zazik Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 μολις έμαθα ότι παίζανε θάρρος ή αλήθεια,και αυτή είχε βάλει ως "θάρρος" να πάρει μια πίπα.....
yiah Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 μολις έμαθα ότι παίζανε θάρρος ή αλήθεια,και αυτή είχε βάλει ως "θάρρος" να πάρει μια πίπα..... οριστε και φαγωθηκαμε ολοι!! τα πραγματα ειναι πολυ απλα!! δηλαδη θα προτιμουσατε να αθετουσε τους ορους του παιχνιδιου και να την ελεγαν ζαβολιαρα ή κοτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 οριστε και φαγωθηκαμε ολοι!!τα πραγματα ειναι πολυ απλα!! δηλαδη θα προτιμουσατε να αθετουσε τους ορους του παιχνιδιου και να την ελεγαν ζαβολιαρα ή κοτα; ΧΑΧΑ! LOOOL!
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Διαφωνώ. Δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Είναι και δικό μου πρόβλημα' date=' γιατί παρότι μου αρέσει η κοπέλα να γ@μιέται και να το κάνει γιατί το απολαμβάνει, δεν μου αρέσουν οι κοπέλες που γ@μιούνται ασυνείδητα. Δύο απλά παραδείγματα. 1) Κοπέλα αντίστοιχης νοοτροπίας, που ενώ είναι πανέμορφο πλάσμα, εκεί που γ@μιόσαστε σπάει και αρχίζει τα "κανείς δεν με αγαπάει" και βάζει τα κλάμματα. Ρε χέστηκα για το ότι κλαίει, χέστηκα για το ότι λέει αυτές τις λαλακίες, είναι δικό της θέμα να έχει οποιουδήποτε τύπου συγχυση μέσα στη γκλάβα της, αλλά δεν δέχομαι να μου χαλάει την ίδια την πράξη. 2) Δεν μπορώ να δεχθώ να μου αρνηθεί μία κοπέλα τη βιντεοσκόπηση κάποιων στιγμών που βρίσκω εξαιρετικά όμορφες επειδή η βιντεοσκόπηση συνδέεται με φόβους που δημιουργούν τέτοια περιστατικά και άλλες ανώριμες πρακτικές. Γιατί να πρέπει να προσπεράσω ένα σωρό εμπόδια και φραγμούς που δημιουργεί η "δήθεν σεξουαλική απελευθέρωση" για να απολαύσω την κοπέλα με την οποία ασχολούμαι στο έπακρο και αυτή εμένα; Αρκετά τραβάμε με όλους τους ανέραστους που αναλαμβάνουν ρόλο κατίνας με την πρώτη ευκαιρία. Σαφώς και με επηρεάζει. Χέστηκα για το τι κάνει και πως. Ζωή της είναι και δεν είμαι μεσίας. Αλλά όσο αυτά τα πράγματα παίρνουν έκταση, τα συναντώ θέλοντας και μη μπροστά μου ως εμπόδια. Και αυτό, αν και δεν με στεναχωρεί, προσβάλει τουλάχιστον την αισθητική μου. Τουλάχιστον σε αυτό το βαθμό είναι και δικό μου πρόβλημα. Και αυτό, αν και δεν με στεναχωρεί, προσβάλει τουλάχιστον την αισθητική μου. Τουλάχιστον σε αυτό το βαθμό είναι και δικό μου πρόβλημα. [/quote'] Μάγκα μου, αν εσύ δεν ξέρεις να πείθεις, δεν σου φταίνε οι φοβογόνοι (sic) παράγοντες. Στην πρώτη περίπτωση είτε βρίσκεις γκόμενα με θερμικό σήμα στον εγκέφαλο, είτε βρες τρόπο να αδιαφορήσεις -η δακρυλαγνεία είναι η εκλέπτυνση της απάθειας στην προκειμένη. Στην δεύτερη περίπτωση, κάνε ένα patchάρισμα στις μεθόδους σου. Όσο για την αισθητική, πραγματικά, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτώ εγώ (και εσύ, μην το αρνείσαι) όταν κάνω κάτι που μου αρέσει και δικαιούμαι, είναι αν θα χαλάσει την αισθητική ενός άσχετου. Ομοίως, αν ο καθένας διαμόρφωνε το περιβάλλον βάσει της αισθητικής του, ω φίλε ClouD, θα ήσασταν όλοι νεκροί τώρα, μόνο επειδή αυτό προστάζει η αισθητική μου. Επαναλαμβάνω πως διαφωνώ με το να γίνεται η πράξη σε δημόσιο χώρο χωρίς την απόλυτη ποσοστιαία συναίνεση των παρευρισκόμενων.
