Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο Όχι. Καθόλου όμως.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δεν θυμαμαι ποιος νομος απαγορευει να εχεις παρει την Αρτα με τα Γιαννενα (φυσικα ΔΕΝ μιλαω για παντρεμενα ζευγαρια,εξου και θεωρω οτι καποιος πρεπει να το σκεφτει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ το θεμα γαμος)
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όχι. Καθόλου όμως. Και όμως είναι αλλά βαριέμαι να το αναλύσω τώρα. Δεν θυμαμαι ποιος νομος απαγορευει να εχεις παρει την Αρτα με τα Γιαννενα (φυσικα ΔΕΝ μιλαω για παντρεμενα ζευγαρια' date='εξου και θεωρω οτι καποιος πρεπει να το σκεφτει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ το θεμα γαμος)[/quote'] Δεν μιλάμε για νόμους. Εμένα θα με πείραζε πάρα πολύ να ήμουν σε αυτήν την τάξη. Έχω το δικαίωμα να βρίσκομαι εκεί χωρίς να το βλέπω. Καταπατούν το δικαίωμά μου λοιπόν. Συγκρίνω με τον κλέφτη γιατί και οι δύο καταπατούν κάποιο δικαίωμα μου για να ικανοποιήσουν το ζωικό τους ένστικτο.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Και όμως είναι αλλά βαριέμαι να το αναλύσω τώρα. Χμ. Εντάξει λοιπόν.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Tους νομους τους ανεφερα για το παραδειγμα σου.Ο φονος και η ληστεια περιοριζονται απο νομους γιατι αποφερουν κακο σε συνανθρωπο και δεν ειναι σωστο να αφηνομαστε στα ενστικτα του δραστη Το σεξ δεν καταπατα τιποτα ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που γινεται μπροστα σε αλλους και γιαυτο εχουμε νομους περι δημοσιας αιδους.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειπα οτι το μονο που με πειραζει ειναι ΑΝ εγινε μπροστα σε αλλους που ηθελαν απλα να κατσουν στην ταξη στο διαλλειμα
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εν συντομία να πω πως υπάρχει η γενετική και η κοινωνική μονογαμία. Γενετική λόγω ενός γονιδίου το οποίο όμως δεν υπερισχύει των υπόλοιπων ζωικών μας ενστίκτων που μας οδηγούν στην απιστία. Κοινωνική γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε καταλάβει πως η πολυγαμία δεν μας προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Κολοκυθόπιτα.
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που γινεται μπροστα σε αλλους και γιαυτο εχουμε νομους περι δημοσιας αιδους.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειπα οτι το μονο που με πειραζει ειναι ΑΝ εγινε μπροστα σε αλλους που ηθελαν απλα να κατσουν στην ταξη στο διαλλειμα Ok τότε συμφωνούμε. Και οι δύο περιπτώσεις είναι ικανοποίηση των ζωικών ενστίκτων που παραβιάζουν τα δικαιώματα του άλλου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Εν συντομία να πω πως υπάρχει η γενετική και η κοινωνική μονογαμία. Γενετική λόγω ενός γονιδίου το οποίο όμως δεν υπερισχύει των υπόλοιπων ζωικών μας ενστίκτων που μας οδηγούν στην απιστία. [...] Ελπίζω να αστειεύεσαι. Στην απίθανη περίπτωση που δεν αστειεύεσαι, σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποια επιστημονική μελέτη να διαβάσουμε σε σχέση με αυτό το "γονίδιο". Εκτός αν βαριέσαι να το αναλύσεις τώρα. Ή εκτός αν το'χεις ανακαλύψει μόνο εσύ και το κρατάς κρυφό από την επιστημονική κοινότητα. Τότε ΟΚ. Άλλως δικαιούμαι να ανακράξω κι εγώ (όπως κι εσύ): Κολοκυθόπιτα.
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ελπίζω να αστειεύεσαι. Στην απίθανη περίπτωση που δεν αστειεύεσαι' date=' σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποια [u']επιστημονική μελέτη[/u] να διαβάσουμε σε σχέση με αυτό το "γονίδιο". Εκτός αν βαριέσαι να το αναλύσεις τώρα. Ή εκτός αν το'χεις ανακαλύψει μόνο εσύ και το κρατάς κρυφό από την επιστημονική κοινότητα. Τότε ΟΚ. Άλλως δικαιούμαι να ανακράξω κι εγώ (όπως κι εσύ): Δεν θυμάμαι ακριβώς που το είχα διαβάσει αναλυτικά και δεν έχω χρόνο να ψάξω δες όμως αυτό Humans have that same monogamy gene Μην κολλάμε εκεί όμως. Edit: Σε μια άλλη μελέτη έλεγε αυτό "human beings are among 3 percent of the world's 4,000 species of mammals pre-programmed for monogamy"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δεν θυμάμαι ακριβώς που το είχα διαβάσει αναλυτικά και δεν έχω χρόνο να ψάξω δες όμως αυτό Humans have that same monogamy gene Μην κολλάμε εκεί όμως. Το Humans have that same monogamy gene δεν μου λέει και πολλά πράγματα. Ιδίως όταν δεν παρατίθεται καμία μελέτη (η έρευνα που παραθέτεις αφορά τρωκτικά). Είμαι τρομερά επιφυλακτικός ως προς την αποδοχή της "άποψης" αυτής από την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα. Είναι η θεωρία ενός (1) ερευνητή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 [...] Edit: Σε μια άλλη μελέτη έλεγε αυτό "human beings are among 3 percent of the world's 4' date='000 species of mammals pre-programmed for monogamy[/i']" Την είδα. Η λέξη pre-programmed νομίζω τα λέει όλα.
