Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @ Akujin: Όσον αφορά εμένα, το λέω ξεκάθαρα: η ΜΟΝΗ αντίρρηση που έχω αφορά τη δημόσια τέλεση σεξουαλικής πράξης. Δεν έχω πρόβλημα με: - την πράξη αυτή καθ'εαυτή (είτε αυτή είναι πεολειχία είτε αιδοιολειχία είτε αυνανισμός είτε συνουσία είτε παρά φύση ασέλγεια είτε ο,τιδήποτε άλλο). - την ηλικία των συμμετεχόντων. - την ωριμότητα των συμμετεχόντων. - τον χώρο τέλεσης. - ό,τι άλλο. Ξεκάθαρα: Δεν είναι λάθος αυτό που κάνανε τα συγκεκριμένα παιδιά. Αυτό ήθελαν (δεν πρόκειται για βιασμό), αυτό έκαναν. Επίσης: - Δεν διαγωνίζομαι με κανέναν σε τίποτα. Την άποψή μου εκφέρω. - Δεν με απασχολεί να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου. Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητή η φράση μου "το πρόβλημα ποιό είναι;"
Kandinsky Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εμένα πάντως, το συγκεκριμένο βιντεάκι και η χαζοκυνική εκφραση της "ηρωίδας" μου έφερε στο μυαλό την ταινία "Kids". Δεν υπάρχει καν η έννοια αμηχανία : Σαν έμπειρη πρωταγωνίστρια σπεύδει άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς, μετά το πέρας σηκώνεται ανενδοίαστα και μας κοιτάζει με τον τροπο που ανεφερα παραπάνω. Προσωπικά δεν θα με πειραζε αν αυτα τα παιδιά ζούσαν σε ένα κοινόβιο και πηδιόντουσαν όλη μέρα μέσα σε σύννεφα χασίς : θα ήταν τουλάχιστον αυθεντικότεροι μια και θα έκαναν κάτι που τους αρέσει και όχι για να λένε ότι το έκαναν. Γιατί γίνεται τόση φασαρία? Διότι κατά τη γνώμη μου πάντα θα υπάρχει κάτι που γίνεται για πρώτη φορά ώστε να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα και να αποδείξουμε τη μοναδικότητα μας και να κερδίσουμε την αποδοχή των άλλων. Αν ο χαρακτήρας σου δεν είναι τόσο δυνατός ώστε να καταλαβαίνεις πως με το να γίνεσαι αναίτια ακραίος κερδίζεις μια αποδοχή την οποία στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, τότε κάθε φορά θα χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο extreme, ακόμα πιό γελοίο/χυδαίο/whatever για να δείξεις ότι είσαι μάγκας και δεν κολώνεις πουθενά και σε κανένα challenge. Η επόμενη γενιά, η επόμενη τάξη, έχει ένα εμπόδιο να ξεπεράσει ώστε να στεφθει νικήτρια στην πάλη των γενεών και θα το κάνει, να είστε σίγουροι. Κάποτε, ένα κωλαράκι χάιδευες, ένα χαμούρεμα στις τουαλέτες και ήσουν εσύ ο σατανάς, ο άθλιος σάτυρος και η αποβόλα έπεφτε στο δόξα πατρί μαζι με καμμια σφαλιάρα ίσως. Και να φανταστεί κανείς ότι το έκανες επειδή είχες τις ορμές σου και ήθελες να γευτείς λίγο απ' τον απαγορευμένο καρπό, η λέξη επίδειξη ήταν πολύ μακριά σου (όχι τελείως, αλλά ήταν το λιγότερο που σε ενδιέφερε). Σήμερα, μπουκιτσί με πλήρη αταραξία. Αύριο? Τί θα κάνεις αύριο μικρή μου άγνωστη που βρίσκεσαι τώρα σε ένα άλλο σχολείο και παλεύεις για να ξεχωρίσεις? Μήπως μια ρώσικη ρουλέτα εν ώρα διαλείμματος? Εσύ μικρέ άγνωστε? Πώς θα δείξεις τα κοχόνες σου? Δεν είναι για γέλια κύριοι/ες. Ούτε πρόκειται περι σεξ και μόνον αλλά για αγωνιώδη προσπάθεια για την ιδιαιτερότητα σε ένα κόσμο που επιτάσσει να ξεχωρίσεις και να προβληθείς στους γύρω σου και στο ευρύ κοινό με κάθε μέσο. Όποιος δεν θέλει να το δει, θα το δει κάποια στιγμη στο μέλλον. Ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα όσο κι αν αυτό πάνε να μας περάσουν. Η προβολή ΔΕΝ πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Έχω πάντως την πεποίθηση πως οι φιλικά προσκείμενοι στην αθώα κοπελίτσα θα ήταν κατά πολύ λιγότεροι αν ήταν κορούλα τους ή αδελφή τους. Το να λέμε κάτι εκ του ασφαλούς δεν έχει και τόσο νόημα, καλύτερο ίσως θα ήταν να σκεφτούμε τι θα κάναμε αν ήμασταν ο πατέρας της μικρής και το βιντεάκι έπαιζε στα κινητά όλων των συναδέλφων μας. Υπάρχει και αυτή η παράμετρος και δεν είναι αμελητέα. Το να λέμε "δικαίωμα μου, ζωή μου" και κάτι τέτοια φιλολογικά, είναι άνευ νοήματος αν το δικαίωμα σου και η ζωή σου καταστρέφουν την αξιοπρέπεια του άλλου. Φαντάζομαι πως η ίδια η μικρή, αυτή που με τόση ευκολία τσιμπουκώθηκε, θα αντιδρούσε με πολύ άγριο τρόπο αν την εξευτέλιζαν οι γονείς της με μια κασέτα όπου θα πηδιόντουσαν αγριως και θα έβγαινε στη φόρα. Δεν θα ήθελε να πάει σχολείο και θα μιλούσαμε για ψυχολογικά τραύματα στο παιδί απ' τους απαράδεκτους γονείς, κλπ, κλπ. Οι νέοι θέλουν να κρατήσουν για τον εαυτό τους τον ρόλο του προχωρημένου βλέπετε.... ΥΓ Αν δυσκολεύεται κανείς να φανταστεί ότι εχει κόρη, ας φανταστεί ενα στενό μέλος της οικογένειας του να τον κάνει ρόμπα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο νομίζω. Κατόπιν, μπορούμε να συζητήσουμε πού αρχιζουν και πού τελειώνουν τα δικαιώματα του κάθε ενός απο εμάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 kandisky, τα σέβη μου. Μου αρέσαν πάρα πολύ αυτά που έγραψες και θέτεις το πρόβλημα σε μια πιο ρεαλιστική διάσταση από το απλό "Ε, και τι έγινε".
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Έχω πάντως την πεποίθηση πως οι φιλικά προσκείμενοι στην αθώα κοπελίτσα θα ήταν κατά πολύ λιγότεροι αν ήταν κορούλα τους ή αδελφή τους. Το να λέμε κάτι εκ του ασφαλούς δεν έχει και τόσο νόημα, καλύτερο ίσως θα ήταν να σκεφτούμε τι θα κάναμε αν ήμασταν ο πατέρας της μικρής και το βιντεάκι έπαιζε στα κινητά όλων των συναδέλφων μας. Ναι, αλλά δεν είναι κόρη μας. Πολύ ανθρωπιστική και συλλογικά ευαισθητοποιημένη η προσέγγισή σου, αλλά αν σκεφτόμασταν για όλα τα σκατά του κόσμου την λύση τους επειδή θα μπορούσαν να συμβούν στην κόρη μας, τότε δεν παίζει να είχαμε χρόνο για την κόρη μας από τη σκέψη. Και μη χέσω τώρα, δεν συμβαίνει σε κάθε οικογένεια αυτό έτσι? Το περιβάλλον, τα ερεθίσματα, η νοημοσύνη και η καλλιέργεια, το εν γένει μορφωτικό επίπεδο που σε περιβάλλει κτλ είναι καταλυτικοί παράγοντες. Εγώ αν ήμουν κοπέλα γιατί δεν θα το έκανα? Η αδερφή μου γιατί δεν το έκανε? Η ξαδέρφη σου? Έλεος, to each his own. Με μεγάλη ευκολία μπορούμε να ζούμε στον ευαίσθητο και τρομαγμένο κόσμο της Υπόθεσης και να κάνουμε ανθρωπιστικούς παραλληλισμούς, αλλά κάποιοι είμαστε περισσότερο άνθρωποι από άλλους.
nmtray2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Kandinsky, καλα ολα αυτα αρκει να μην καβαλησει ο φοβος για το "κακο" την αγαπη για την κορη. Μετα γινεται καποιος ψυχοβγαλτης. Οσοι εχουν ακουσει για το Summerhill, θα ξερουν γιατι ποτε (μα ποτε) δεν παρατηρηθηκε κατι "ακραιο" σ'αυτο το σχολειο. Οταν σεβεσαι την προσωπικοτητα καποιου, σεβεται κι αυτος τα πιστευω σου και δεν αντιδραει σ'αυτα ριχνοντας χειροβομβιδες.
