Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι για την ταινια Κωδικας Ντα Βιντσι

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω,να με βοηθησεται λιγο με τους υποτιτλους των ταινιων,γιατι με τοσα πολλα ποστ,εχω μπερδευτει:confused: :confused: .Λοιπον....,εχω την ταινια The Daνinci Code,και θελω να τις περασω υποτιτλους,αλλα δεν ξερω πως:-? :( .Πως τους περνανε??,μηπως χρειαζεται καποιο ιδικο προγραμμα για να τους περασω?? Τους υποτιτλους,τους κατεβασα απο το site,αλλα δεν ξερω πως να τους περασω.

Υ.Γ.Sorry,αν το ανοιξα σε λαθος ενοτητα,αλλα δεν ηξερα που να το ανοιξω.

Ευχαριστω πολυ:)

Δημοσ.

Για να σου παιξει μια ταινια με υποτιτλους στο pc σου απλα φροντισε οι υποτιτλοι να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με το της ταινιας (κεφαλαια-μικρα ακριβως οπως τα εχει) και να διαφερουν στη καταληξη μονο, .avi ή .mpg για την ταινια και .srt ή .sub ή οπως αλλιως το εχεις βρει και αυτα τα 2 αρχεια να βρισκονται στον ιδιο φακελο...

Μετα απλα παιζεις την ταινια με ενα προγραμμα που υποστηριζει υποτιτλους οπως το Media Player Classic και εισαι ΟΚ.

Αν οι υποτιτλοι δε ειναι ακριβως συγχρονισμενοι με την ταινια, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα οπως το Subtitle Edit και να κανεις ευκολα την δουλεια αυτη

Δημοσ.

Kαι οταν,θελω να βαλω την ταινια να παιξει στο dvd player,αλλα οχι του pc μου,ενα απλο dvd player,πως θα παιξει??

Υ.Γ.Μηπως εσυ ή καποιος αλλος ξερεις,σε πιο site,μπορω να βρω υποτιτλους???

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Στο Insomnia εχει θα το εχεις προσεξει φανταζομαι και στο Media Player Classic εχει επιλογη που σε παει σε site για να κανεις αναζητηση υποτιτλων...

Να παιξει σε standalone DVD player δε το εχω δοκιμασει, μαλλον η καλυτερη επιλογη για να σου παιξει στανταρ ειναι να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στην ταινια με καποιο προγραμμα οπως το VirtualDub νομιζω... Θα σε βοηθησει καλυτερα καποιος αλλος που το εχει κανει αυτο ;)

Δημοσ.

Για να παιξει σε standalone DVD, πρεπει μετα που θα βεβαιωθεις οτι οι υποτιτλοι ειναι συγχρονισμενοι, να το μετατρεψεις σε VOB. Για αυτη την δουλεια η ευκολοτερη λυση (για εμενα) ειναι το WinAvi Video Converter. Μπορεις ευκολα να βρεις μια εκδοση του (google it) και επισης ευκολα να το "αγορασεις". Μετα την μετατροπη, το γραφεις σε ενα DVDR και εισαι ετοιμος!!!

Δημοσ.

Loipon me Auton ton odigo exo valei se polles tainies upotitlous kai douleuoun mia xara!!!

Apla to step 3 dld to step me to ifo update den to kano giati den me endiaferei... Ego aplos 8elo na valo se mia tainia tous upotitlous kai na tin grapso xoris menou kai extras...

To provlima me auton ton odigo einai oti einai gia kanonikes tainies PAL(europaikes) kai NTSC (Zonis1) opote den ksero an kanei gia .mpeg i .avi

pantos aksizei na tou rikseis mia matia mporei na vreis sto site auto pou epsaxnes...

kai ena apo ta kalitera programmata gia sigxronismo upotitlon einai auto

Δημοσ.

NOP$STRIM,να σε ρωτησω κατι.Πρεπει να κανω και τα 2 steps,και τα 2 αυτα steps,γινονται με διαφορετικα προγραμματα??Ακομα,αυτα τα δυο προγραμματα που λεει,δεν τα εχω,να τα κατεβασω απο εκει? Εγω τους υποτιτλους του κωδικα νταβιντσι,πως θα τους περασω,με pal ή με ntcs??

Υ.Γ.Sorry που σας ζαλιζω,αλλα ειναι η πρωτη μου ταινια,που θα περασω υποτιτλους,ακι δεν ξερω απολυτως τιποτα:confused: :cry: .

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για να μην παιδεύεσαι άδικα, ξεκίνα από τα απλά.

