Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Στρατιωτικό Φόρουμ

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το φόρουμ απευθύνεται σε άτομα που συζητάνε για αμυντικά θέματα και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.

δεν είδα καμια συζήτηση εκεί μέσα, μόνο μονολόγους. Τζέιμς Μπόντ δεν έβλεπα ποτέ, προτιμούσα το λούφα κ παραλαγή...

φιλικά

κ

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τωρα καταλβατε ολοι τι ενοουσα για τα κουμουνια hackers .η στενομυλια τους δεν εχει οριο.καποια μερα θα τα στειλει ολα ο αμερικανος στο γκουανταναμο διακοπες δειαρκιας και θα σκασουν μια και καλη. ενα φορουμ ειναι αποτυχημενα κουμουνια που συζητανε για αμυντηκα θεματα και τιποτα αλλο!

Δημοσ.

Θα άρχιζα χοντρό flame. Αλλά δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο γιατί το insomnia έχει κερδίσει τον σεβασμό μου.

Δημοσ.
τωρα καταλβατε ολοι τι ενοουσα για τα κουμουνια hackers .η στενομυλια τους δεν εχει οριο.καποια μερα θα τα στειλει ολα ο αμερικανος στο γκουανταναμο διακοπες δειαρκιας και θα σκασουν μια και καλη. ενα φορουμ ειναι αποτυχημενα κουμουνια που συζητανε για αμυντηκα θεματα και τιποτα αλλο!

Νομίζω πως με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και τους επιθετικούς προσδιορισμούς προσβάλλεις τους κανόνες του insomnia (και με τα ορθογραφικά προσβάλλεις τα μάτια μας). Δεν θα ήθελα να κλειδωθεί το thread για χάρη σου.

Δημοσ.

DIL απο την ορθογραφια σου και μονο καταλαβαινω....και σε παρακαλω πολυ λιγα τα λογια σου.και ασε τους χαρακτηρισμους εδω μεσα...

Δημοσ.

Ntropi DIL ....i stenomualia kanei kako.... oloi einai kalodexoumenoi se auto to site..akoma kai ta komounia...opws les.....kai an den sou aresei.....uparxoun kai alles politeies....

Δημοσ.

Στο θέμα νας, νομίζω πως στο forum πρέπει να αλλάξει το logo (το βρίσκω πολύ ερασιτεχνικό) και το χρώμα του φόντου.

Κατά τα άλλα οι χρήστες είναι ακόμα λίγοι και όπως καταλαβαίνεις το forum μοιάζει με εφημερίδα. Καλή αρχή!

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όποιος είναι κομμουνιστής να θέλει να ρίξει το site που αφορά στρατιωτικά θέματα;

Δημοσ.

Εκπληκτικό το χακί χρώμα, ταιριάζει στην θεματολογία του Forum:-D

Tα μέλη είναι ακόμα πολύ λίγα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, πρέπει να είναι πολύ αρχή ακόμα αλλά η θεματολογία του είναι πολύ ενδιαφέρουσα και προβλέπεται να κάνει πάταγο αργότερα.

Δημοσ.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όποιος είναι κομμουνιστής να θέλει να ρίξει το site που αφορά στρατιωτικά θέματα;

exm... Stalinika apo8hmena maybe? :twisted:

Δημοσ.

Βλέπω με μεγάλη ικανοποίηση πως λύνεται το προσωπικό μου δίλημμα περί παρουσίας ή όχι στο εν λόγω forum, από την αναπαραγωγή συχνά πυκνά θεμάτων/άρθρων της "πατριωτικής ηλεκτρονικής εφημερίδας" (sic!) Ελληνικές Γραμμές του καλού κύριου Βορίδη.

Θα ήταν κρίμα να διασσαλευτεί το κλίμα της ομόνοιας και σύμπνοιας που πρέπει να διέπει ένα τέτοιο forum...

Δημοσ.

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα για τα παιδιά και για την προσπάθεια που κάνανε να μας αποδείξουν για ακόμη μία φορά πως στο Ελλάδιστάν μας αντί να ασχολούμαστε με τα καθημερινά μας προβλήματα και το πως θα φάει αυτός που πεινάει, συζητάμε για το πως θα σκοτώσουμε τον τούρκο "εχθρό" και τι είπε ο Καρατζαφέρης και ο Βορίδης για την Αγία Σοφία και το μυστικό δωμάτιο που όταν ανοίξει θα γίνει η δευτέρα παρουσία και ο Ελληνικός στρατός με την συνοδεία του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου θα αλώσουν την Πόλη και θα φτάσουν μέχρι την Κίνα, η οποία είναι ελληνική.

Τι διαφέρετε όλοι εσείς από τους αλβανούς που βρίζετε γιατί θέλουν την μεγάλη Αλβανία;;;; Ε;; Χειρότεροι είστε όλοι εσείς οι "Ελληναράδες".

