mandate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 δε ξέρω αν το έχει ήδη γράψει κάποιος αλλά τα παλικάρια του southpark το είχαν προβλέψει.πως να γίνετε paris ... άκυρο ...
stormrider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 lol, "stupid spoiled whore video playset"!!! από τα καλύτερα επεισόδια...
ClouD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Με αυτό το σκεπτικό η διαφορά είναι καθολικά υπάρχουσα παντού με τη μορφή ιδιοτήτων όπως λες. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείς να μιλάς για ιεράρχηση διαφοροποιημένων επιλογών, κάτι που δεν είναι στο θέμα μας γιατί εγώ σου μιλάω για ταυτόχρονο και ταυτόχωρο (sic), ως προς την εφαρμογή του, δίλλημα. Μα αυτό είναι το ζήτημα, εσύ ο ίδιος δεν εξομοιώνεις τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις (αντικείμενα) του παραδείγματός σου, δεν εξομοιώνεις την επιθυμία (υποκείμενο), γιατί να μιλήσεις για όμοιου τύπου επιλογή; Υπό αυτό το πρίσμα η έννοια του διλήμματος στέκει ίσως ως προσωπική άγνοια και ως αμφιβολία . Ειδικά στο θέμα της έλξης από κάποιο θυληκό, είναι αρκετά ξεκάθαρο τι βγάζει σε έναν άνδρα η καθεμία. Ξέρω ότι το aείναι έτσι. (μου βγάζει = είναι) Ξέρω ότι το b είναι κάπως αλλιώς. (μου βγάζει = είναι) Βρίσκομαι στο τώρα. Μου αρέσει το a. Μου αρέσει το b. Τώρα/Εδώ θέλω το a. = ιεράρχηση&επιλογή. Και ακόμα και αν επιλέξεις και τα δύο, τοποθετώντας τα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, βλέπεις καθαρά πως τα ιεραρχείς από το γεγονός ότι η συμπεριφορά σου φτάνει σε συγκεκριμένα σημεία απέναντι σε κάθε περίπτωση. Το δίλημμα δεν μπορώ να καταλάβω που στέκεται. Σαφέστατα τα a,b συνδιασμένα σε ένα τρίγωνο είναι μία "κρυφή επιλογή" όταν αναφερόμαστε στη στιγμή, αλλά ("όχι η κοπέλα μου σε τρίγωνο !") παίζουν κι άλλα... :Ρ Επίσης, σε θεωρητικό επίπεδο (αφού τα παραδείγματα αναιρούν την έννοια της πολυπλοκότητας, του αγνώστου και της ανακάλυψης, υποκειμένου και αντικειμένου), μου φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταθεί η έννοια του διλήμματος σε τέτοια ζητήματα. Σε πρακτικό τείνει να γίνει ο κανόνας.
Kandinsky Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δε σε βάζει σε σκέψεις για το τρόπο που λειτουργούν τα σχολεία' date='δηλ αν λειτουργούν σωστά,έχοντας τρόπο να ελέγχουν τους μαθητευόμενους; [/quote'] Δε βλέπεις τι εγινε με το κακόμοιρο το παιδι? Όλοι τα ξέρανε, η μάνα είχε διαμαρτυρηθει στο σχολειο και τώρα όλοι κάνουν τους ανηξερους, ανακαλύπτουν την Αμερική και λένε "όλα ήταν εντάξει". Γμμένες μικροκοινωνίες. Να τα κουκουλώσουμε όλα....
Akujin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Kandinsky, είναι όντως θλιβερό. αυτό σκεφτόμουν το μεσημέρι...