Βρες τους υπότιτλους, δες τους στο κομπιούτερ να βεβαιωθείς ότι είναι συγχρονισμένοι, και μετά κάψε την ταινία μαζί με το .srt αρχείο σε ένα επανεγγράψιμο DVD (θα τα γράψεις ως δεδομένα) και δοκίμασε να δεις αν παίζουν στο επιτραπέζιο DVD Player. Όπως σου είπαν και πιο πάνω, οι ταινία και οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν ίδιο ακριβώς όνομα:

Μπλα μπλα μπλα.avi

Μπλα μπλα μπλα.srt

Αν έχεις πρόβλημα (μπορεί να μην τους δείχνει καθόλου ή μπορεί να μη δείχνει σωστά τα ελληνικά) σημείωσε το μοντέλο του επιτραπέζιου, κάνε μια αναζήτηση εδώ στο Insomnia και, αν δεν βρεις λύση, ρώτησε στο αρμόδιο φόρουμ:

http://insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=18

Δημοσ.

Loipon mporeis kalista nak neis auto pou eipe o filos Eusebius!!!

Se periptosi pou den 8es omos

As sou leiso tis apories sou pou mou e8eses...

Πρεπει να κανω και τα 2 steps' date='και τα 2 αυτα steps,γινονται με διαφορετικα προγραμματα??[/quote']

Nai auta ta 2 steps ginonte me diaforetika programmata... Apla kane oti leei sto forum!!!

Ακομα,αυτα τα δυο προγραμματα που λεει,δεν τα εχω,να τα κατεβασω απο εκει?

Ama 8es katevase ta apo eki... allios google them kai vres to site tous!!!

Εγω τους υποτιτλους του κωδικα νταβιντσι,πως θα τους περασω,με pal ή με ntcs??

Loipon otan mia tainia einai NTSC dld (zonis1) auto simenei oti den exei kapoia perasmena pragmata tis europaikis zonis... px mporei na min paizei se dvdplayer...

Apo tin stigmi pou mia tainia antigrafete to NTSC automatos spaei!!!

Ego 8a sou elega na tin valeis se PAL etsi kai allios i tainia pou katevases den einai kan dvd .rip opote den exeis provlima...

Υ.Γ.Sorry που σας ζαλιζω,αλλα ειναι η πρωτη μου ταινια,που θα περασω υποτιτλους,ακι δεν ξερω απολυτως τιποτα .

Ευχαριστω πολυ!

Min anisixeis den zalizeis kanenan... xara mas na voithame!!!

Filika NOP$TRIM

Δημοσ.

Loipon otan mia tainia einai NTSC dld (zonis1) auto simenei oti den exei kapoia perasmena pragmata tis europaikis zonis... px mporei na min paizei se dvdplayer...

Apo tin stigmi pou mia tainia antigrafete to NTSC automatos spaei!!!

Ο τιτλος της ταινιας που κατεβασα,ειναι: The DaVinci Code 2006 dvdrip Χvid,μηπως αυτο βοηθαει σε τιποτα ή το αντιθετο?? Επισης,αν καταλαβα καλα ειναι ειδος: avi.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Loipon akou...

Apo tin stigmi pou den exei vgei i tainia esto kai se zoni 1 se kanoniko dvd apo tin aiteria...

Oste na mporesoun na tin grapsoun kai na tin valoun sta torrent sites, min to psaxneis den einai poiotitas DVD kai den einai .rip!!!

An kano la8os, as me dior8osei kapoios!!!

Δημοσ.

Na rotisw kai egw kati.. Exw mia tainioula..vasika ena episodio family guy kai thelw na to dw. Borw na valw subs pou exw vrei sta grigora gia na min anagastw na xrisimopoiisw film machine? Diavasa pio panw pou lete oti an ta exei me to idio onoma kai ta valeis se enan fakelo kai mena anoikseis tin tainia me ena programma opos to player classic stous emfanizei alla den mou petixainei...mipos den exw kanei kapoia rithmisi sosta??

--->ΑΚΥΡΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ BS<---

Δημοσ.

Dokimase na valeis tin tainia me tous upotitlous ston idio fakelo kai meta na anoikseis to mp classic afou prota exeis egkatastisei to vobsub

Nomizo etsi ginetai den eimai sigouros!!!

Δημοσ.

Παιδια,εχω προβλημα......Τωρα,που εχω την ταινια στο pc,δεν την ανοιγει με κανενα απολυτος προγραμμα,τι μπορει να φτεει:confused: :confused: .Δεν το καλαβενω,γιατι μου το κανει αυτο:???: :( .

Ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...