kirimis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα για τα παιδιά και για την προσπάθεια που κάνανε να μας αποδείξουν για ακόμη μία φορά πως στο Ελλάδιστάν μας αντί να ασχολούμαστε με τα καθημερινά μας προβλήματα και το πως θα φάει αυτός που πεινάει' date=' συζητάμε για το πως θα σκοτώσουμε τον τούρκο "εχθρό" και τι είπε ο Καρατζαφέρης και ο Βορίδης για την Αγία Σοφία και το μυστικό δωμάτιο που όταν ανοίξει θα γίνει η δευτέρα παρουσία και ο Ελληνικός στρατός με την συνοδεία του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου θα αλώσουν την Πόλη και θα φτάσουν μέχρι την Κίνα, η οποία είναι ελληνική. Τι διαφέρετε όλοι εσείς από τους αλβανούς που βρίζετε γιατί θέλουν την μεγάλη Αλβανία;;;; Ε;; Χειρότεροι είστε όλοι εσείς οι "Ελληναράδες". Να χαίρεστε το νέο εθνικιστικό σας στέκι. Μόνο ξεκαθαρίστε σε αυτούς που ενδιαφέρονται που γράφεσε για την χρυσή αυγή. υ.γ. Τα παραπάνω τα έγραψα απόλυτα ψύχραιμος γιατί αλλιώς το BAN θα ήταν το λιγότερο... ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;[/quote'] Παντεραζ... απο μενα κοκκινη καρτουλα τρως... Εισαι φαουλ στις αποψεις σου. Η ενασχοληση με το τι γινεται στα θεμτα αμυνας και εξωτερικης πολιτικης ειναι εξισου καιρια με το να φαει ενας πεινασμενος... μην σου και παραπανω. Τα περι εθνικισμων και λοιπα, τα προσπερνω ως ατυχεις δηλωσεις και τιποτα παραπανω.
blueviper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Και να συνεχίσω πολιτικά, κινδυνεύει μόνο από άτομα σαν και αυτόν που ανέφερε ότι υπάρχει άρθρο από ιστοσελίδα που υποστηρίζει το ΛΑΟΣ. Αν και δεν ανήκω προσωπικά στο ΛΑΟΣ ούτε πολύ ασχολούμαι με την πολιτική, θέλω να ρωτήσω: Τι δημοκρατία είναι αυτή να μην δεχόμαστε τις γνώμες όλων των ανθρώπων. Είτε καλές, είτε στραβές, είτε συμφωνούμε, είτε όχι, όλοι οι άνθρωποι έχουμε την άποψή μας και ας απαντάμε εάν δεν συμφωνούμε, με τα δικά μας επιχειρήματα, χωρίς ειρωνείες και χλευασμούς, έτσι κερδίζουμε τον σεβασμό του άλλου. Δεν είδα προσωπικά να διεξάγεται κάποιου είδους συζήτηση, ούτε καν κατάθεση κριτικής σκέψης από εκείνους που αποφασίζουν να αναπαράγουν ελαφρά την καρδία για λόγους μάλιστα πληροφοριακούς/ενημερωτικούς όπως σπεύδεις να ξεκαθαρίσεις. Δηλαδή ως "διεύθυνση" αποστολή μας είναι να κοτσάρουμε ένα άρθρο κι ουδέν άλλο σχόλιο; Και παρακαλώ μαθήματα δημοκρατίας δε χρειάζομαι, από τη στιγμή που δεν απαγόρευσα σε κανέναν να έρθει και σε επαφή και με το πνεύμα του Χίτλερ για να του πάρει συνέντευξη. Ανέφερα την πλήρη διάσταση αισθητικής και τους λόγους που με κρατάνε μακρυά από τη σπουδαία αυτή σελίδα. Δε φαντάζομαι πως θα στενοχωρηθείς κι όλας που δε θα γίνω θαμώνας...
Dr_Slump Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Έλα μου ντε!!