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δε βλέπεις τι εγινε με το κακόμοιρο το παιδι? Όλοι τα ξέρανε' date=' η μάνα είχε διαμαρτυρηθει στο σχολειο και τώρα όλοι κάνουν τους ανηξερους, ανακαλύπτουν την Αμερική και λένε "όλα ήταν εντάξει". Γμμένες μικροκοινωνίες. Να τα κουκουλώσουμε όλα...[/quote'] Ακριβώς. Και στην τελική,τα πανεπιστήμια(όπως και τα σχολεία) τα καθορίζουν(χαρακτηρισμός καλό/κακό πανεπιστήμιο/σχολείο όσον αφορά την εκπαίδευση) οι φοιτητές/μαθητές. Όταν οι αρχές/πεποιθήσεις/κρίση που έχουν λάβει απο την οικογένεια είναι ανορθόδοξες,πόσα μπορεί να κάνει ένας δάσκαλος; Να φτάσει στα άκρα; Να χαρακτηριστεί "κακός" και να τον διώξουν οι "κηδεμόνες"; Κατ'επέκταση στα πανεπιστήμια,πώς να έχουμε καλά πανεπιστήμια όταν οι ίδιοι οι φοιτητές αδιαφορούν; Και γιατί αδιαφορούν; Γιατί δε λάβαν σωστή παιδεία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Φταίει το ίδιο το εκπαιδευτικό; Φταίνε οι ίδιοι οι γονείς; Φταίει η ελευθερία(η υπερβολική ελευθερία) τόσο των γονέων όσο και του εκπαιδευτικού συστήματος προς τα παιδιά; Μήπως είναι η παραπαιδεία που καλλιεργείται από τους ίδιους οι οποίοι την κατακρίνουν και θέλουν να την εξαλείψουν;
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αντί να μπαίνει ο πανεπιστημιακός και να "φοβαται" να διδάξει επειδή τυχόν δε θα μπορεσει να ανταπεξέλθει στις ερωτήσεις/απορίες των φοιτητών που ενδιαφέρονται να μάθουν, φοβούνται οι μαθητές μη μπουν δύσκολα στην εξεταστική (για την οποία διαβάζουν 2 βδομαδες πριν) και δεν περάσουν το μάθημα. Όλα είναι θέμα παιδείας με την ευρύτερη έννοια. Θέμα πολιτισμού με επίσης ευρύτερη έννοια. Και το θέμα του Alex,και του Παγκρατίου είναι σημεία των εποχής και μάλλον θα συμβούν πολλά περισσότερα.Δε λέω πως συνέβησαν παρόμοια στο παρελθόν απλα πιστεύω πως η σημερινή εποχή με τις ελευθερίες(δήθεν ελευθερίες) της είναι η κατάλληλη για να τα αναθρέψει.
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δε μπορούσε κάποιος δάσκαλος να παρατηρήσει την συμπεριφορά των μαθητών απέναντι στον Alex; Εγώ πιστεύω πως μπορούσε. Γιατί δεν έκαναν κάτι για να αλλάξει αυτό; Απο τη στιγμή που στο σχολείο υπήρχαν και αλβανοί μαθητές,είναι απίθανο να υπήρχε ένδοια των δασκάλων λόγω των αλβανών γονέων; Μάλλον όχι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Αλβανούς(αν κάποιος το πάρει στραβά), απλά μια σκέψη κάνω.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τώρα/Εδώ θέλω το a[/b']. = ιεράρχηση&επιλογή. Όχι. Αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι και μιλάμε πάλι για το δικό μου σκεπτικό.
ClouD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Όχι. Αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι και μιλάμε πάλι για το δικό μου σκεπτικό. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στις εικασίες που προκαλούν οι μονολεκτικές απάντησεις. Δεν γ@μίεται όμως...
