γ. Όχι φίλοι μου δεν ανήκω ούτε στο ΚΚΕ ούτε στην ΝΔ ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στον Συνασπισμό ούτε στις ταμπέλες που βάζετε στους ανθρώπους. Έχω μυαλό και διαμορφώνω μόνος την συνείδηση μου χωρίς να χρειάζομαι καθοδήγηση από καμιά παράταξη - κόμμα.[/quote'] Γιατί διακρίνω στις απόψεις σου μια μονόπλευρη ματιά; Να υποθέσω φυσικά ότι δεν είσαι χριστιανός γιατί αλλιώς δεν θα έγραφες με τόσο θέρμη εναντίον της επίσημης θρησκειας της χώρας σου. Ούτε καν ο Μπίστης και ο Αλαβάνος δεν έχουν διατυπώσει τέτοιες απόψεις!!! Εκτός κι αν είσαι και εσύ από αυτούς που απορίπτουν και κατακρίνουν τα αυτονόητα για να τους προσέξουν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 [...'] εναντίον της επίσημης θρησκειας της χώρας σου. Μήπως εννοείς "επικρατούσα θρησκεία"; Γιατί επίσημη θρησκεία δεν θεωρείται ότι υπάρχει... Εκτός κι αν είσαι και εσύ από αυτούς που απορίπτουν και κατακρίνουν τα αυτονόητα για να τους προσέξουν. Και ποιά ακριβώς είναι τα αυτονόητα που απορρίπτει;
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 PaNtErAz, οπως βλεπεις οι απαντησεις που λαμβανεις στα επιχειρηματα σου,ειναι τοσο γεματες απο επιχειρηματα, που σε αφηνουν αναυδο....
PaNtErAz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Πολύ τεκμήριομένες απαντήσεις όντως. Πάντως χριστιανό με βάφτισαν κάποτε και εμένα χωρίς την θέληση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.