Προς το περιεχόμενο

DSL cube teleionei sto telos tou mina. TI NA VALO??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se ena mhna teleiwnei to dsl cube mporw na mpw kapakia sto diodos?to exei kanei kanenas?den thelw omws na diakopsw thn grammh kai na perimenw pali energopoihsh!sthn perioxh mou yparxei kalupsi apo to duktio ths vivodi ti proteinete ?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

k egw exw cube mexri telh abgoustou alla epeidh arghse na energopoih8ei k den me enhmerwsan amesws molis energopoih8hke, den kserw pote akribws lhgei. Kserei kaneis pote prepei na tous pw na mh sunexisei se aoristou k me ti tropo? giati mou leei oti prepei na enhmerwsw mono me fax alla prin tous 3 mhnes. Egw fax den exw.

Δημοσ.

το έχω ρωτήσει στη vivodi αυτό.μου είπαν οτί πρέπει να τους ενημερώσει κανείς είτε με fax είτε email είτε να πάει ο ίδιος-α από εκεί 10-15 μέρες πριν τη λήξη του cube.ίσχύει οτί δεν μπορείς να πάρεις άλλο cube μετά τη λήξη αυτού που έχεις ήδη?

Δημοσ.

Μπορεις απλα θα κοπει η γραμμη...Εγω τη πατησα και πηγα και πηρα νεο...Περιμενω να απενεργοποιηθει(ηδη εχουνε αργησει απο τη Δευτερα περιμενω να κοπει η adsl)για να τους παω τα νεα χαρτια του cube που νομιζα ο ΗΛΙΘΙΟΣ οτι παιρνοντας 1 συνδεση Vivo(ουσιαστικα προπληρωμενη)δε θα χρειαστει να περιμενω να κοπει η γραμμη και να ξαναενεργοποιηθει.Εν το μεταξυ αναρωτιεμαι.Η συνδεση μου εχει κοπει απο Δευτερα αλλα δεν την εχουνε κοψει οι Ποτεδες.Αμα τους παω τα νεα μου χαρτια και τους πω εγως περιμενω 10 εργασιμες το πολυ...Τι θα μου πουνε?

Οχι οτι χαλιεμαι...Η Βιβο στο Κερατσινι ητανε απιστευτη...55kb/s σταθερα απο site και 30-45 απο torrent...Αλλα ρε γμτ ελεος.Δλδ 1 ελεος.Γιατι να σου κοπει η γραμμη και να πρεπει να περιμενεις?

Δημοσ.

Επειδή τελειώνει κι εμένα το Cube μου, έστειλα mail ρωτώντας για όλα τα ενδεχόμενα (μένω, φεύγω). Η απάντηση ήταν διαφωτιστικότατη και σας την παραθέτω για ενημέρωσή σας:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσφατη επικοινωνία καθώς και για την προτίμησή σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vivodi Telecom.

Aναφορικά με το ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Η προσφορά του κουτιού σας λήγει στις 8/8/06. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε διακοπή της παρεχόμενης υπηρεσίας μετά το πέρας της συγκεκριμένης προσφοράς θα πρέπει 10 ημέρες πριν τη λήξη του 5μήνου να μας γνωστοποιήσετε το αίτημά σας με ένα φαξ ή ακόμα και με e-mail. Σε περίπτωση που θελήσετε να προβείτε σε ανανέωση της συνδρομής σας μέσω κάποιου προπληρωμένου πακέτου (6μηνο:117,81 και 12μηνο:224,91€) θα πρέπει πάλι να μας ενημερώσετε σχετικά με τους ίδιους τρόπους.

Η αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που δεν λάβουμε καμία ενημέρωση από πλευράς σας κι η μηνιαία χρέωση θα ανέρχεται στα 37,84€ (21,30 € για τη πρόσβαση και 16,54€ για την παροχή). Η σύνδεσή σας είναι ΑΡΥΣ ΟΤΕ κι οι αντίστοιχοι τιμοκατάλογοι βρίσκονται στο site της εταιρείας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας τηλεφωνικά, στο 13880 χωρίς χρέωση, ή με mail στο [email protected]

Mε εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Συνδρομητών. --

Δημοσ.

diavaste prosfora

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 15/07/2006 και 31/07/2006 το OTENET OnDSL Kit και το OTENET OnDSL Kit Wireless με ταχύτητα 1024kbps...στην τιμή των €26 το μήνα!