21century Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 ΜΕ αφορμή το θέμα του νεαρού ΆΛεξ εδώ και καιρό είχαμε επισημάνει σε άρθρο που δημοσιεύτηκε σε αρκετά φόρουμ αλλά και στον Τοπικό τύπο της Πελοποννήσου την μίνι έρευνα που διεξήγαγαν χρήστες μας με αφορμή την κατοχή πορνογραφικού υλικού στα κινητά των μαθητών. Το άρθρο βρίσκεται εδώ http://www.freegr.gr/forum/viewtopic.php?t=201 , νομίζω οτι ειναι επικαιρο με αφορμη την βια στα σχολεια αλλα και τις συνηθειες των μαθητων που βιντεοσκοπουν φασεις απο τσακωμους και αλλα τινα. Φυσικα επειδη εχω δει αρκετα και εχω υλικο νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το δουμε. Μετα το πορνο στα κινητα των μαθητων ηρθε και η βια? ΑΡΘΡΟ για τα τεκταινόμενα στα σχολεία "Και ενώ ο θόρυβος από το σάλο που προκλήθηκε στη Μυτιλήνη, όταν δυο αγόρια ηλικίας 13 και 14 ετών βιντεοσκοπήθηκαν από συμμαθητές τους σε σεξουαλικές δραστηριότητες, δεν έχει ακόμα κοπάσει, διαπιστώνεται με έκπληξη ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό. Άναυδη, η εκπαιδευτική κοινότητα της Ελλάδας παρακολουθεί φαινόμενα που ξενίζουν και προκαλούν έντονο προβληματισμό σχετικά με τη συμπεριφορά των σημερινών εφήβων. Χθεσινό δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας "Εσπρέσσο" αναφέρει ότι πριν από λίγες μέρες τρία βίντεο, που δημιουργήθηκαν με τη χρήση κινητού τηλεφώνου με κάμερα και στα οποία πρωταγωνιστούν ανήλικοι, αγόρια και κορίτσια, φαίνονται να έχουν τραβηχτεί εντός σχολικού χώρου. Τα παιδιά επιδίδονται σε προχωρημένες ερωτικές πράξεις μπροστά σε συμμαθητές τους και επιδεικνύουν τέτοια φυσικότητα, που είναι να απορεί κανείς με την... άνεση που διαθέτουν. Αυτό που συμβαίνει, αναφέρεται στην εφημερίδα, δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο αλλά συμβαίνει σε δεκάδες σχολειά της χώρας, με τις κάμερες των κινητών να καταγράφουν σεξουαλικές συνευρέσεις ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες. Πλήρωσε το στοίχημα Στο πρώτο βίντεο-σοκ, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, ένα νεαρό αγόρι που κάθεται σε μια καρέκλα και ένα συνομήλικό του κορίτσι προχωρούν σε στοματικό έρωτα, προκαλώντας τις επευφημίες των φίλων τους! Οι σκηνές φαίνεται να εκτυλίσσονται εντός της σχολικής αίθουσας. Η ανήλικη κοπέλα δεν διστάζει μπροστά σε όλο τον κόσμο να προκαλέσει με τις ενέργειές της, κατεβάζοντας το παντελόνι του αγοριού - και όχι μόνο. Μάλιστα, εικάζεται ότι ο νεαρός μαθητής είχε κερδίσει κάποιο στοίχημα και η συμμαθήτριά του έπρεπε να πληρώσει το χρέος της! Κάτι το οποίο, απ' ό,τι φαίνεται, έκανε με ευχαρίστηση ενώπιον των συμμαθητών της, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι τα όσα έκανε βιντεοσκοπούνταν από την κάμερα κινητού τηλεφώνου. Περιπτύξεις στην τουαλέτα Στο δεύτερο βίντεο το σκηνικό διαδραματίζεται μέσα σε σχολικές τουαλέτες. Ένα νεαρό ζευγαράκι επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, προφανώς χωρίς να γνωρίζει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να βιντεοσκοπούνται οι ενέργειές του. Ένας επιτήδειος συμμαθητής τους έχει σκαρφαλώσει πάνω από την τουαλέτα, που δεν διαθέτει σκέπαστρο, και καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο καρέ-καρέ τις δραστηριότητες των δυο εφήβων. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα η παρουσία του γίνεται αντιληπτή και το νεαρό ζευγαράκι προσπαθεί... να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το αρχικό σοκ που διακρίνεται στο πρόσωπο της κοπέλας, η οποία αντιλαμβάνεται ότι κάποιος την παρακολουθεί, διαδέχεται η... άτακτη φυγή μπροστά στο φόβο να γίνει βούκινο σε όλο το σχολείο. Ομοφυλοφιλικά φιλιά Στο τρίτο βίντεο, διάρκειας 40 δευτερολέπτων, δυο ανήλικες κοπέλες διακρίνονται να φιλιούνται στο στόμα. Δίπλα τους υπάρχουν συμμαθητές τους, οι οποίοι τις παροτρύνουν να συνεχίσουν! Το σκηνικό βιντεοσκοπείται από δύο διαφορετικά κινητά, καθώς διακρίνεται ένας από τους παρευρισκόμενους να προσπαθεί με το κινητό του να πάρει καλύτερη θέση, προκειμένου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Οι δύο κοπέλες όχι μόνο δεν πτοούνται από τη φασαρία, αλλά προχωρούν σε ακόμα πιο τολμηρές πράξεις. Τι μέλλει γενέσθαι; Για το επίμαχο θέμα ενημερώθηκε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία, να σημειωθεί, είχε ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα όταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Μυτιλήνη είχε πληροφορηθεί την υπόθεση με τους δυο ανηλίκους, ζητώντας την άμεση διερεύνησή της. Ενδεικτικό της ευαισθησίας που δείχνει σε τέτοια ζητήματα η κ. Γιαννάκου είναι το γεγονός ότι μόλις πληροφορήθηκε την υπόθεση, που αναστάτωσε την κοινωνία του νησιού και όχι μόνο, έδωσε εντολή να διενεργηθεί αμέσως ΕΔΕ. Αυτό αναμένεται να πράξει και στην πρόσφατη περίπτωση. Σκοπός των υπευθύνων του υπουργείου είναι να ληφθούν άμεσα μέτρα, που θα περιορίσουν ανάλογα φαινόμενα. Το θέμα απασχόλησε και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, που τα μέλη τους εκφράζουν την ανησυχία τους για την έξαρση τέτοιων κρουσμάτων. " ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ from e-politis.gr
mazda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 ''Παραπλευρες απωλειες'' θα μπορουσε να τις χαρακτηρισει κανεις στον βωμο της αναπτυσομενης τεχνολογιας.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 ...ενημερώθηκε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία, να σημειωθεί, είχε ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα ... Ενδεικτικό της ευαισθησίας που δείχνει σε τέτοια ζητήματα η κ. Γιαννάκου... Ναι το παχύδερμο.... Σοκ προσωπικά δεν μου προκαλούν οι σεξουαλικές περιπτύξεις είτε ομοφυλοφυλικές είναι αυτές είτε ετεροφυλοφιλικές.Εξερευνούν τη σεξουαλικότητά τους και ναι,έχουν κ@ύλες τα παιδιά. Σοκαριστικό όμως,είναι να επιδεικνύουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους μπροστά σε κινητά και τρίτους.Και ακόμα πιο σοκαριστικό και εκνευριστικό μαζί είναι το να πηγαίνει ο κάθε άσχετος και να βιντεοσκοπεί εν αγνοία του το ζευγάρι.Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το να μπουν τα παιδιά στην τουαλέτα,σέβονται τους συμμαθητές τους και υπερασπίζονται το ιδιωτικό της σχέσης τους.Ο "εικονολήπτης" δεν έχει στοιχειώδη ψήγματα σεβασμού... Οπότε,μην σοκαριζόμαστε και μην κατακρίνουμε μόνο επειδή φιλιούνται αγόρια μεταξύ τους σε τουαλέτες ,αλλά σε βάση ανατροφής να κατακρίνουμε και το γεγονός ότι ο γονιός δεν έμαθε στο παιδί του να σέβεται την ιδιωτική ζωή των άλλων.
kongo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 για λόγους τους οποίους ανέλυσα με τον αρθρογράφο του εν λόγω άρθρου βγήκαν οι φωτογραφίες ! είναι κρίμα τόσοι άνθρωποι εδώ πέρα να μην είχατε διαμαρτυρηθεί για τις φώτο ! το συγκεκριμένο άρθρο και ο τρόπος που θέτει το θέμα τα θεωρώ αξιοθρήνητα και με λυπούν που κάποιοι έχουν μια τόσο επιδερμική προσέγγιση του θέματος !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.