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Εντελώς offtopic, Dr_Slump το avatar σου. Απλά. :)
k_antoni Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στο ίντερνετ όπου μπορείς να επισκεφτείς, παρά να επισκεφτείς αυτό το φόρουμ.[/b'] ναι ρε αδελφέ, πολύ σαβούρα σ'αυτό το δίκτυο... anyway, πολύ ασχοληθήκαμε... ντασπιντάνια
Arioch79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά, ένα forum για στρατιωτικά θέματα είναι, για στρατόκ***ους κοινώς (pardon my french). Δε βρίσκω τίποτα το επιλήψιμο (if you know what I mean). Εγώ τυγχάνει να ξέρω πολλά άτομα που ασχολούνται επισταμένα με στρατιωτικά θέματα και δεν είναι καθόλου φασίστες. Ένας από αυτούς μάλιστα που τυγχάνει να είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια του δευτέρου παγκοσμίου είναι και αριστερός. Όπως άλλοι ασχολούνται με αμάξια (κι εμείς με video games), αυτοί ασχολούνται με γκάνια. Αλλά είναι αυτό που λένε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά να σου βγει το όνομα. Αν είσαι στρατό****λος πρέπει να είσαι και φασίστας, αν είσαι ειρηνιστής πρέπει να είσαι κομμουνιστής κλπ. Πάντως το κάθε forum κρίνεται από τα μέλη του, οπότε για να κρίνουμε αυτό το forum πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις απόψεις αυτών που θα δημοσιεύουν σε αυτό.
chvet Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Arioch79 έδωσες την πιο σωστή απάντηση και ειδικά αυτό που είπες: Αν είσαι στρατό****λος πρέπει να είσαι και φασίστας, αν είσαι ειρηνιστής πρέπει να είσαι κομμουνιστής κλπ. Είναι μάλλον και ο λόγος που το πήραν στραβά μερικοί. Εγώ βασικά γελάω από μέσα μου, ξέρεις γιατί, επειδή μέχρι τώρα έχουν γραφτεί μόνο θέματα που γράφουν ΜΟΝΟ άλλες ιστοσελίδες και εφημερίδες, σοβαρές κατ' άλλα, δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση ακόμη και μερικοί έβγαλαν συμπεράσματα με το παραμικρό. Αρα όλοι αυτοί, ΓΕΕΘΑ, εφημερίδες, ιστοσελίδες κλπ είναι χουντικοί. Ακόμη γελάω και όπως σωστά είπες, ποιο καλά να σου βγει το μάτι παρά το όνομα
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και απο εμένα.\ Ειναι λογικό για ένα φόρουμ να μην έχει παρα ελάχιστους ενεργούς χρήστες στο ξεκίνημα της λειτουργίας του, αν προσπαθήσετε πιστευω θα τα πάτε καλά. Εγω το μόνο "μεμπτό" που βρήκα στο φόρουμ είναι οι ανακρίβειες κάποιον αναδημοσιεύσεων στα διάφορα ποστ (πχ απο δηγμοσίευμα της espresso). Πιστευω καλύτερα θα ήταν να μην βιάζεστε να δημιουργήσετε πολλά ποστ αναδημοσιεύοντας άκριτα το οτιδήποτε, αν είστε σωστοί ο κόσμος και η κίνηση θα έρθουν απο μόνα τους. ΥΓ. Ο αντι-στρατόκαυλος και ο αντι-εθνικιστής και ο υπερ του δέοντος αντι-φασίστας στο τέλος εκφυλίζεται σε ομοίας ποσότητας κόμπλεξ με όσους κατηγορεί, ας είμαστε πιο ψύχραιμοι.