Αποκτήστε το OTENET OnDSL Kit στην ταχύτητα των 1024kbps μόνο με €26 το μήνα όλα πληρωμένα και ζήστε το Internet πρώτη θέση!

ondslkit15offer400x130fm2.jpg

elaxistos xronos symbolaioy 12 mines

prepei na min exeis dsl grammi an exeis prepei na tin katergiseis

kai to paketo kostizei 104 eyro me fpa gia 4 mines kai tous allous 8 mines 26 eyro

ti lete symferei??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επειδή τελειώνει κι εμένα το Cube μου' date=' έστειλα mail ρωτώντας για όλα τα ενδεχόμενα (μένω, φεύγω). Η απάντηση ήταν διαφωτιστικότατη και σας την παραθέτω για ενημέρωσή σας:

[i']Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσφατη επικοινωνία καθώς και για την προτίμησή σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vivodi Telecom.[/i]

Aναφορικά με το ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Η προσφορά του κουτιού σας λήγει στις 8/8/06. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε διακοπή της παρεχόμενης υπηρεσίας μετά το πέρας της συγκεκριμένης προσφοράς θα πρέπει 10 ημέρες πριν τη λήξη του 5μήνου να μας γνωστοποιήσετε το αίτημά σας με ένα φαξ ή ακόμα και με e-mail. Σε περίπτωση που θελήσετε να προβείτε σε ανανέωση της συνδρομής σας μέσω κάποιου προπληρωμένου πακέτου (6μηνο:117,81 και 12μηνο:224,91€) θα πρέπει πάλι να μας ενημερώσετε σχετικά με τους ίδιους τρόπους.

Η αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που δεν λάβουμε καμία ενημέρωση από πλευράς σας κι η μηνιαία χρέωση θα ανέρχεται στα 37,84€ (21,30 € για τη πρόσβαση και 16,54€ για την παροχή). Η σύνδεσή σας είναι ΑΡΥΣ ΟΤΕ κι οι αντίστοιχοι τιμοκατάλογοι βρίσκονται στο site της εταιρείας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας τηλεφωνικά, στο 13880 χωρίς χρέωση, ή με mail στο [email protected]

Mε εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Συνδρομητών. --[/quote

Να υποθεσω οτι το 117,81 για προπληρωμένο εξάμηνο μέσω ΑΡΥΣ σε Vivodi δεν το προσφέρουν πλέον ε ?

Στο site τους και απο οτι κοιταξα παίζει μόνο 1024/256 στα 199 Ε :(

Προλαβες και το ανανέωσες εσυ ?

Δημοσ.

Όπως έγινε φανερό και από το thread Bye, bye Vivo... (γι'αυτό και το άνοιξα), σταμάτησαν να προσφέρουν την 512...

Αν η 2η ερώτηση απευθύνεται σε μένα, όχι, δεν ανανέωσα και ούτε σκοπεύω να αγοράσω DSL πρωτού γίνει η μείωση τιμών, πάψουν οι εκβιαστικές "προσφορές" και ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Δημοσ.

συμφέρει να πάρει κανείς πακέτο για μικρό χρονικό διαστημα που να μην σε δεσμεύει πολύ.από Σπτέμβρη αναμένεται μείωση τιμών...(πόσο δεν ξέρω) αλλά αυτό αφήνουν να βγει προς τα έξω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

etsi einai ta pragmata... ego me forthnet mou elikse i sindromi stis 28 ilouliou k mexri prin 1 bdomada peripou eixa energopoiimeni grammi apo ote. pithanotata oi providers "ksexnane" na apenergopoiisoun tin grammi... emena se kalo bgike pantws mias k empaina me to username tis sindesis sto magazi.

Δημοσ.
etsi einai ta pragmata... ego me forthnet mou elikse i sindromi stis 28 ilouliou k mexri prin 1 bdomada peripou eixa energopoiimeni grammi apo ote. pithanotata oi providers "ksexnane" na apenergopoiisoun tin grammi... emena se kalo bgike pantws mias k empaina me to username tis sindesis sto magazi.

Kai ego akrivos to idio pragma ekana alla den einai to idio giati oute downloading mporo na kano oute exo internet oles tis ores. eutixos ta vasana teleiosan (elpizo)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...