bandito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Εμένα πάντως' date=' το συγκεκριμένο βιντεάκι και η χαζοκυνική εκφραση της "ηρωίδας" μου έφερε στο μυαλό την ταινία "Kids". Δεν υπάρχει καν η έννοια αμηχανία : Σαν έμπειρη πρωταγωνίστρια σπεύδει άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς, μετά το πέρας σηκώνεται ανενδοίαστα και μας κοιτάζει με τον τροπο που ανεφερα παραπάνω.....[/quote'] Συμφωνώ σε ένα πράγμα. Πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Η προγιαγιά μου τον έπαιρνε απο τα 14 της και στα 17 είχε τρια παιδιά, χωρίς να το θέλει. Η γιαγιά μου είχε τρία παιδιά στα 25 της χωρίς να το θελει (τον έπαιρνε απο τα 20 μάλλον). Που πάει αυτή η κοινωνία; Είναι δυνατόν να κάνουν οι 16άρες αυτό που θέλουν; Που οδεύομεν κύριοι;
Sadead Neth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ σε ένα πράγμα.Πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Η προγιαγιά μου τον έπαιρνε απο τα 14 της και στα 17 είχε τρια παιδιά' date=' χωρίς να το θέλει. Η γιαγιά μου είχε τρία παιδιά στα 25 της χωρίς να το θελει (τον έπαιρνε απο τα 20 μάλλον). Που πάει αυτή η κοινωνία; Είναι δυνατόν να κάνουν οι 16άρες αυτό που θέλουν; Που οδεύομεν κύριοι;[/quote'] Η προγιαγιά σου και η γιαγιά σου δεν νομίζω να έκαναν ποτέ αυτό που έκανε η 16χρονη όχι μόνο στο σχολείο της αλλά και στο σπίτι με φίλους. Το αν παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά μικρές δεν νομίζω να συγκρίνεται με την πεολειχία της μικρής και δεν καταλαβαίνω που κολλάει στην συζήτηση.
bandito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 και δεν καταλαβαίνω που κολλάει στην συζήτηση. Απο εκεί ξεκινάνε όλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Το περιβάλλον, τα ερεθίσματα, η νοημοσύνη και η καλλιέργεια, το εν γένει μορφωτικό επίπεδο που σε περιβάλλει κτλ είναι καταλυτικοί παράγοντες. Εγώ αν ήμουν κοπέλα γιατί δεν θα το έκανα? Η αδερφή μου γιατί δεν το έκανε? Η ξαδέρφη σου? τα παιδιά, δεν τα μεγαλώνει ο καθένας μόνος του. Τα μεγαλώνει η κοινωνία. Τώρα αν εσείς θεωρείς ότι η κοινωνία ΔΕΝ κινδυνεύει να κάνει αποδεκτά αυτά τα πράγματα και μετά να έρχεται η κόρη σου και να σου λέει και πόσο μλκς είσαι που προσπαθείς να της πεις άλλα πράγματα (γιατί όταν το παιδί βρεθεί ανάμεσα σε δύο απόψεις, πρέπει να διαλέξει ποιός λέει την αλήθεια. Ο μπαμπάς της ή η κοινωνία. Και πίστεψε με, σπάνια επιλέγουν να λέει μπαρούφες η κοινωνία), τότε αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αλλά κάποιοι ίσως ανησυχούμε. Εγώ πάντως, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα "προστατέψω" το παιδί μου από την κοινωνία και έτσι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και αυτό γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους που λούστηκαν τέτοια πράγματα, και έλεγαν ακριβώς τα ίδια πριν από αυτά. "Αυτά σε μένα αποκλείεται να συμβούν". Και μιλάμε για τρομερά σοβαρούς ανθρώπους, με κοινωνική υπόληψη και πανέξυπνους. Όχι για τον κάθε τύπο που αφήνει αμολητά τα παιδιά του.
joef_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ρε παιδια και εγω εχω σαρωσει το google αλλα τιποτα αν πεσει στα χερια σας ριξτε ενα λινκ. παντως εγω δεν ειμα κατα της πραξης αν και κανονικα τετοια πραγματα δεν πρεπει να γινονται δημοσια ποσο μεσα σε μια ταξη! αλλα με την βιντεοσκοπιση και ολο το σκηνικο που το στειλανε τα παιδια και σε αλλους και η τατιανα και εφημεριδες! δεν μου αρεσουν αυτα!! τωρα αν παω και γαμισω την κορη της τατιανας και το τραβιξω βιντεο και το δειξω αυριο στην λαμπιρη θα της αρεσει? δεν νομιζω οποτε ας κοπουνε αυτες οι μαλακιες απο την δημοσιογραφια που μονο ετσι πλεον δεν χαρακτηριζεται!
