Προς το περιεχόμενο

Που οδέυομεν κύριοι?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν παραβαίνω τους όρους ζητάω συγνώμμη.

Εαν έχει ξαναειπωθεί ζητάω ξανά συγνώμμη.

Αλλά μπορεί κανείς να μου πεί ΤΙ είναι αυτό?

http://www.sexaki.gr/sexaki/modules/news/article.php?storyid=207

Το είδα και τρελάθηκα...ήλπιζα οτι στην Ελλάδα δεν εχουμε ξεφύγει

τόσο πολύ......αλλά απο ότι φαίνεται......

Και αυτό που με σόκαρε πιο πολύ είναι οτι το έδειξε η Ταττιάνα.:twisted: .

Σίγουρα πιξελιασμένο αλλα μεσημεριάτικα θα "αυτοικανοποιήθηκαν"

πολλοί ανώμαλοι.:twisted: :twisted:

1) Είναι δυνατόν 16χρονα να κάνουνε τέτοια πράγματα;Εμείς στα 16 μας

(γενια του 82 :) ) τότε μόνο την μπάλα και τον Ολυμπιακό ξέραμε.

Και απο σεξ,άντε καμια τσόντα να βλέπαμε και αυτή κοκινήζαμε απο ντροπή στο videoclub :mrgreen: :mrgreen:

2) Είναι δυνατόν,εκπομπές "σοβαρές" να δείχνουνε τέτοια βίντεος και να μην

τους κλεινει το σπίτι το ΕΣΡ?

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Είναι δυνατόν 16χρονα να κάνουνε τέτοια πράγματα;Εμείς στα 16 μας

(γενια του 82 :) ) τότε μόνο την μπάλα και τον Ολυμπιακό ξέραμε.

Και απο σεξ' date='άντε καμια τσόντα να βλέπαμε και αυτή κοκινήζαμε απο ντροπή στο videoclub :mrgreen: :mrgreen:

[/quote']

το ότι αυτή η πράξη τραβήχτηκε σε video λόγο των κινητών δεν σημαίνει ότι τέτοια περιστατικά δεν γίνονταν τουλ. στην δικία μου γενεία,απλά τότε η τεχνολογία δεν το επέτρεπε να "βγούν" παραέξω...μην τα τραγικοποιούμε τα πράγματα.όλοι ξέρουμε ότι το σεξ δεν ξεκινάει στην ηλικία των 18,αλλά πολύ πιο πριν και είναι άκρος φυσιολογικό λόγο εφηβίας=όρμες.

το λάθος στην όλη υπόθεση είναι ότι τα κανάλια μεγαλοποιούν τα πράγματα και τα βγάζουν όλα στην φόρα και ίσως επιδή έγινε δημόσια γύρω απο άλλα παιδιά(αν και μην μου πείτε ότι "σοκαρίστηκαν" και τους δημιουργήθηκαν ψυχολογικά για την υπόλοιπη ζωη τους)

p.s εσύ στα 16 σου έβλεπες πορνό και κοκκίνιζες???εγώ πάντος (του 85') τα πορνό τα είχα ξεπεράσει........

• Super Moderators
Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις για να αντιληφθώ το πρόβλημα:

1. Ενοχλεί το γεγονός ότι 16χρονα επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις; Μήπως είναι λίγο υποκριτικό; Δηλαδή δεν ξέραμε τι κάνουν τα 16χρονα ή περιμένουμε τις κιτρινο-φυλλάδες να μας το πουν;

2. Ενοχλεί το γεγονός ότι 16χρονα επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις ενώπιον κάμερας; Δηλαδή αν δεν είχε κινηματογραφηθεί το όλο θέμα, θα'ταν όλα καλά; Ας κάνουν ό,τι κάνουν αρκεί να μην το βλέπουμε δηλαδή;

3. Και στο κάτω-κάτω, τι έγινε; Κάνουν κάτι παράνομο;

Δημοσ.
Μερικές ερωτήσεις για να αντιληφθώ το πρόβλημα:

1. Ενοχλεί το γεγονός ότι 16χρονα επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις; Μήπως είναι λίγο υποκριτικό; Δηλαδή δεν ξέραμε τι κάνουν τα 16χρονα ή περιμένουμε τις κιτρινο-φυλλάδες να μας το πουν;

2. Ενοχλεί το γεγονός ότι 16χρονα επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις ενώπιον κάμερας; Δηλαδή αν δεν είχε κινηματογραφηθεί το όλο θέμα' date=' θα'ταν όλα καλά; Ας κάνουν ό,τι κάνουν αρκεί να μην το βλέπουμε δηλαδή;

3. Και στο κάτω-κάτω, τι έγινε; Κάνουν κάτι παράνομο;[/quote']

στεφανι πρωτα!! και μετα ολα ειναι ευλογημενα!