ClouD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ναι, μίλησα για τη δική μου αισθητική, όχι των άλλων, σαφώς και θίγεται από τα "παράγωγα" του συγκεκριμένου περιστατικού. Στα άλλα δεν διαφωνούμε. Α , ρε κροκόδειλε :Ρ
BIAP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το οτι εκτυλιχθηκε το περιστατικο στο χωρο του σχολειου ειναι γεγονος τραγικο και ανεπιτρεπτο. Καθως και το οτι πιθανον εκτεθηκαν στο θεαμα ατομα χωρις την συγκαταθεση τους. Αν προκειται για καποιο ακραιο, μεμονωμενο,ισως, περιστατικο, ειναι παρακινδυνευμενο να κανουμε γενικευσεις για το που οδευει η σημερινη νεολαια, ερωτημα που παραπεμπει και στο που οδευουν και οι ενηλικες που την καθοδηγουν στην διαμορφωση της προσωπικοτητας της. Τα 16χρονα, ανεκαθεν ειχαν και ερωτικες και σεξουαλικες αναζητησεις, και ορισμενα απο αυτα τις εκαναν και πραξη, ανεξαρτητως εποχης. Και καλως καποιες καταστασεις αλλαξαν, καλως καποια ταμπου ξεπεραστηκαν, καλως καποια ενημερωση [τομεας στον οποιο υπαρχουν μεγαλα περιθωρια βελτιωσης παρ'αυτα]μεγαλυτερη υπαρχει, καλως μια σχετικη μεγαλυτερη ανεση γυρω απο το ζητημα υπαρχει. Στο θεμα μας ομως, δεν νομιζω να μιλαμε για το οτι σημερα αναγνωριζουμε ευκολοτερα στο 16χρονο το οτι εχει σεξουαλικη ζωη, στο οτι του ειναι ευκολοτερο ισως να εκφρασει την σεξουαλικοτητα του. Αναφερομαστε σε μια ακραια εκφραση, η οποια δεν θα επρεπε να αποτελει παραδειγμα προς μιμηση, και ουτε να περασει ως προτυπο με το δε βαριεσαι, τα 16χρονα γαμιωσανται ετσι και αλλιως. Αν επροκειτω για ενηλικες που εκαναν δημοσιο διαγωνισμο πεολειχιας χωρις να λαμβανουν υποψιν τους γυρω τους, οι αντιδρασεις δεν θα ηταν, ελα μωρε τι κανουν, ολος ο κοσμος γαμιεται σημερα. Σε πρακτικο επιπεδο δεν βρισκω καποια διαφορα. Βρισκω ομως διαφορα στον κυνισμο και την νοοτροπια αγελης στις νεαρες ηλικιες οπως εκφραστηκε μεσα απο το περιστατικο που πηρε δημοσιοτητα. Και σε αυτο, εχουν ευθυνη και οι συμμετεχοντες. Εφοσον ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να πιπωνονται παρουσια συμμαθητων τους, να ειναι και αρκετα μεγαλα ωστε να αντιμετωπιζουν την ευθυνη που προκυπτει απο την δημοσιοποιηση της επιδειξης που εκαναν, και αν εκ των υστερων το αντιληφθουν ως σφαλμα, να μαθουν και το πως στην πορεια ξανακερδιζεται η χαμενη αξιοπρεπεια. Οι δημοσιογραφοι επραξαν με την γνωστη απαραδεκτη αμετροεπεια που τους διακρινει τα τελευταια χρονια, και δινοντας θρυλικες διαστασεις στο ζητημα. Καλως και το συζηταμε. Και παιρνουμε θεση. Προσωπικα δεν θα ηθελα το δικο μου παιδι [ειτε κοριτσι, ειτε αγορι] να βρισκεται στο σχολειο του και να γινεται αποδεκτης ενος τετοιου θεαματος, ουτε να συμμετεχει και το ιδιο σε κατι αναλογο. Ουτε να του περασει το μηνυμα, οτι επειδη συνεβη παλαιοτερα η επειδη