Προς το περιεχόμενο

Που οδέυομεν κύριοι?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ παρα να ξανα-συμφωνήσω με τον Paredwse, ο ψευτοπουριτανισμός είναι αυτό που ενοχλεί, τα βιντεάκια δε τα έχω δεί όλα, είδα 2-3 (ειδικά αυτό με την πίπ@ μου φάνηκε φάρσα των παιδιών) αλλα με τίποτα δεν με έκαναν να τρομάξω για το "που οδεύουμε".

Σιγά πια, έλεος. Στο κάτω κατω ποιόν ενοχλούν?

edit:

ΥΓ. Αν 10 βιντεάκια-φάρσες που γύρισαν τα παιδιά με το κινητό στο διάλειμα είναι η κατάντια της παιδείας τότε αυτό είναι ο ορισμός της εθελοτύφλωσης.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα παιδια εμεις ειμαστε πουριτανοι οκει.

αφου αυτο ειναι το νορμαλ πασο

εσεις οταν πηγαινατε σχολειο σας παιρνανε π*πα

στην τάξη, η καθηγητρια ελεγε οχι ετσι Μαιρουλα

κατσε να σου δειξω εγω πως+όλοι χαμογελούσανε

Δημοσ.
οτι εχει ο καθενας! στα 16 ζηταει ή προσφερεις καφε στα 35 σπιτι και οικογενειακη αποκατασταση, ψυχολογικη υποστηριξη κλπ! η ανταλλαγη ειναι παντα μεσα στο κολπο

Εκτός κι αν το έχουμε πάρει στην πλάκα (οπότε πάσο), μου συγκρίνεις τώρα τους συμβιβασμούς του έγγαμου βίου με το να γίνει ένα κοριτσάκι/αγοράκι πουτανάκι για να πίνει φραπέ τσάμπα? Και ναι, ακόμα και στον γάμο μπορεί να είναι κάποιος η πουτάνα του ζευγαριού αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα συζήτησης που μπορούμε να το δούμε, αλλά δεν αποτελεί στόχο της παρούσας.

welcome to 2006!!

την Paris Hilton την ξερεις; γιατι;;-)

Την ξέρω γιατί είναι ένα ηλίθιο κοριτσάκι που είχε την τύχη να γεννηθεί πάμπλουτο. Κατά τ' άλλα, το ότι πήρε ένα τσιμπούκι που βγήκε και την έκανε διάσημη σημαίνει ότι θα μείνει στην ιστορία της ανθρωποτητας ως μέγιστος ευεργέτης της? Να ήταν τουλάχιστον η Linda Lovelace που άλλαξε τις σεξουαλικές συνήθειες του κόσμου, να πω ότι κάτι έμεινε απ' αυτήν.

ΥΓ

Το να σε ξέρουν δε σημαίνει ότι υπάρχεις κιόλας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παρανόηση της εποχής μας.

ΥΓ2

Ας αφήσουμε κατά μέρος τα παιδιά για λίγο. Φαντάζομαι ότι εφόσον υποστηρίζουμε το ελεύθερο και δημόσιο σεξ, δεν τρέχει τίποτα πχ αν τα κατεβάσουμε στον δρόμο και αρχίσουμε να τον παίζουμε, σωστά? Ή πχ, να κάνουμε ένα 69 με τη γυναίκα μας?

ΥΓ3

Ρε παιδιά γιατί είστε τόσο κυνικοί? Ακόμα κι αν προς τα εκεί οδεύουμε, ακόμα κι αν η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επικροτούμε κιόλας?

Δημοσ.

Ναι, όντως. Έτσι όπως το έχουμε καταντήσει, τι πιο φυσιολογικό. Ένα 16άχρονο, χωρίς να ξέρει τι θέλει, χωρίς να έχει αισθανθεί κάτι πραγματικό, χωρίς να έχει ωριμάσει αληθινά, και πνευματικά και σωματικά, να τσιμπ**κ*νεται με τον κάθε ψευτόμαγκα της τάξης, για πλάκα. Όντως, μια τέτοια κοπέλα θα ήθελα αύριο μεθαύριο μάνα για τα παιδιά μου, μια κοπέλα που να μπορώ να σέβομαι και να εμπιστέυομαι... Ά ρε θα πέσει φωτιά να μας κάψει όπως το πάμε...