αυτο που ενοχλει εμενα ειναι πως παιζουμε το θεμα μονο και μονο για να σοκαρουμε ντε και καλα τον κοσμο και για να κανουμε ρομπα την/τον συμμαθητη μας. το χειροτερο ομως ειναι οτι ξερουμε οτι κατα βαθος εμεις ειμαστε οι ρομπες που δεν εχουμε τα κοτσια ειτε να παρουμε ειτε να δωσουμε την πιπα

ελπιζω η κοπελα να ειναι αρκετα δυνατος χαρακτηρας για να αντεξει το βαρος της ψευδο-ηθικης και ψευδο-σοβαρης κοινωνιας!

Δημοσ.

Δεν έχω δει το βιντεάκι και ως προς το περιεχόμενο του δεν μπορώ να εκφέρω ιδίαν άποψη, στηρίζομαι μόνον σε όσα εγράφησαν εδώ και στο λινκ που δόθηκε.

Πρόκειται περί μίας κοπέλας που βλακωδώς έκανε ότι έκανε με προτροπή των υπολοίπων (και ξέρουμε πόσο φορτική μπορεί να είναι η προτροπή των υπολοίπων και τί αποτελέσματα έχει αν δεν είσαι δυνατός χαρακτήρας) ?

Πρόκειται περί ομαδικής φάσης που πάλι εμπεριέχει την προτροπή και τη λανθασμένη συμπεριφορά στην οποία μπορεί να οδηγήσει η λεγόμενη ψυχολογία του πλήθους (άιντε πάμε όλοι μαζί)?

Ότι και νάναι, δεν έχει σχέση με τίποτα υγιές, ούτε με έρωτα, ούτε με αθώο παιχνίδι, ούτε καν με σεξ το οποίο όλοι ξέρουμε και από σχολεία και από 5μερες ότι γινόταν ελεύθερα και με πολλή άνεση. Βασίζεται στα λανθασμένα πρότυπα της εποχής που προτάσσουν την χονδροειδή πλάκα τύπου Porky's και την αγωνία να γίνουμε γνωστοί τοις πάσι.

Αν αύριο μεθαύριο δλδ, αποφασίσουν τα παιδιά να κάνουν διαγωνισμό Μις Γαμήσι απ' τον Κώλο τί θα πούμε ρε παιδιά? Ότι είναι οκ? Ότι συμβαίνουν αυτά?

Ίσως είμαι υπερβολικός για λόγους που έχω εξηγήσει αλλού :-D αλλά πείτε μου, αν αυτή ήταν κόρη κάποιου από εσάς τί θα της λέγατε? Κι ας το πάρω αλλιώς, αν υποθέσουμε ότι εκεί ήταν αγόρι, ο γιος του καθενός από εμάς, και βλέπατε να του τον φερμάρουν public (όχι ότι private είναι καλύτερα και σημειωτέον, δεν το εννοώ ως μομφή προς τους gay) και να κυκλοφορεί ανά το ίντερνετ και τα κινητά, θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό?

Αν συμβαίνει αυτό, τότε ποιά έννοια ιδιωτικής ζωής και αξιοπρέπειας μένει όρθια? Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα πουριτανισμού εδώ. Ακόμα και σε μια τελείως ελεύθερη σεξουαλικά κοινωνία αν ζούσαμε, σημασία έχουν οι λόγοι για τους οποίους κάνεις κάτι. Ακόμα και σε μια τέτοια κοινωνία δλδ, πάλι πιστεύω θα χαρακτηριζόταν η όλη φάση ως ακραία και βρώμικη, διότι αυτό θέλει και η ίδια (η φάση) να είναι.

edit : Ο τίτλος του thread με καλύπτει πλήρως. Σήμερα αυτό, αύριο τσιμπούκωμα στην καθηγήτρια χάριν πλάκας, ντίλντο στον πάτο του παπά, και πάει λέγοντας. Χάριν πλάκας πάντα, και πού ξέρεις, η καθηγήτρια και ο παπάς πιθανότατα να έχουν συναινέσει....