συμβαινει σε καποιους χωρους, πρεπει να το κανει και το ιδιο για να ανηκει, η παρεξηγημενα να υπαρχει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το οτι εκτυλιχθηκε το περιστατικο στο χωρο του σχολειου ειναι γεγονος τραγικο και ανεπιτρεπτο. Καθως και το οτι πιθανον εκτεθηκαν στο θεαμα ατομα χωρις την συγκαταθεση τους. Καλά, όχι και τραγικό. Το ότι το περιστατικό τελέστηκε δημόσια, ενώπιον συμμαθητών, είναι το πρόβλημα, όχι το ότι τελέστηκε στο σχολείο. Στο κάτω-κάτω τι θίχτηκε, η "ιερότητα" του σχολικού χώρου; Ας μην δραματοποιούμε το όλο θέμα. Στο θεμα μας ομως, δεν νομιζω να μιλαμε για το οτι σημερα αναγνωριζουμε ευκολοτερα στο 16χρονο το οτι εχει σεξουαλικη ζωη, στο οτι του ειναι ευκολοτερο ισως να εκφρασει την σεξουαλικοτητα του. Αναφερομαστε σε μια ακραια εκφραση, η οποια δεν θα επρεπε να αποτελει παραδειγμα προς μιμηση, και ουτε να περασει ως προτυπο με το δε βαριεσαι, τα 16χρονα γαμιωσανται ετσι και αλλιως. Αν επροκειτω για ενηλικες που εκαναν δημοσιο διαγωνισμο πεολειχιας χωρις να λαμβανουν υποψιν τους γυρω τους, οι αντιδρασεις δεν θα ηταν, ελα μωρε τι κανουν, ολος ο κοσμος γαμιεται σημερα. Προσωπικά, η αντίδρασή μου είναι η ίδια, είτε πρόκειται για 16χρονο είτε για 35χρονο: δεν μου αρέσει η δημόσια τέλεση οποιασδήποτε πράξης, ιδίως όταν σε αυτήν εκτίθεται ο καθένας που, στο κάτω-κάτω, δεν είναι υποχρεωμένος να ανεχθεί τη θέασή της. Πέραν αυτού ουδέν. Ας πράξουν ό,τι θέλουν εφόσον δεν εξαναγκάζονται να το πράξουν. [...] Εφοσον ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να πιπωνονται παρουσια συμμαθητων τους' date=' να ειναι και αρκετα μεγαλα ωστε να αντιμετωπιζουν την ευθυνη που προκυπτει απο την δημοσιοποιηση της επιδειξης που εκαναν, και αν εκ των υστερων το αντιληφθουν ως σφαλμα, να μαθουν και το πως στην πορεια ξανακερδιζεται η χαμενη αξιοπρεπεια.[/quote'] Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η "ωριμότητα" να τελέσεις μια σεξουαλική πράξη δεν έχει καμία σχέση με την "ωριμότητα" να αντιληφθείς τις συνέπειες της πράξης σου. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 16χρονα, δεν έχουν αυξημένο το αίσθημα ευθύνης - και μέχρι ενός σημείου, καλά κάνουν! Έχουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους να σκέφτονται ευθύνες - συνέπειες - επιπτώσεις... [...] Προσωπικα δεν θα ηθελα το δικο μου παιδι [ειτε κοριτσι, ειτε αγορι'] να βρισκεται στο σχολειο του και να γινεται αποδεκτης ενος τετοιου θεαματος, ουτε να συμμετεχει και το ιδιο σε κατι αναλογο. [...] ΑΝ είχα δικό μου παιδί (είτε αγόρι είτε κορίτσι), δεν θα ήθελα να είναι θεατής τέτοιου θεάματος παρά τη θέλησή του. Όσο για τη συμμετοχή, αδυνατώ (και θα αδυνατώ) να το ελέγξω, οπότε το μόνο που επιθυμώ είναι να συμμετέχει με τη θέλησή του.
