PeiramatoZwo Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Επειδή έχω δοκιμάσει τα άπειρα antivirus, και επειδή έχω firewall και προσέχω, χρειάζομαι ένα antivirus που να είναι ελαφρύ για το σύστημα, γρήγορο και να έχει συχνά updates. Το βασικό είναι να είναι ελαφρύ για το σύστημα. Το Kaspersky αρχισα να βαράει μπιέλες, δίαφορα freeware κάνουν πολύ ώρα να φορτώσουν στην εκκίνηση. Εσείς ποιο προτείνετε; Το NOD32 είναι καλό;
blueviper Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Έχουν ξαναγραφτεί 10άδες φορές τα ίδια πράγματα...μια απλή εύρεση θα σου είχε λύσει κάθε απορία! Ας είναι...με γνώμονα τις προϋποθέσεις που αναφέρεις, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα ιδανικότερο του NOD32. Πανάλαφρο, αποτελεσματικότατο και πολλές φορές με 2-3 update των 100-150KB μέσα στη μέρα.
Stuff Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Imoun me AVG free prin alla to allaksa kai pleon apo to Nod32 eimai poli efxaristimenos ego.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το NOD32 είναι καλό; Ναι.Κανε μια δοκιμη και θα δεις οτι αξιζει τον κοπο! (Επισης με ενα search θα βρεις πολλα posts με το ιδιο θεμα πχ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94071&highlight=antivirus)
greekboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ego eimai edo kai 3-4 me bitdefender alla auto pou einai spastiko einai oti sinexeia bgazei alert gia 2 sigkekrimenoun trojan oti prospathisan na mpoun alla to bitdefender tou blockare
NOPSTRIM Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ego eimai edo kai 3-4 me bitdefender alla auto pou einai spastiko einai oti sinexeia bgazei alert gia 2 sigkekrimenoun trojan oti prospathisan na mpoun alla to bitdefender tou blockare Afou einai ili8io Anti-Virus, ti allo perimenes? Το Kaspersky αρχισα να βαράει μπιέλες Ego exo tin kainourgia ekdosi tou Kaspersky Personal Pro kai den exo kanena provlima... Tora to diko sou giati varese bieles?...
Eddy_Gordo Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Επειδή έχω δοκιμάσει τα άπειρα antivirus, Mias kai exeis dokimasei tosa tha ksereis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.