rasel Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Καλησπέρα Έχω εγκατεστημένα greek xp sp2 και εδώ και λίγο καιρό χωρίς να το πειράξω, δεν μπορώ να ανοιξω τη registry(regedit) ούτε και τη Διαχείρηση Εργασιών. Το μύνημα που μου δινει είναι ότι έχουν αποκλειστεί απο τον Διαχειρηστή και φυσικά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα δε λύθηκε ούτε με επανεγκατάσταση των xp (για την ακρίβεια έγινε επιδιόρθωση). Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια λύση γιατί όσο να 'ναι η Δειαχείρηση εργασιών μερικές φορές είναι χρήσιμη, το ίδιο και το regedit.
kostelo Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Για τη διαχειριση εργασιων κατεβασε αυτο το αρχειο και καντο συγχωνευση στη με διπλο κλικ ή δεξι κλικ->συγχωνευση. Αν δε σου δουλεψει κανε copy paste το REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f και δωσε εναρξη->εκτελεση και καντο paste εκει. Για το αλλο το ψαχνω γιατι ειχα και γω το ιδιο προβλημα και δε θυμαμαι πως το ελυσα. Edit: Εγω το χα λυσει ως εξης το προβλημα με το regedit και δοκιμασε το και συ. Κατεβασε το HijackThis, καντο unzip σε ενα προχειρο φακελο και μπες εκει μετα και τρεξτο. Κανε ενα scan και λογικα θα σου βρει μια entry που θα ειναι η "O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1". Τικαρισε την και καν' της fix μετα. Δοκιμασε μετα να τρεξεις το regedit. Λογικα θα ναι οκ.
rasel Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 kostelo Το hijackthis και το EnableTM.reg είναι ότι ακριβώς χρειαζόταν. Το πρόβλημα λυθηκε. Το regedit και η Διαχείρηση Εργασιών επανήλθαν. Ευχαριστώ πολύ.
rasel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Επανέρχομαι εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα αφού το πρόβλημα είναι παρόμοιο. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχει απενεργοποιηθεί το δεξί κλικ στη διαχείριση αρχείων. Γνωρίζει κάποιος το κλειδί της registry που κλείδωσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.