zazik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Λοιπόν.........λοιπόν..... έχω ένα φιλαράκι γύρω στα 16...με τον πιτσιρικά μιλάμε στο msn... πώς έτυχε και πιάσαμε κουβέντα για αυτό το θέμα... Και μου λέει οτι τα πράγματα είναι όπως ήτανε , δηλαδή τα γεγονότα αυτά στα σχολεία γίνοντε και ίσως να είναι μεμονωμένα αλλά μου λέει οτι στην δικιά σου εποχή δεν υπήρχε ο Big Brother.Μου έστειλε λοιπόν το εν λόγω Video, αφου πλέον δεν υπάρχει 16χρονο που να μην το έχει,και αφού είδα το 10'' βίντεο κατάλαβα οτι,τουλάχιστον η κοπέλα, δεν έχει ιδέα του τί κάνει..... και δεν ενοώ απο το πώς,αλλά το γιατί.... Με το που αυτή " έλεγε το τραγούδι" , όλοι γύρω γελάγανε, και την βγάζανε φωτός ή βίντεος....μετά γυρνάει και κοιτάζει την κάμερα.....έχει ένα υφάκι του στυλ : " Ειδατε.......δεν κολώνω......":mrgreen: και οι γύρω μόνο πο δεν την χειροκροτήσανε. Το φιλαράκι μου μου έστειλε και άλλα βίντεος......βίντεος απο σχολείο της Αθήνας , με ένα ζευγαράκι που μαμιέται στις τουαλέτες,και είναι κάτι μαλάκες κρεμασμένοι απο πάνω και τους τραβάνε με το κινητό....και κάποια στιγμή τους πέρνουνε χαμπάρι και ντύνονται γρήγορα γρήγορα και οι "paparazzi" αρχίζουνε και τρέχουνε γελώντας για το μεγάλο τους κατόρθωμα... Το ανυσηχητικό είναι , ότι μου είπε οτι έχει ένα ολόκληρο folder με τέτοια βιντεάκια , απο hidden cameras , από σχολεία........και οτι σε πολλά δεν είναι hidden, αλλά το ζευγάρι μαμιέται ή πιπώνεται και έχουνε βάλει κάποιον να το τραβάει , γελωντας......... Όταν πρωτοβγήκανε τα κινητα,είχαμε σαν μόδα εκείνα τα ποιηματάκια(τα θυμάστε ) τα ψιλοπρόστυχα...τώρα, όσο και να σας φένεται κουφό, τα 16χρονα στα κινητά τους κυκλοφορούνε άπειρα τέτοια βιντεάκια. Τα σχόλεια δικά σας.... ΥΓ : μην αρχίσετε τα pm......δεν πρόκειτε να στείλω τα βίντεος σε κανέναν.... κυκλοφορούνε ελύθερα στο διαδίκτυο...πιστέψτε με...όποιος θέλει να τα βρει θα τα βρει.......