Forensick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Tους νομους τους ανεφερα για το παραδειγμα σου.Ο φονος και η ληστεια περιοριζονται απο νομους γιατι αποφερουν κακο σε συνανθρωπο και δεν ειναι σωστο να αφηνομαστε στα ενστικτα του δραστηΤο σεξ δεν καταπατα τιποτα ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που γινεται μπροστα σε αλλους και γιαυτο εχουμε νομους περι δημοσιας αιδους.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ειπα οτι το μονο που με πειραζει ειναι ΑΝ εγινε μπροστα σε αλλους που ηθελαν απλα να κατσουν στην ταξη στο διαλλειμα συμφωνουμε, μονο που θα ηθελα να προσθεσω οτι προσωπικα πιστευω πως ετσι οπως δεν μας αφηνουν να καπνιζουμε στις δημοσιες υπηρεσιες, ετσι δεν θα επρεπε να γ@μι@μαστε και στα σχολεια. παραδειγμα ειναι, μην σταθουμε σε αυτο.
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όπως ανέφερα αυτό το γονίδιο δεν υπερισχύει των ζωικών ενστίκτων. Οπότε δεν διαφωνώ με την άποψη πως σαν ζώα είμαστε πολυγαμικοί. Εγώ θέλω να πιστεύω πως μπορώ να ελέγχω κάποια από τα ζωικά μου ένστικτα. Οπότε δεν κάνω σεξ μόνο για να τα ικανοποιήσω και ούτε το κάνω σαν ζώο μπροστά στους άλλους. Μάλλον είναι παραξενιά μου που θέλω να πιστεύω πως αυτό το γονίδιο είναι δείγμα εξέλιξης. Μάλλον είναι παραξενιά μου που όταν απατήσω κάποια αισθάνομαι τύψεις. Μάλλον είμαι ένα πιόνι των κυβερνήσεων.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όπως ανέφερα αυτό το γονίδιο δεν υπερισχύει των ζωικών ενστίκτων. Οπότε δεν διαφωνώ με την άποψη πως σαν ζώα είμαστε πολυγαμικοί. Εγώ θέλω να πιστεύω πως μπορώ να ελέγχω κάποια από τα ζωικά μου ένστικτα. Οπότε δεν κάνω σεξ μόνο για να τα ικανοποιήσω και ούτε το κάνω σαν ζώο μπροστά στους άλλους. Μάλλον είναι παραξενιά μου που θέλω να πιστεύω πως αυτό το γονίδιο είναι δείγμα εξέλιξης. Μάλλον είναι παραξενιά μου που όταν απατήσω κάποια αισθάνομαι τύψεις. Μάλλον είμαι ένα πιόνι των κυβερνήσεων. Δεν είναι ούτε παραξενιά ούτε ιδιοτροπία. Είναι άποψη. Σεβαστή άποψη. Απλώς δεν μπορώ να δεχθώ (τουλάχιστον μέχρι σοβαρής αποδείξεως του εναντίου) ότι είμαστε εκ φύσεως μονογαμικά ζώα. Συμφωνώ ότι έχουμε ζωϊκά ένστικτα και προσπαθούμε να τα δαμάσουμε - επιτυχώς ή μη, κρίνεται από την πορεία του καθένα μας ξεχωριστά. Ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές.
Akujin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 για το θέμα του περιβόητου βίντεο: οι περισσότεροι εδώ είναι παιδιά έξυπνα, ώριμα κι έχουν και καλό χιούμορ. οι περισσότεροι είναι και φιλελεύθεροι, άτομα με ανοιχτούς ορίζοντες, άτομα κουλ. δεν κάνουμε όμως διαγωνισμό ποιος είναι ο πιο προοδευτικός εδώ, γιατί εγώ αυτό εισέπραξα σε κάποιο βαθμό: - Απλά δεν κατάλαβα γιατί σταθήκατε στο πως ''αρθρώνουμε'' κάποιοι το πρόβλημα και θέλατε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες ''λέξεις κλειδιά'' για να συμφωνήσετε τότε μαζί μας στο ΝΑΙ είναι λάθος αυτό που κάνανε τα συγκεκριμένα παιδιά για τους τάδε λόγους. (ενώ εξαρχής μας λέγατε ότι δεν καταλαβαίνετε ποιο είναι το πρόβλημα) * αν κάνω λάθος, τότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά (οκ peredwse?) -φιλικά, Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.