Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Στρατιωτικό Φόρουμ

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι χρώματα βάλετε στο forum; Στην οθόνη που είμαι δεν φαίνετε σχεδόν τίποτα.

Δημοσ.

Ωραία προσπάθεια παιδιά, μπράβο.

Μια μεγάλη ένσταση που έχω είναι τα χρώματα, αν και με ενδιέφερε να διαβάσω δεν μπορούσα να σταθώ πάνω από ένα λεπτό. Επειγόντως αλλάξτε το...

Όσον αφορά την Ορθοδοξία, είναι τραβηγμένο...ο κολλητός μου που είναι στρατό και είναι βουδιστής που θα γράψει; :)

Δημοσ.
Ωραία προσπάθεια παιδιά' date=' μπράβο.

Μια μεγάλη ένσταση που έχω είναι τα χρώματα, αν και με ενδιέφερε να διαβάσω δεν μπορούσα να σταθώ πάνω από ένα λεπτό. Επειγόντως αλλάξτε το...

Όσον αφορά την Ορθοδοξία, είναι τραβηγμένο...ο κολλητός μου που είναι στρατό και είναι βουδιστής που θα γράψει; :)[/quote']

Εχεις γραφτεί μέλος ? Εάν είσαι μέλος, μπορείς από το προφιλ σου να αλλάξεις το template εύκολα και να βάλεις το default του phpbb.

Δημοσ.
bravo paideia kalh prospatheia,ama den to rixoun tipota koumounia hackers

Για ποιό λόγο να το ρίξουν; Δεν έχει σχέση με πολιτικές ιδέες

Δημοσ.
Από πού πηγάζει η πρωτοβουλία δημιουργίας αυτού του forum? (η ερώτηση δεν είναι τόσο κακοπροαίρετη όσο ακούγεται...)

Εάν φτιάξεις ένα φόρουμ με συζητήσεις αυτοκινήτων π.χ. ή όπως είναι εδώ με γενικά θέματα και υπολογιστές, από που πηγάζει η ιδέα για δημιουργία ? Από το μυαλό των ανθρώπων και μόνο. Ισως για εσένα να μην είναι τόσο ενδιαφέρον ένα τέτοιο φόρουμ, αλλά ίσως να είναι για κάποιους άλλους, άλλωστε όλοι μας δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, έτσι δεν είναι;

Εάν το εννοείς διαφορετικά, δεν νομίζω να έχει σχέση με αυτό που σκέφτεσαι, αν και εδώ που μας έφτασαν, όποιος βάζει σε παρέλαση στο σπίτι του την Ελληνική σημαία ή κάνει μια συζήτηση περί στρατιωτικών θεμάτων, θεωρείται κάτι διαφορετικό.

Τα λέμε...

Δημοσ.

το φόρουμ είναι αστείο... μόνο που εαν έκανε κουμάντο ο ΕΣ στην Ελλάδα, ο Τούρκος θα χε φτάσει στη Λαμία. Όσο για τα κουμούνια χάκερς, σίγα μην ασχοληθούν με τέτοιες γελοιότητες.

Υ.Γ Υπηρέτησα σαν ΔΕΑ και την Ελληνική σημαία τη βάζω στις εθνικές εορτές

Δημοσ.
το φόρουμ είναι αστείο... μόνο που εαν έκανε κουμάντο ο ΕΣ στην Ελλάδα' date=' ο Τούρκος θα χε φτάσει στη Λαμία. Όσο για τα κουμούνια χάκερς, σίγα μην ασχοληθούν με τέτοιες γελοιότητες.

Υ.Γ Υπηρέτησα σαν ΔΕΑ και την Ελληνική σημαία τη βάζω στις εθνικές εορτές[/quote']

Μια μικρή απορία έχω μόνο. Τι σχέση έχει αυτό που λες για να κάνει κουμάντο ο ΕΣ και για την Λαμία με αυτό το φόρουμ ? Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα ή δεν έκανες καν τον κόπο να διαβάσεις ούτε ένα μήνυμα, γιατί εάν του έριχνες μια ματιά, θα διαπίστωνες ότι όλα τα θέματα είναι από μεγάλες γνωστές εφημερίδες και ιστοσελίδες από το ΓΕΕΘΑ και δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα. Το φόρουμ απευθύνεται σε άτομα που συζητάνε για αμυντικά θέματα και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς λίγο ότι υπάρχουν και άτομα με ενδιαφέροντα για συζητήσεις αμυντικών θεμάτων, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μάλλον θα πρέπει να μειώσεις τις ταινίες με τον Τζέϊμς Μπόντ. Βλέπεις πολλές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...