Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με xbox

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, έχω καταρχήν xbox 1.4 version, Samsung DVD Drive, chipaki Aladdin Advance με περασμένο Evox 3935. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα backups από τα new games(που αγοράζω από τον θείο xbox-skxtracker) δεν παίζουν. Χαρακτηριστικά πρόβλημα έχω με Gauntlet:Seven Sorrows, Street Fighter Collection, indiana Jones:the emperor's tomb, Dragonball Sagas και μερικά ακόμη. Τα games κολάνε σε loading screen(είτε στην αρχική είτε στο τελευταίο loading ακριβώς πριν φορτώσει η 1η πίστα). Κοίταξα στο xbox-scene Που είχε ένα sticky topic και έκανα τα εξής:

έσβησα τα περιεχόμενα των φακέλων E:\cache, X,Y,Z , απενεργοποίησα την επιλογή IGR στο Evox, Flashara νέο bios (Χ2 4981) sto xbox και ρύθμισα σωστά την ώρα . Παρόλα αυτά δεν είδα αποτέλεσμα. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχει γίνει corrupted κανένα αρχείο στο C: το οποίο να δημιουργεί πρόβλημα στα dvd.

ΚΑμιά ιδέα ; Έχω σπαστεί πάρα πολύ κι έχω ψάξει ακόμη πιο πολύ αλλά από ότι έχω διαβάσει οι περισσότεροι έχουν λύσει το πρόβλημά τους με bios upgrade.

Να σημειώσω ότι μέσο εγγραφής χρησιμοποιώ dvd Taiyo Yuden με κάψιμο σε 4χ.

Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν η μόνη λύση είναι να περάσω softmod.

Βοηθείστε με καμιά ιδέα plz.

Δημοσ.

file pan.... nomizw oti to problhma briskete sta diskakia pou kais ta isos frontise

1)na pareis kala disakakia opws px TDK

2)pare -r h +r kai kafta me to bittseting allagmeno dioti to samsung zorizete me ta +r

3)na ta kais se oso xamhloterh taxythta

4)ka8arise ligo kai to mataki tou samsung

Δημοσ.

1)τα taiyo yuden έχουν πάρει πολλά βραβεία, δε θεωρούνται καλά; αν είσαι σίγουρος γι'αυτό θα δοκιμάσω και TDK.

2) Αυτά που χρησιμοποιώ είναι -R. Ποτέ δεν καίω isos σε +R

3) 2 games τα δοκίμασα και σε 2χ και σε 4χ. δυστυχώς τπτ

4)δεν το έχω δοκιμάσει, θα το κάνω και θα σου πω. Με τι εργαλείο να κάνω τον καθαρισμό; πάντως δε νομίζω να φταίει αυτό , τη στιγμή που και άλλα backups από καινούρια games(πχ Black) τρέχουν κανονικότατα.

Δημοσ.
1)τα taiyo yuden έχουν πάρει πολλά βραβεία, δε θεωρούνται καλά; αν είσαι σίγουρος γι'αυτό θα δοκιμάσω και TDK.
kala ayto den shmainei oti to recorder sou ta grafei kala h to xbox drive sou synergazete kala me ayta. den xaneis tpt na dokimaseis kai kapoia alla

4)δεν το έχω δοκιμάσει, θα το κάνω και θα σου πω. Με τι εργαλείο να κάνω τον καθαρισμό; πάντως δε νομίζω να φταίει αυτό , τη στιγμή που και άλλα backups από καινούρια games(πχ Black) τρέχουν κανονικότατα.
egw to 3ebidwsa anoi3a to drive kai to ka8arisa me mia buttoneta kai benzinh ;) kata ta alla kykloforoun kati ka8aristhka cd-dvd
Δημοσ.

To endexomeno ta games na einai xalasmena to exeis skeftei?polles fores o ''theios'' ginete kakos kai afairei arxeia apo ta games gia na miwthei to megethos tous me apotelesma provlimata sto gameplay...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...