Δημοσ.
καλα παιδια εμεις ειμαστε πουριτανοι οκει.

αφου αυτο ειναι το νορμαλ πασο

εσεις οταν πηγαινατε σχολειο σας παιρνανε π*πα

στην τάξη' date=' η καθηγητρια ελεγε οχι ετσι Μαιρουλα

κατσε να σου δειξω εγω πως+όλοι χαμογελούσανε[/quote']

προφανως γινονταν και τοτε και οταν πηγαιναν οι δικοι μας σχολειο. το ποσοστο μπορει να αλλαξε απο 5% πριν 50 χρονια τωρα να ειναι στο 10% αλλα τοτε ουτε βιντεο ουτε βιντεο ουτε και μικτα σχολεια:-D

για 1 περιστατικο σε ατυχες χρονο και τοπο προκυται. ή νομιζουμε οτι ξαφνικα απο προχθες στα διαλλειματα ολοι οι μαθητες των σχολειων αρχιζουν τις ....κολιες και εγινε βραχιολι

Δημοσ.

Xωρις να εχω διαθεση να σας χαλασω τη συζητηση και

χωρις να θελω να αφησω καποιο υπονοουμενο, το ολο

θεμα μου θυμισε το παρακατω :mrgreen:

530065

Ζητω συγνωμη απο οποιον ενοχληθηκε προκαταβολικα :)

Δημοσ.

Τόσο όχι, yiah, αλλά είμαι 22 και βλέπω τα σημερινά 16άχρονα χειρότερα από τις μεγαλύτερες τσ**λάρες της φουρνιάς μου στα 20 τους! Τέτοια διαφορά σε 5-6 χρόνια είναι αξιοσημείωτη, όταν η αδερφή μου που με περνάει 7 χρόνια δεν έβλεπε παρά ελάχιστη διαφορά ανάμεσα στη δική μου και τη δική της φουρνιά.

Δημοσ.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Akujin προηγουμένως, είπε κάτι "μην ενοχλείτε τους συμμαθητές σας που μπορεί να είναι άβγαλτοι".

Κατανοείτε αγαπητοί μου φίλοι τί σημαίνει αυτό? Ότι πολύ απλά, στο μυαλό ενός νεαρού παιδιού που δεν έχει πήξει ακόμα, το παράδειγμα που χαρακτηρίζεται/ε ως "δεν τρέχει τίποτα" μπορεί να πάρει πολύ μεγάλη έκταση. Αν έχει αντιστάσεις, θα πει "όχι" σε ανάλογα "παιχνίδια". Αν όχι, τότε θα πει "ναι", θα ανοίξει το στοματάκι της/του και μετά αν δεν γίνει κι αυτό τσουλάκι, τότε ναι, θα έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Κατά τ' άλλα, ο φίλος ο boomboom μας λέει πουριτανούς επειδή αντιτιθέμεθα σ' αυτή την κατάσταση. Ότι θα το άκουγα κι αυτό, δεν το περίμενα...

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ του 82 είμαι και μακάρι οι συμμαθήτριες μας να παίρναν πίπες έτσι χαλαρά. Εμάς ήταν όλες χοντρές και ατσούμπαλες, ενώ αυτές που "μετράγανε" τα είχαν ήδη με 25άρηδες (εμείς οι 16άρηδες θεωρούμασταν μωρά).

Κι αν λέω γινόταν κάτι με καμιά κοπέλα σου έκανε τα @@ κομπόστα μέχρι να σου κάτσει.

Εγώ δε χαλιέμαι, και η κόρη μου να ήτανε και η αδερφή μου (κόρες δεν έχω, αδερφές έχω). Στην τελική αμα δεν χαλάει εκείνον που το κάνει γιατί να χαλάει εμένα. Και δε το θεωρώ ανήθικο. Sex είναι (όχι έρωτας) σε όλους μας αρέσει. Σε όλους όλους. Η ουσία της ζωής είναι, γι αυτό διαβάζουμε, σπουδάζουμε δουλεύουμε, για να έχουμε status χρήμα και δύναμη να προσεγγίζουμε το άλλο φίλο για να κάνουμε sex.