Δημοσ.

Μπράβο paredwse.

Τελικά απο τα ανάλογου θέματος τόπικ αυτό που εισπράττω σαν βαθύτερο νόημα είναι μια ζήλεια, "γιατί αυτοί και όχι εγώ"

Δημοσ.
Κι ας το πάρω αλλιώς, αν υποθέσουμε ότι εκεί ήταν αγόρι, ο γιος του καθενός από εμάς, και βλέπατε να του τον φερμάρουν public (όχι ότι private είναι καλύτερα και σημειωτέον, δεν το εννοώ ως μομφή προς τους gay) και να κυκλοφορεί ανά το ίντερνετ και τα κινητά, θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό?

επ αυτο ειναι ρατσιστικο! και αν ηταν κοριτσι; οκ γουσταρουμε δηλαδη;

Δημοσ.

@boomboom : Συγνώμη ρε φίλε αλλά από πού το εισέπραξες αυτό το "γιατί όχι αυτοί και όχι εγώ?"

Δλδ όνειρο μας ποιό είναι, να τσιμπουκωνόμαστε και να το βγάζουμε πάμπλικ και ντρεπόμαστε να το πούμε? Ή μήπως εννοείς ότι όσοι στηλιτεύουν τέτοια φαινόμενα δεν πηδιόμαστε αρκετά ? Δεν καταλαβαίνω πού στηρίζεις αυτή τη γενίκευση.

Δημοσ.
επ αυτο ειναι ρατσιστικο! και αν ηταν κοριτσι; οκ γουσταρουμε δηλαδη;

με παρεξηγείς εσκεμμένα βρεεεε:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Kadinsky: No offence αλλά η απάντησή σου δεν με καλύπτει. Το πρόβλημα ποιό είναι; Ότι το έκανε στην τάξη; Καλώς, αυτό είναι πρόβλημα, δεν διαφωνώ.

Σύμφωνα με το link, υπήρξε διαγωνισμός πεολειχίας στο σχολείο. Με συγχωρείτε αλλά δεν πιστεύω ούτε λέξη, όπως δεν θα πίστευα και οποιαδήποτε 'ροζ' ή 'κίτρινη' (διαλέγετε και παίρνετε χρώμα) εφημερίδα.

Οι δημαγωγικές κραυγές Δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει άποψη για την λεηλασία τη προσωπικής μας σεξουαλικής ζωής, την απόλυτη βεβήλωση των ιδανικών μας, την κακοποίηση της ίδιας της ζωής μας. δεν με καλύπτουν και δεν με εκφράζουν.

Ποιά λεηλασία προσωπικής σεξουαλικής ζωής; Υποστηρίζεται σοβαρά ότι υπήρξε βιασμός; Γιατί αν δεν υπήρξε βιασμός, δεν υπάρχει (κατ' εμέ) λεηλασία.

Ποιά βεβήλωση των ιδανικών μας; Είναι μέσα στα ιδανικά της φυλής μας να μην επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις οι άνω των 15 ετών συναινούσες δεσποινίδες;

Ποιά κακοποίηση της ίδιας μας της ζωής; Σιγά την κακοποίηση, ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Μία σεξουαλική πράξη μεταξύ συναινούντων σεξουαλικά ενηλίκων απεικονίζεται, όχι καταναγκασμός συνουσίας με ζώα.

Ας ηρεμήσουμε και ας σκεφτούμε λογικά: Το ότι δεν γίνονται μπροστά στα μάτια μας δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται γενικώς. Δηλαδή θα ήταν άλλη η αντιμετώπιση αν η συγκεκριμένη 16χρονη "έβγαζε τα μάτια της" με τον φίλο της στο δωμάτιό της ή κατά τη διάρκεια "καυτού weekend" σε κάποιο νησί;

Edit:

[...]

Τελικά απο τα ανάλογου θέματος τόπικ αυτό που εισπράττω σαν βαθύτερο νόημα είναι μια ζήλεια' date=' "γιατί αυτοί και όχι εγώ"[/quote']

Ναι αγαπητέ ^BΟΟΜBΟΟΜ, τη ζήλεια την καταλαβαίνω.

Κι εγώ ζηλεύω, η πλειοψηφία των δικών μου συμμαθητριών τότε που πήγαινα σχολείο δεν ήταν τόσο προχωρημένη (άσε που ήταν και φόλες, οπότε και να ήταν προχωρημένες δεν θα ήθελα εγώ :-P).