Arioch79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ναι, τέλος πάντων, εγώ απλά τη γνώμη μου είπα, άλλωστε οι γνώμες είναι σαν τις κωλ****πίδες που λένε και οι αμερικανοί (όλοι έχουν από μία). Πάντως θα ήταν καλό το forum αυτό να αποκτήσει ένα χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό και εκπαιδευτικό σε ό,τι αφορά στρατιωτικά θέματα (χαρακτηριστικά οπλικών συστημάτων, ασκήσεις, στρατηγική κλπ). Αν είναι έτσι ψήνομαι κι εγώ, αν όμως αρχίσουν τα "Πάμε να πάρουμε την Πόλη" κλπ, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής έχει κάνει μια καλή αρχή και δεν θυμίζει ούτε το τραγικό ΟΜΗΡΟΙ.gr αλλά ούτε και την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΤΟΧΟΥ. Καλή συνέχεια σας εύχομαι... ΥΓ: OFF TOPIC: Ακόμα θυμάμαι μια εκπομπή που είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της χρυσής αυγής αλλά και αριστερών κινημάτων. Οι "δημοκράτες" των αριστερών κινημάτων αρνήθηκαν να συνομιλήσουν με τους "φασίστες", ενώ οι χρυσαυγήτες δεν είχαν πρόβλημα. Δηλαδή οι δημοκρατικοί αρνήθηκαν τον διάλογο, που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι έχουνε μπερδέψει όλοι τα μπούτια τους και δεν έχουν καταλάβει καλά καλά τι πιστεύουν. Έννοιες όπως "δεξιοί" και "αριστεροί" είναι αναχρονιστικές. Καλό θα ήταν να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να σταματήσουν να βασανίζουν και -το κυριότερο- να διαχωρίζουν τη νεολαία.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Ρε χούλη, ποιός το είπε αυτό; που το είδες; Πάντως κάνεις κάτι come back στο forum ώρες ώρες... Stay cool. Αφού έχεις αλλεργία (σε λίγα χρόνια θα σου περάσει), γιατί τρέχεις πάνω στα αλλεργιογόνα και παρεκτρέπεσαι;
dkangel000039 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Αν είσαι στρατό****λος πρέπει να είσαι και φασίστας, αν είσαι ειρηνιστής πρέπει να είσαι κομμουνιστής κλπ. στρατο****λος εισαι και φασιστας--> οκ γνωστο ειρηνιστης εισαι και κομμουνιστης--> loooool (τι παιρνει?) δε την παλευει ετσι??? ας πουμε σταλιν πολυ ειρηνιστης :confused: ξερω οτι δεν το εννοεις για αυτο και δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενααπλα το παραθετω γιατι γελασα ωρα που ειναι. οσο περι χρυσης αυγης και του στρατοφορουμ δυσκολο να συνδεονται γιατι η χ.α. βαρεσε και επισημα διαλυση και περιοριζεται σε κουτσαβακικα περιστασιακα μαχαιρωματα μεταναστων.
NickTheGreek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Οποιος υποστηριζει οτι αυτος που ασχολειται με στρατιωτικα θεματα ειναι αναγκαστικα φαστιστας ειναι ειτε ανιδεος,ειτε μωρος,ειτε χαζος.Εχω πολλους φιλους γραμμενους στο ΚΚΕ που αγοραζουν περιοδικα στρατιωτικου περιεχομενου,ασχολουνται με τον μοντελισμο στρατιωτικων οχηματων, αεροσκαφων...
Arioch79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Προς dkangel000039. Προφανώς δε μίλαγα για τους "ιστορικούς" κομμουνιστές, αλλά για τους σημερινούς έλληνες κομμουνιστές, ή τουλάχιστον το στερεότυπο του σύγχρονου έλληνα κομμουνιστή. Ο Στάλιν δεν ήταν κομμουνιστής, απλά καπηλεύτηκε την κομμουνιστική ιδεολογία για να κάνει τα δικά του. Πουθενά δεν είχε σωστή εφαρμογή ο κομμουνισμός. Όσο για το τι παίρνω, μπουμπλεκάν και LSD (το αντίστροφο είναι ακριβό ακόμα, τουλάχιστον απο 512 και πάνω).
dkangel000039 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 off topic Στάλιν δεν ήταν κομμουνιστής, απλά καπηλεύτηκε την κομμουνιστική ιδεολογία για να κάνει τα δικά του. βρες ενα κνιτη και πες του αυτο και αμα ξαναγραψεις εδω σημαινει οτι τον εφαγες πρωτος! τελοσπαντων εκει ολοι ξερουμε οτι μετα απο καποια φαση ξεφυγαν τα πραγματα και κατεληξαν σε ενα κρατικο καπιταλισμο. το κoβω εδω ομως γιατι αρκετα εχουμε βγει off toppic-καταλαβαινεις
Arioch79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Χε χε, σωστός. Ναι, είναι λίγο κολλημένοι, αλλά υπάρχουν και μερικοί συζητήσιμοι. Άντε, καληνυχτίζω και πάω να παίξω κάνα painkiller τώρα, έχουμε και διαόλια να σκοτώσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.