daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Σε ένα σύστημα με pentium 4 2,4gh northwood έχω το εξής πρόβλημα. Κάνει κάθε λίγο απρόσμενα reset. Σκέφτηκα υπερθέρμανση ωστόσο η θερμοκρασία του CPU είναι μόλις 38 και κάτι. Η υπερθέρμανση μου έρχεται στο νου διότι το ίδιο πρόβλημα είχε κατά την περσινή θερινή περίοδο (Μάιος-Αύγουστος). Εβγαλε όλο το χειμώνα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και τώρα πριν μια εβδομάδα (συμπτωματικά; ) παρέα με τις ζέστες άρχισε πάλι να κάνει reset και μάλιστα σχεδόν συνέχεια. Υπερθέρμανση τελικά αλλά μήπως όχι της CPU; Κάποιο άλλο πιθανό πρόβλημα;
S2Katana Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Απο που βλεπεις τη θερμοκρασια?Καταρχας δοκιμασε να κανεις bios update, ωστε να δουμε αν οι θερμοκρασιες που βλεπεις ειναι οι σωστες.
dpolal Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μνήμες, τροφοδοτικό... Κοίτα αυτά τα δύο και βλέπουμε.
k_dvr Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Όταν ξανανοίγει σου βγάζει μύνημα για πρόβλημα ή όχι ? πήγαινε προβολή συμβάντων και πες μας τον λόγο του error που έγραψε εκεί μετά από restart
daniel's_saving_grace Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Οι θερμοκρασίες μου αναφέρονται από το CPU cool αλλά και στο bios τα ίδια λέει. Δοκίμασα μόλις να αλλάξω τροφοδοτικό. Το αποτέλεσμα; Αυτή τη φορά κόλλησε αντί να κάνει restart. Παράξενο. Βέβαια φάνηκε ότι κάτι άλλαξε αφού ποτέ μα ποτέ δεν είχε κολλήσει, μόνο restart έκανε. Οι μνήμες δεν πρέπει να φταίνει διότι ήταν οι ίδιες και πριν αποκτήσει το pc προβλήματα. Τα προβλήματα άρχισα πέρυσι όταν έβαλα νέα μητρική και τροφοδοτικό. Τότε άρχισαν οι επανεκκινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.