Αλλά η ανάμιξή της με τον ψευδοπουριτανισμό με ανησυχεί. :(

Δημοσ.

νομιζω το μεγαλο προβλημα της ελληνικης κοινωνιας ειναι οτι δινουμε τοσα λεφτα σε αυτα τα τσογλανια για κινητα με καμερες φωτογραφικες κλπ τους λεμε να εχουν τα ματια και τα αυτια τους ανοιχτα να μη σπαταλανε το χρονο τους απο εδω και απο εκει και να εκμεταλλευονται τη μνημη τους κατα τον ορθοτερο τροπο και αυτα τι κανουν; ερωτω τι κανουν κυριοι;

μας δινουν ενα βιντεακι μερικων δευτερολεπτων κακιστης ποιοτητας!! αυτο ειναι το ευχαριστω!! αυτες ειναι οι προσδοκιες που εχουμε ως εθνος; με τοσα λεφτα που χαλαμε στα κινητα θα περιμενα μια παραγωγη ισαξια του τιτανικου ή του star wars! ντροπη & αισχος, τερμα στην κοροιδια, τα λεφτα μας πισω!

ειναι λογικο να ειναι σοκαρισμενοι και εκνευρισμενη ολη η χωρα αλλα πληρωσαμς και αλλα πηραμε (ή μηπως περνουμε οτι μας αξιζει;))

Δημοσ.
@ Kadinsky: No offence αλλά η απάντησή σου δεν με καλύπτει. Το πρόβλημα ποιό είναι; Ότι το έκανε στην τάξη; Καλώς' date=' αυτό είναι πρόβλημα, δεν διαφωνώ.

Σύμφωνα με το link, υπήρξε διαγωνισμός πεολειχίας στο σχολείο. Με συγχωρείτε αλλά δεν πιστεύω ούτε λέξη, όπως δεν θα πίστευα και οποιαδήποτε 'ροζ' ή 'κίτρινη' (διαλέγετε και παίρνετε χρώμα) εφημερίδα.

Οι δημαγωγικές κραυγές Δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει άποψη για την λεηλασία τη προσωπικής μας σεξουαλικής ζωής, την απόλυτη βεβήλωση των ιδανικών μας, την κακοποίηση της ίδιας της ζωής μας. δεν με καλύπτουν και δεν με εκφράζουν.

Ποιά λεηλασία προσωπικής σεξουαλικής ζωής; Υποστηρίζεται σοβαρά ότι υπήρξε βιασμός; Γιατί αν δεν υπήρξε βιασμός, δεν υπάρχει (κατ' εμέ) λεηλασία.

Ποιά βεβήλωση των ιδανικών μας; Είναι μέσα στα ιδανικά της φυλής μας να μην επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις οι άνω των 15 ετών συναινούσες δεσποινίδες;

Ποιά κακοποίηση της ίδιας μας της ζωής; Σιγά την κακοποίηση, ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Μία σεξουαλική πράξη μεταξύ συναινούντων σεξουαλικά ενηλίκων απεικονίζεται, όχι καταναγκασμός συνουσίας με ζώα.

Ας ηρεμήσουμε και ας σκεφτούμε λογικά: Το ότι δεν γίνονται μπροστά στα μάτια μας δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται γενικώς. Δηλαδή θα ήταν άλλη η αντιμετώπιση αν η συγκεκριμένη 16χρονη "έβγαζε τα μάτια της" με τον φίλο της στο δωμάτιό της ή κατά τη διάρκεια "καυτού weekend" σε κάποιο νησί;

Δεν με ενδιαφέρει τί λέει το λινκ και ο κάθε κιτρινιστής. Η συζήτηση γίνεται παίρνοντας ως δεδομένο ότι η είδηση είναι πραγματική, εκεί άλλωστε βασίστηκαν και τα επιχειρήματα όλων μας.