Να χαίρεστε το νέο εθνικιστικό σας στέκι. Μόνο ξεκαθαρίστε σε αυτούς που ενδιαφέρονται που γράφεσε για την χρυσή αυγή.

υ.γ. Τα παραπάνω τα έγραψα απόλυτα ψύχραιμος γιατί αλλιώς το BAN θα ήταν το λιγότερο...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Δημοσ.

Σας παρακαλώ χαλαρά όλοι. Πρέπει να δοθούν μερικές απαντήσεις για να μην μπερδεύεστε. Για μένα την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο χρήστης με το ψευδώνυμο Fan. Δεν ξέρω για ποιο λόγο εάν κάποιος θέλει να συζητάει στρατιωτικά θέματα, κατ' ανάγκη θα πρέπει να είναι χουντικός, κομμουνιστής, πράκτορας ή τέλος πάντων να ασχολείται με την πολιτική. Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμη όσοι το σκέφτηκαν εξ' αρχής, μάλλον λάθος κάνουν. Δηλαδή όλα αυτά τα περιοδικά που κυκλοφορούν με αμυντικά θέματα, φασίστες και πολιτικοί είναι οι άνθρωποι; Χαλαρά, εάν το πάτε πολιτικά, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει στο ελάχιστο. Και να συνεχίσω πολιτικά, κινδυνεύει μόνο από άτομα σαν και αυτόν που ανέφερε ότι υπάρχει άρθρο από ιστοσελίδα που υποστηρίζει το ΛΑΟΣ. Αν και δεν ανήκω προσωπικά στο ΛΑΟΣ ούτε πολύ ασχολούμαι με την πολιτική, θέλω να ρωτήσω: Τι δημοκρατία είναι αυτή να μην δεχόμαστε τις γνώμες όλων των ανθρώπων. Είτε καλές, είτε στραβές, είτε συμφωνούμε, είτε όχι, όλοι οι άνθρωποι έχουμε την άποψή μας και ας απαντάμε εάν δεν συμφωνούμε, με τα δικά μας επιχειρήματα, χωρίς ειρωνείες και χλευασμούς, έτσι κερδίζουμε τον σεβασμό του άλλου.

Τώρα όσο αφορά το φόρουμ, το παιδί δεν ξέρει πολλά πράγματα από υπολογιστές, βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με κάποιο logo καλύτερο γιατί όχι να του το στείλετε. Και τέλος, παλιά που είχε αναφέρει κάποιος ότι δεν βλέπει συζητήσεις, παρά μόνο άρθρα, λογικό είναι, το φόρουμ είναι Up μόνο μερικές ημέρες και απ' ότι είδα έχει μόνο λίγους χρήστες, οπότε δεν το γνωρίζουν πολλά άτομα, και τι συζητήσεις να γίνουν με 5-6 άτομα, θέλει χρόνο για να αρχίσουν συζητήσεις.

Δημοσ.
Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα για τα παιδιά και για την προσπάθεια που κάνανε να μας αποδείξουν για ακόμη μία φορά πως στο Ελλάδιστάν μας αντί να ασχολούμαστε με τα καθημερινά μας προβλήματα και το πως θα φάει αυτός που πεινάει' date=' συζητάμε για το πως θα σκοτώσουμε τον τούρκο "εχθρό" και τι είπε ο Καρατζαφέρης και ο Βορίδης για την Αγία Σοφία και το μυστικό δωμάτιο που όταν ανοίξει θα γίνει η δευτέρα παρουσία και ο Ελληνικός στρατός με την συνοδεία του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου θα αλώσουν την Πόλη και θα φτάσουν μέχρι την Κίνα, η οποία είναι ελληνική.

Τι διαφέρετε όλοι εσείς από τους αλβανούς που βρίζετε γιατί θέλουν την μεγάλη Αλβανία;;;; Ε;; Χειρότεροι είστε όλοι εσείς οι "Ελληναράδες".

Να χαίρεστε το νέο εθνικιστικό σας στέκι. Μόνο ξεκαθαρίστε σε αυτούς που ενδιαφέρονται που γράφεσε για την χρυσή αυγή.

υ.γ. Τα παραπάνω τα έγραψα απόλυτα ψύχραιμος γιατί αλλιώς το BAN θα ήταν το λιγότερο...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;[/quote']

Την είδηση για την Αγιά Σοφιά είναι του ΑΠΕ/ΜΠΕ. Ούτε και το φόρουμ ανήκει σε κανένα πολιτικό χώρο, εάν ήξερες περισσότερα ή εάν δεν βιαζόσουνα δεν θα έλεγες ότι είπες. Τώρα εάν σώνει και καλά θέλεις να το δεις έτσι ή βλέπεις όνειρα με την χρυσή αυγή, τι να σου πω. Δικαίωμά σου να το πιστεύεις, άλλωστε μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στο ίντερνετ όπου μπορείς να επισκεφτείς, παρά να επισκεφτείς αυτό το φόρουμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...