Μακάρι να είχαμε το μυαλό και τη νοότροπια να καταλάβουμε οτι το Sex ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ και ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Μακάρι να συνηδητοποιήσει η Ελληνίδα πως της αρέσει να γ@μιέται και δεν κάνει χάρη στον αρσενικό. Γιατί αλλιώς μας βλέπω να αποδημούμε για άλλες χώρες όπου το έχουν καταλάβει.

Γ@ΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ. ΜΙΑ Π*ΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ YOU NAME IT.

Δημοσ.
@kandinsky, έχεις μικρή κόρη ε;;; :-)

Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ οπισθοδρομικός, πουριτανός κλπ κλπ, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις κόρη, αν όπως ας πούμε είσαι όπως εγώ σε φάση να βρεις καμιά πιο σοβαρή σχέση (όχι και παντρειά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις), ε, κάπως σου κάθεται να ξέρεις ότι η άλλη έχει πάρει το USS Νίμιτς για πλάκα. Ούτε η εμπειρία, ούτε η υπαρκτή σεξουαλική ζωή σε ενοχλεί σε μια κοπέλα, οι τρόποι που έχει αποκτήσει την πρώτη και οι λόγοι που έχει τη δεύτερη είναι που ενοχλούν.

Και ναι μου αρέσει το sex, αλλά και το φαγητό μου αρέσει, αλλά δεν τρώω ωμά, απλά για να πω ότι τρώω.

Δημοσ.
@kandinsky' date=' έχεις μικρή κόρη ε;;; :-)

edit: Σε λάθος εποχή πήγα σχολείο γμτ....[/quote']

Έχω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τάσσομαι πλήρως με την άποψη που λέει ότι ακόμα και το σεξ πρέπει να γίνεται για την ευχαρίστηση και όχι για ανταλλάγματα όποια κι αν είναι αυτά, είτε διασημότητα το πεις είτε οτιδήποτε.

@all : Και ναι ρε παιδιά, είπε κανείς ότι δεν θα θέλαμε κι εμείς που το κατακρίνουμε αυτό οι συμμαθήτριες μας να είναι πιό ελεύθερες στη σκέψη? Είπε κανείς όχι στο σεξ ή στην πιπούλα? Ξαναλέω, άλλο αυτό και άλλο το να το κάνεις για να σε δουν οι άλλοι ή για γελοία πλάκα.

Επίσης, θα ήθελα μια απάντηση επί του θέματος σχετικά με το τί κίνδυνοι ελλοχεύουν για τους μη έχοντες πνευματική ανάπτυξη. Σωστό το πρότυπο της public πιπούλας? Είναι κάτι όπως το "μαζευόμαστε στη φωτιά και παίζουμε κιθάρα?":mrgreen:

Δημοσ.

A, το βρήκα. Είναι μιά απ' τις γλυκιές θύμησες που θα μας συντροφεύουν μετά από χρόνια. Πάμε τραγούδι μέγιστε Καρβέλααα (παραλλαγμένο ελαφρώς για τις ανάγκες της εποχής μας. Με italics οι αλλαγές...:-D)

Α-α-α-α

Θυμήσου τα καλοκαίρια εκείνο τον καιρό

με την παρέα στο Φάληρο το παλιό

Στο Μπάτη όλοι πιπωνόμασταν public τα πρωινά, α-α-α

στην Αμφιτρίτη και στον Άδωνι, κωλοφεράτζα αγκαλιά-α-α

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Με κάτι άλλες παρέες είχαμε διαφορές

και στον Απόλλωνα απ' έξω διαγωνισμοί τσιμπουκιές

Μα το βραδάκι όλοι στο Sweet Home, με τα κορίτσια αγκαλιά, α-α-α

κάποιο παρτ-ουζ-άκι κανονίζαμε με βιντεάκι ξανά-α-α

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα...

Σημ. : Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Γεια σιγα ρε παιδιά γεια σιγά.....

Όταν εγώ λέω οτι στα 16 μας το μόνο που μας

ενδιέφερε ήταν ο Ολυμπιακός και φοβόμασταν να πάρουμε μια τσόντα

ενοώ ότι περνάγαμε τα φυσιολογικά συμπτώματα της ηλικίας.

Εγώ προσωπικά πιστεύω στην σεξουαλική απελευθέρωση αλλά ΟΧΙ στην

ταπείνωση της σεξ.