Έχοντας αυτό σαν δεδομένο, φυσικά και έχει τεράστια διαφορά το πήδημα σε ένα δωμάτιο απ' τον διαγωνισμό τσιμπουκιού ή ότι άλλο θες σε δημόσιο χώρο. Ούτε είναι τόσο θέμα η ηλικία αλλά το πόσο ώριμος σωματικά και πνευματικά είναι ο καθένας μας. Δλδ, μπορεί η 16άρα να είναι ένα καθόλα υγιές πνευματικά παιδί που έχει ωριμάσει σαν προσωπικότητα και θέλει συνειδητοποιημένα να περάσει στο επόμενο στάδιο της βιολογικής της ωρίμανσης. Μπορει να βρούμε και το αντίθετο, 18άρες που είναι βιολογικά έτοιμες αλλά ψυχολογικά όχι. Εν ολίγοις, ένα ώριμο και συνειδητοποιημένο άτομο, που έχει σαν στόχο την σεξουαλική πράξη (ακόμα και για την ευχαρίστηση του και μόνο, χωρίς αγάπες και λουλούδια) αποκλείεται να προβεί σ' αυτό το οποίο συζητάμε.

Το όλο θέμα μου θυμίζει ένα επεισόδιο του Sex and the City, όπου οι 35άρες ηρωίδες τα βλέπουν όλα όταν συνομιλούν με κάτι 12-14χρονες (δε θυμάμαι ακριβώς) πλούσιες κορασίδες και καταλαβαίνουν ότι εκτός του ότι ντύνονται όμοια με αυτές, οι μικρές είναι τελειώς ρηχά και κυνικά όντα, ομολογώντας ότι ο μόνος τρόπος για να είσαι δημοφιλής στα αγόρια είναι να τους τον παίρνεις στο στόμα.

Το βλέπεις φυσιολογικό αυτό? Πρόκειται περί μιας πράξης που γίνεται για τους σωστούς λόγους? Πώς θα βλέπουν το σεξ αύριο μεθαύριο αυτά τα παιδιά και πώς το βλέπουν ήδη τώρα? Αν αύριο μεθαύριο πάει ο συμμαθητής εκει και της πει "πάρε μου μία και θα σε κεράσω καφέ" τί διαφορά θα έχει μετά από πουτάνα?

Εμένα όλα αυτά μου φέρνουν στο νου μια κοινωνία στυγνή, χωρίς συναίσθημα, όπου κυρίαρχο ρόλο έχει η δημοσιότητα, και ο υλισμός.

Δημοσ.

Το βλέπεις φυσιολογικό αυτό? Πρόκειται περί μιας πράξης που γίνεται για τους σωστούς λόγους? Πώς θα βλέπουν το σεξ αύριο μεθαύριο αυτά τα παιδιά και πώς το βλέπουν ήδη τώρα? Αν αύριο μεθαύριο πάει ο συμμαθητής εκει και της πει "πάρε μου μία και θα σε κεράσω καφέ" τί διαφορά θα έχει μετά από πουτάνα?.

οτι εχει ο καθενας! στα 16 ζηταει ή προσφερεις καφε στα 35 σπιτι και οικογενειακη αποκατασταση' date=' ψυχολογικη υποστηριξη κλπ! η ανταλλαγη ειναι παντα μεσα στο κολπο

Εμένα όλα αυτά μου φέρνουν στο νου μια κοινωνία στυγνή, χωρίς συναίσθημα, όπου κυρίαρχο ρόλο έχει η δημοσιότητα, και ο υλισμός.

welcome to 2006!!

την Paris Hilton την ξερεις; γιατι;;-)

Δημοσ.

τρεμε πάρις χίλτον δηλαδή...

δεν κολλάω στην ηλικία, αλλά στον χώρο+στον σκοπό.

δεν είναι στην αγία νάπα τα παιδιά. στο σχολείο είναι γαμώτο.

έτσι όπως καταντήσαμε ολοι το σχολείο, παιδιά/καθηγητές, εκεί έμενε

να φτάσουμε μόνο βέβαια για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον θεσμό του+φτάσαμε: εδώ πάτος.

δεν με νοιάζει που είναι 16. δεν μου λέει κάτι. sexual active ηλικία.

κάντε π*πες ναι, σ'έναν ιδιωτικό χώρο όμως, κάντε εκεί και διαγωνισμούς

και παρτούζες+ό,τι γυστάρετε. επειδή το θέλετε όμως. όχι επειδή έτσι

θα γίνετε cool+διάσημοι ας πούμε. Και όχι μέσα σ'ένα χώρο που λέγεται

σχολείο+εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

τι να σας πω, αν δεν κρατιέστε τόσο.

αλλά μην προσβάλετε τον σχολικό χώρο+τους υπόλοιπους

συμμαθητές σας (και πιθανότατα άβγαλτους σε αρκετό %)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...