Amigan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Test: ποστ με ελληνικους χαρακτηρες (Το προηγουμενο διεγραφει αλλα δεν ξερω αν αυτο εγεινε λογο του περιεχομενου του ή λογο του οτι ηταν γραμενο με greeklish.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αφού έγραψα το προηγούμενό μου μήνυμα, έριξα έναν ωραίο υπνάκο, έφτιαξα δερματάκι [έτοιμος να βγω να 'χτυπήσω' 16χρονη γκόμενα] και επανέρχομαι. Εμένα πάντως, το συγκεκριμένο βιντεάκι και η χαζοκυνική εκφραση της "ηρωίδας" μου έφερε στο μυαλό την ταινία "Kids". Δεν υπάρχει καν η έννοια αμηχανία : Σαν έμπειρη πρωταγωνίστρια σπεύδει άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς, μετά το πέρας σηκώνεται ανενδοίαστα και μας κοιτάζει με τον τροπο που ανεφερα παραπάνω. Ειλικρινά λυπάμαι που διαβάζω την παραπάνω περικοπή. Δηλαδή, αγαπητέ μου Kandinsky, τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα; :? Προφανώς ήθελε και το έκανε, βλέπεις να την αναγκάζει κανένας; Και μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με... οτιδήποτε άλλο, τα πιτσιρίκια στο "Kids" δεν ξέρουν τι κάνουν και όσα ξέρουν, το κάνουν για τη δόση τους ή εξ αυτής. Εδώ η κοπελιά ξέρει τι κάνει και το κάνει γιατί έτσι γουστάρει. Πού είναι το κακό; [...'] Γιατί γίνεται τόση φασαρία? Διότι κατά τη γνώμη μου πάντα θα υπάρχει κάτι που γίνεται για πρώτη φορά ώστε να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα και να αποδείξουμε τη μοναδικότητα μας και να κερδίσουμε την αποδοχή των άλλων. Αν ο χαρακτήρας σου δεν είναι τόσο δυνατός ώστε να καταλαβαίνεις πως με το να γίνεσαι αναίτια ακραίος κερδίζεις μια αποδοχή την οποία στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, τότε κάθε φορά θα χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο extreme, ακόμα πιό γελοίο/χυδαίο/whatever για να δείξεις ότι είσαι μάγκας και δεν κολώνεις πουθενά και σε κανένα challenge. Η επόμενη γενιά, η επόμενη τάξη, έχει ένα εμπόδιο να ξεπεράσει ώστε να στεφθει νικήτρια στην πάλη των γενεών και θα το κάνει, να είστε σίγουροι. Δεν διαφωνώ στην ουσία όσων γράφεις αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχουν με την προκειμένη περίπτωση. Ποιός προσπαθεί να ξεχωρίσει; Η κοπελίτσα, με τον πεοθηλασμό; Από πού προκύπτει το συμπέρασμα αυτό; Κάποτε, ένα κωλαράκι χάιδευες, ένα χαμούρεμα στις τουαλέτες και ήσουν εσύ ο σατανάς, ο άθλιος σάτυρος και η αποβόλα έπεφτε στο δόξα πατρί μαζι με καμμια σφαλιάρα ίσως. Και να φανταστεί κανείς ότι το έκανες επειδή είχες τις ορμές σου και ήθελες να γευτείς λίγο απ' τον απαγορευμένο καρπό, η λέξη επίδειξη ήταν πολύ μακριά σου (όχι τελείως, αλλά ήταν το λιγότερο που σε ενδιέφερε). Σήμερα, μπουκιτσί με πλήρη αταραξία. Αύριο? Τί θα κάνεις αύριο μικρή μου άγνωστη που βρίσκεσαι τώρα σε ένα άλλο σχολείο και παλεύεις για να ξεχωρίσεις? Μήπως μια ρώσικη ρουλέτα εν ώρα διαλείμματος? Εσύ μικρέ άγνωστε? Πώς θα δείξεις τα κοχόνες σου? Γιατί βρε παιδί μου τα ισοπεδώνεις όλα; Όταν δηλαδή χάιδευες το προειρησθέν κωλαράκι ή έριχνες ένα χαμούρεμα στις τουαλέτες, το έκανες για να ξεχωρίσεις; Το έκανες γιατί το γούσταρες. Και εσύ και αυτή. Ε, το ίδιο κάνουν και τώρα: γιατί γουστάρουν. Όχι για να ξεχωρίσουν (αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα