sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Παιδιά σας χεραιτώ όλους, ξεκινώντας με δεδομένο οτι διαβάζοντας αρκετά posts αντιλήφθηκα οτι είμαι παντελώς άσχετος...... Έχω ένα πρόβλημα με το οποίο θα γελάσετε αλλα προσωπικά μου έχει χαλάσει τη διάθεση εδώ και πολλές μέρες. Λοιπόν: Έχω dsl 384, με modem crypto f200. Το zonealarm μου δημιούργησε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχε σαν μοναδική λύση το φορμάτ.... μετά το φορμάτ κι ενώ πριν δε χρειαζόταν να κάνω καμία ρύθμιση για να κατεβάζω torrents κλπ μέσω των προγραμμάτων utorrent και azureus, τα πράγματα άλλαξαν και πήρα το γνωστό σε όλους μήνυμα unable to map upnp port to xxxxxxxxxxxx ......... ως επακόλουθο όπως κατάλαβα μετά απο ώρες αναζήτησης σε διάφορα φόρουμς, αντιμετοπίζω και το υπερβολικά αργό download απο αυτά τα προγράμματα. Ένα θεϊκό μεταξύ 1.5 και 3 kbps. Αφού άνοιξα βιβλία και βιβλιοθήκες... έμαθα το port forwarding.... Και ναι! κατάφερα να κάνω την ip μου στατική.... αλλά, τι σκ@τ@ να κάνω για να προωθήσω την port 10001 στην ip μου, προκειμένου το utorrent να δουλέψει κανονικά. Βρήκα ένα how to σε αγγλικά forums δεν κατάλαβα χριστό όμως. Ο άνθρωπος το εμφάνιζε σε στυλ piece of cake, ξέχασε όμως οτι ορισμένοι εκεί έξω είναι ακόμα homo sapiens σε τέτοια θέματα, .... όπως κι εγώ. Φιλαράκια, σας ικετεύω, ας μου πει κάποιος πως γίνεται αυτό το πράγμα. Υπενθυμίζω οτι έχω κάνει ήδη την ip μου static. Περιμένω παιδιά και ευχαριστώ.....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το F200 δεν ειναι router ειναι απλο Modem και δεν χρειαζεται port forwarding, επισης για κανεναν λογο δεν χρειαζεσαι και static ip... Ποιο firewall εχεις τωρα ?
sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 κανένα firewall παιδιά. Πέραν τούτου αυτό για την στατική ip το διάβασα σε how to όπως σας είπα. Καλά αυτό αλλάζει, δεν είναι τπτ. Είναι στις ρυθμίσεις πρωτοκόλου tcp/ip και του λες είτε να παίρνει ip αυτόματα είτε του δίνεις εσύ τη στατική του pc (απ'οτι κατάλαβα....)...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Επισης κανενα ενα advanced scan στην Port που θελεις απο εδω > http://www.auditmypc.com/freescan/selscan.asp?S=2077 για να δεις αν ειναι open.
axinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ligo paraxena mas ta les:).ekanes me ry8miseis thn ip sou static ?? gnwmh mou xanabale ayta opws htan prin.sigourepsou oti to firewall ton win einai disable kai xanapostare apotelesmata:D
sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 μου ένγαλε αυτό: "We completed the audit and did not find any open ports. This is ideal for the average visitor."
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ναι σωστα close ειναι και χωρις firewall. Αλλο ηθελα να δω αλλα δεν το βγάζει... Στο unable to map port βγάζει κάποιο ip ?
madsc Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Για την "static ip" προφανώς εννοεί ότι ρύθμισε κ χρησιμοποιεί κάποια υπηρεσία του τύπου dyndns, noip κτλ. /sc
sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ακούστε παιδιά, εν ολίγοις το στήσιμο (γενικό). Έχω τα xp pro με το sp2. modem f200 κανονικά εγκατεστημένο. Το firewall των win απενεργοποιημένο και κανένα antivirus ανοιχτό. Δηλαδή αυτή τη στιγμή όποιος γουστάρει "μπαίνει". Όταν λειτουργεί του utorrent βγάζει το μήνυμα στο log ¨΄unable to map upnp port to "" και την ip μου. Η ταχύτητα είναι χαμηλότατη. Έχω πάρει αριθμούς dns απο την frthnet και με δική τους καθοδήγηση τους έβαλα εκεί που έπρεπε. Απο εκεί και πέρα, ναι μεν όλα πάνε καλύτερα αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω με μεγάλη ταχύτητα. Άσε που όλη μέρα να τον έχω συνδεδεμένο, δεν μπορεί να συνδεθεί με πολλούς seeders ή leechers το utorrent. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα αλλά κανένα δεν μπορεί επίσης. ??????
sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 στο site του utorrent, όπως και σε όλα τα site σχετικά με torrents λέει οτι πρέπει να κάνω την port που κάνει κατέβασμα, forward στην ip μου..... πως?
axinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Για την "static ip" προφανώς εννοεί ότι ρύθμισε κ χρησιμοποιεί κάποια υπηρεσία του τύπου dyndns' date=' noip κτλ. /sc[/quote'] den eipe kati gia programma eipe apla oti 'peiraxe'kati stis ry8miseis TCP-IP.gi ayto ton rwthsa
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Σου ειπα "Το F200 δεν ειναι router ειναι απλο Modem και δεν χρειαζεται port forwarding" H port ειναι μεν κλειστη αλλα οταν ζητηθει επικοινωνια απο εξω προς τα μεσα η το αναποδο θα ανοιξει. Αυτα παω για μάθημα...
sylvester1979 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Άρα τι πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω ? (να αυτομαστιγωθώ........)
admin.iekep Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 to open ports isxyei mono gia ADSL ROUTERS oxi gia ADSL USB MODEMS kati stis tcp ip exeis peiraksei i kati sto idio to utorrent psaxe to kalytera. ta stoixeia tis syndesis sou sto internet ta exeis perasei? sto CRYPTO F200 (web interface) i control panel prepei na exei fantazomai? des edo http://www.crypto.gr ton driver pou exei ton exeis valei? setup kai configuration to exeis kanei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.