Αν είχα μια κόρη στα 16,και μου έλεγε "ΠΑτέρα έχω ένα αγόρι 20 χρονών

και θέλω να ολοκληρώσω μαζί του" θα της έλεγα κοπέλα μου με την ευχη μου,

εφόσων ξέρεις γιατί το κάνεις.Μην το κάνεις επειδή οι φίλες σου το κάνουνε,

επειδή σε κοροιδεύουνε λεγοντάς σε παρθένα κλπ κλπ......:-?

ΕΛΕΟΣ δηλαδή.......Pariς Hilton καταντήσανε όλες.....

Ξεφτιλίζοντας ένα πράγμα που για μένα είναι το ομορφότερο πράγμα σε αυτή την ζωή,με σκοπό την αποδοχή και την δημοσιότητα....

Αλλά θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα,οτι το να σε ξέρουνε

δεν σημαίνει ότι υπάρχεις

Συγνώμη,αλλά εάν η κόρη μου συμετείχε σε διαγωνισμό πίπας,τότε θα πίστευα

οτι έχω αποτύχει σαν πατέρας.

Αυτά τα έβλεπα στην Αγγλία,αλλά οι Άγγλοι κάπως έτσι έχουνε το σεξ......

και για οικογένεια δεν το συζητώ.....

Με λίγα λόγια,η συγκεκριμένη κοπέλα,και όλοι οι συμετέχοντες στα βιντεάκια,

δεν έχουνε μάθει απο την οικογένειά τους πως να σέβονται τους εαυτούς τους

πάνω από όλα,ΜΗ στηρίζωντας την προσωπικότητά τους σε ψευτομαγκιές του

στύλ : "A , εγώ μαμησα την Κούλα,να και η φωτό απο το bluetooth.", αλλά

να έχουνε μια υγιή προσωπικότητα και να χέροντε την ηλικία τους με τα τόσα

ωραία που έχει.......

Το κοκίνησμα στις τσόντες, το "άγχος" των πρώτων φορών,ο ρομαντισμός

της ηλικίας αυτής,η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας τους.....όλα αυτά είναι

εξέλιξη μιας υγιούς προσωπικότητας.....δηλαδή να καταλάβω....αν στα 16 συμετέχουνε σε διαγωνισμό πίπας,στα 35 τι θα κάνουνε?

Για να μην σας κουράζω άλλο,είχα μια φίλη που στα 15 της άρχισε τις πίπες,

στα 16 τον έπαιρνε απο την μισή Αθήνα(και δεν υπερβάλλω-πήγαινε με 3-4 την εβδομάδα),στα 18 της έκανε παρτούζες και τώρα στα 22 της είναι τίγκα στην ΚΟΚΑ και θέλει φορτηγό για να ικανοποιηθεί.Και αυτό που με τρομάζει,

είναι οτι παλιά αυτά τα θεωρούσαμε μεμονωμένα,και όσο και αν μας άρεσανε(γιατι καταλαβένετε γιατι :) ) δεν μας αρέσανε,διοτι προτιμούσαμε το πιο υγιές και όμορφο του σεξ....αυτό που θα ικανοποιήσει εσένα,όχι τους άλλους γύρω σου που θα το μάθουνε.

Μην μου πεί κανείς οτι αυτά τα παιδιά το κάνανε για να γουστάρουνε.......

Οι δε μάγκες το κάνανε για να το παίξουνε γαμιάδες δείχνοντάς το σε όλους και οι δε κοπέλες γιατί έχουνε πρότυπο την PAris Hilton

ΔΕΝ με θεωρώ πουριτανό,ούτε ζηλεύω επειδή δεν τα έκανα εγώ αυτά σε εκείνη την ηλικία,αλλά ξαναρωτάω.....ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΜΕΝ ΚΥΡΙΟΙ?

YΓ : και στην εποχή μου πέφτανε πίπες στις τουαλέτες,αλλά εκεί το ζευγάρι

έμπαινε μόνο του στην τουαλέτα,σε καμια κοπάνα απο την Ιστορία,και το μαθένανε ελάχιστοι.Σε αυτό είμαι υπέρ,γιατί είναι υγιές....και το κάνανε για την πάρτη τους και ΟΧΙ για να το μάθει όλο το σχολείο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...