Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Το εχω ακουσει και απο αλλους χρηστες και συμφωνω.Η ευκρινεια των εικονιδιων στην taskbar και κατω δεξια στην οθονη στην εκκινηση δεν ειναι πολυ καλη.Σαφως πιο κακη απο αλλες εκδοσεις των windows.Μηπως ξερει καποιος αν και πως διορθωνεται αυτο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Μήπως πρέπει να ενεργοποίησεις το Cleartype; (αν δεν το'χεις ήδη κάνει)<BR>Αν δεν το'χεις ήδη κάνει, πήγαινε Control Panel > Display > καρτέλλα Appearence. Πατάς το κουμπί Effects... Τσέκαρε το δεύτερο κουτάκι που λέει Use the following method to smooth edges of screen fonts και από το drop-down μενού διάλεξε ClearType. Πάτα ΟΚ και ξανά ΟΚ. <P>Ελπίζω να βοηθήσει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Φιλε μου paredwse σε ευχαριστω αλλα αυτα που μου λες ειναι ενεργοποιημενα απο μονα τους κατα την εγκατασταση των xp.Κατι αλλο πρεπει να φταιει...
ODT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 ta eikonidia twn windows(px sound properties)prepei na fainontai poly omorfa h as poume to eikonidio ths syndeshs einai poly efkrines.Ta eikonidia pou vgazoun ta alla programmata den einai toso omorfa px tou norton.afto to exw paratirisei apo ta win2k.De nomizw pws mporeis na kaneis kati
Snup-DeepCor3- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 ela re c platano pane >system>properties kai kane enable gia best quality sta grafika ..auto einai kata pasa pi8anothta.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Σε πιο κουμπι του system properties ειναι τα γραφικά????
Snup-DeepCor3- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 ax re maleka thes mouni to thes kai xirismeno , tespa pane >system>properties>advanced>visual effects <BR>
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Φιλε snup αν θελεις να βοηθησεις ευπροσδεκτο αλλα αν θελεις να λες οτι θελεις κανε τιποτα αλλο εστω και αξυριστο
Snup-DeepCor3- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 platano..nomizw auto pou sou eipa se voithise arketa xalarwse ligaki . pes mou an ekanes auto pou itheles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.