Kandinsky Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 To είδα κι εγώ και συμφωνώ απολύτως με τα σχόλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 αλλά μου λέει οτι στην δικιά σου εποχή δεν υπήρχε ο Big Brother. ε, να ρε γ....ο. Εγώ γι'αυτό συνέχιζα να φωνάζω για κάτι τέτοια Big Brother ακόμα και τώρα και μου λέγανε "έλα μωρέ συντηρητικέ. Αυτά είναι πια καθεστώς. Μπορεί να μην σου αρέσουν, αλλά θα γίνεις γραφικός αν τα πολεμήσεις. Δεν έγινε και τίποτα" και άλλα τέτοια. Τώρα άντε να απαντήσεις. Και σε λίγο καιρό δε θα μπορείς να πεις τίποτα ΟΥΤΕ για αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό, να μου το θυμηθείτε.
TopGunZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 αν το εχεις παρει εσυ ομως; οκ! εμπειρια! ρε συ αυτες μη τις πολυφοβασαι τις μεγαλυτερες μμκιες τις εχουν κανει! τα σιγανα ποταμια να φοβασαι που δε τα κανουν επειδη δεν ειχαν την ευκαιρια ή θελουν να πειραματιστουν πανω σου! τι ακριβως εννοεις δε σε πιανω. Πρώτον, νομίζω ότι έδωσα να καταλάβεις πως ούτε και εγώ το πολυγουστάρω. Τις λίγες φορές που έκανα ξεπέτα στη ζωή μου, δεν έφτανε ούτε τη χειρότερη φορά με μακροχρόνια σχέση. Και επίσης δεν εννοώ να μην έχει σεξουαλικές εμπειρίες. Γιατί αυτά θα σου βγουν μετά... Αλλά να έχει σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα που είχε μια σχέση και ήθελε να πάει μαζί τους γιατί ήθελε να πάει μαζί τους, ούτε γιατί έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμό πίπας, ούτε γιατί είχε κατεβάσει το Βόσπορο. Γιατί σε μια σχέση ότι και να έχεις κάνει όταν τελειώνει, τελειώνει, ενώ αν είναι μαθημένη κάθε βδομάδα και μ' άλλον... Και φυσικά ούτε το να έχει περισσότερες εμπειρίες η γυναίκα με ενοχλεί, γιατί αν τελικά με "επιλέξει" τότε στάνταρ θα κάνω κάτι σωστά
Sadead Neth Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Κάποτε ήμασταν πίθηκοι. Εξελιχτήκαμε σε ανθρώπους. Οι διαφορές με τα υπόλοιπα ζώα δεν είναι πολλές αλλά είναι ουσιαστικότατες. Αυτό που γίνεται τώρα είναι να εκμηδενίζουμε αυτές τις ελάχιστες διαφορές και να μοιάζουμε όλο και περισσότερο στους προγόνους μας. Γ@μάμε γιατί μας προτρέπει το ζωικό μας ένστικτο και μόνο. Γιατί δεν νομίζω η κοπέλα πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα μεγάλωνε το iq της ή θα γινόταν καλύτερο το βιοτικό της επίπεδο. Ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ζώο εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια δείγμα εξέλιξης του ανθρώπινου είδους (αν και αυτό θέλει πολλή συζύτηση, σκεφτείτε όμως του λόγους της απιστίας και θα καταλάβετε). Αν θεωρείτε πως είναι πουριτανός αυτός που είναι εναντίον της αντίθετης εξέλιξης τότε πάω πάσο. Αλλά ας μην κατηγορείτε και τον bush για τις πράξεις του αφού ένα άλλο ζωικό ένστικτο τον ωθεί σε πολέμους που θα δώσουν σε αυτόν και την αγέλη του περισσότερα χρήματα. Μην κατηγορείτε αυτόν που μπήκε στο σπίτι σας και σας έκλεψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.