Προς το περιεχόμενο

Windows 95

ultramarine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταιο κομματι που ειδα εδω και καμποσους μηνες ηταν στο "Πλαισιο" στη Στουρναρη.Αν τα θες σε cd εχω Ελληνικα,Αγγλικα και Plus 95.

Καλη Χρονια.

Δημοσ.

File Ultramarine, ean den tin exeis parei prorw na stin steilw, ean den kanw lathos einai to Win95_03.cab. Epidi i disketa einai format 1.68MB mporw na to kanw se morfi IMAGE kai na stin steilw. Opote apla tha to trekseis (to arxeio), i disketa tha formaristei sta 1.68MB kai tha graftei kai to cab. <p>Giwrgos.<p>[ 05-01-2002: Message edited by: george1994 ]</p>

Δημοσ.

Κατ'αρχην δεν τα θέλω σε δισκέττες αλλά την no 3 δισκέττα που έχασα.Διάβασε παραπάνω... Τα έχω αυθεντικά σε δισκέττες και αυτά παρουσιάζω στην ΣΔΟΕ. Σε CD (ξέρεις εσυ!), εχω δεκάδες OSs. Οσον αφορά τον φιλο george1994 νομίζω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα...Οι δισκέττες είναι φορμαρισμένες κανονικά 1.44ΜΒ. Οπότε μην κάνεις τον κόπο... Πάντως σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Προς adi32 : Θέλω τα αγγλικά win95 την πρώτη εκδοση. Ξέχασα να στο πω...Αν δεν τα έχεις δεν πειράζει... Η πρόθεση μετράει...

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by ultramarine:

<strong>Κατ'αρχην δεν τα θέλω σε δισκέττες αλλά την no 3 δισκέττα που έχασα.Διάβασε παραπάνω... .</strong><hr></blockquote><p>ta diavasa ta parapanw kai apla rwtousa gia poio logo ta 8es se disks na ta exeis ...nothing more , nothing less

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...