το'χεις βγάλει μόνος σου και το επαναλαμβάνεις λες κι είναι δεδομένο!) αλλά γιατί γου-στά-ρουν. Εκτός αν, όπως προείπε ο ^BOOMBOOM, είναι θέμα ζήλειας: γιατί εγώ περιοριζόμουν στο χαμούρεμα (κι όταν πήγαινα να αγγίξω απαγορευμένες ζώνες άκουγα το κλασσικό "δεν είμαι εγώ τέτοια κοπέλα" κλπ) κι αυτά τα σκατόπαιδα βγάζουν τα μάτια τους; Αλήθεια, λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά μου θυμίζεις κάτι γέρους στα πάρκα που έλεγαν "αχ, με τον Φύρερ τουλάχιστον τα τραίνα έρχονταν στην ώρα τους"... Δεν είναι για γέλια κύριοι/ες. Ούτε πρόκειται περι σεξ και μόνον αλλά για αγωνιώδη προσπάθεια για την ιδιαιτερότητα σε ένα κόσμο που επιτάσσει να ξεχωρίσεις και να προβληθείς στους γύρω σου και στο ευρύ κοινό με κάθε μέσο. Όποιος δεν θέλει να το δει, θα το δει κάποια στιγμη στο μέλλον. Πραγματικά η άκρατη κινδυνολογία στην οποία επιδίδεσαι δεν μπορεί να σχολιαστεί. No comment... [...]Έχω πάντως την πεποίθηση πως οι φιλικά προσκείμενοι στην αθώα κοπελίτσα θα ήταν κατά πολύ λιγότεροι αν ήταν κορούλα τους ή αδελφή τους. Το να λέμε κάτι εκ του ασφαλούς δεν έχει και τόσο νόημα' date=' καλύτερο ίσως θα ήταν να σκεφτούμε τι θα κάναμε αν ήμασταν ο πατέρας της μικρής και το βιντεάκι έπαιζε στα κινητά όλων των συναδέλφων μας. Υπάρχει και αυτή η παράμετρος και δεν είναι αμελητέα. Το να λέμε "δικαίωμα μου, ζωή μου" και κάτι τέτοια φιλολογικά, είναι άνευ νοήματος αν το δικαίωμα σου και η ζωή σου καταστρέφουν την αξιοπρέπεια του άλλου. [...'] Στην περικοπή αυτή με καλύπτει η απάντηση του Lucifer και δεν προσθέτω ούτε κεραία παραπάνω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Test: ποστ με ελληνικους χαρακτηρες (Το προηγουμενο διεγραφει αλλα δεν ξερω αν αυτο εγεινε λογο του περιεχομενου του ή λογο του οτι ηταν γραμενο με greeklish. Καλό θα ήταν να μην ζητούμε κάτι που προσκρούει σε απαγορευτικές διατάξεις του ποινικού μας δικαίου.
Kandinsky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ναι, αλλά δεν είναι κόρη μας. Πολύ ανθρωπιστική και συλλογικά ευαισθητοποιημένη η προσέγγισή σου, αλλά αν σκεφτόμασταν για όλα τα σκατά του κόσμου την λύση τους επειδή θα μπορούσαν να συμβούν στην κόρη μας, τότε δεν παίζει να είχαμε χρόνο για την κόρη μας από τη σκέψη. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν μπορεί να χαρακτηρίζεις (όχι εσύ) τον άλλο που ευαισθητοποείται ως πουριτανό, αγάμητο, ζηλιάρη και ότι άλλη παπαριά μπορεί να σκεφτεί κανείς επειδή δεν του άρεσε το θέαμα. Καλό είναι να υπάρχει κι ένα μέτρο. Και μη χέσω τώρα, δεν συμβαίνει σε κάθε οικογένεια αυτό έτσι? Το περιβάλλον, τα ερεθίσματα, η νοημοσύνη και η καλλιέργεια, το εν γένει μορφωτικό επίπεδο που σε περιβάλλει κτλ είναι καταλυτικοί παράγοντες. Εγώ αν ήμουν κοπέλα γιατί δεν θα το έκανα? Η αδερφή μου γιατί δεν το έκανε? Η ξαδέρφη σου? Δε λέω κάτι αντίθετο. Όπως και δεν συμβαίνει στην κάθε οικογένεια στην Αμερική να βγαίνει ο γιος με δίκαννο και να καθαρίζει κόσμο, όπως κάθε οικογένεια δεν έχει Δουρή, όπως κάθε οικογένεια δεν έχει serial killer συγγενή, κοκ. Το ότι όμως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα καταδεικνύει τις τάσεις της κοινωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.