Προς το περιεχόμενο

Δώστε ένα τέλος στο μύθο NOKIA

simply_the_best

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα όμως SE όπου και εκεί μια απ τα ίδια' date=' δε σήκωναν τηλέφωνο να μου πουν πότε θα είναι έτοιμο, απο μέρα σε μέρα το τράβηξαν εβδομάδες κλπ.

[/quote']

Ποιος εχει το service της SE ????:(

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιος εχει το service της SE ????:(

To έχει κάνει outsourcing σε διάφορες εταιρίες (omnitech, αρβάτο tele-service, κλπ.) και είναι που θα πέσεις.

Δημοσ.
Έτσι αρχίζει η ιστορία..

Ως πιστός στα Νοκια για την αξιοπιστία της και την ευχριστικοτητα των τηλεφώνων της πριν 1' date='5 μήνα πήρα το Νοκια 6230ι που κατά την εταιρεία και τα περιοδικά είναι ένα κινητό που έχει τον καλύτερο δείκτη απόδοσης-τιμής (σαν το κ750ι).

Η Νοκια όπως μου είπαν επειδή το κινητό είχε μεγάλη επιτυχία βγήκε καινούρια παρτίδα με λογισμικό του 2006 (όπως το δικό μου). Μετά από 3 μέρες χρήσης αντιλήφθηκα ότι το κινητό κολλούσε συνεχώς, αναβόσβηνε και η μπαταρία δεν φορτιζόταν σωστά.

Έτσι η πρώτη μου κίνηση είναι να πάω σε ένα Νοκια shop. Ο υπάλληλος όπως μου είπε εμφανίζονται συχνά τέτοια προβλήματα στα κινητά τελευταία (ίσως σκάρτες παρτίδες τι να πω).. Όπως και το ότι επειδή όπως είπε η Νοκια (η αlphacopy δηλαδή) αντιμετωπίζει προβλήματα γραφειοκρατίας αν το άφηνα εκεί θα έπαιρνα τη συσκευή μου μετά από 1 μήνα! (Ούτε οι υπάλληλοι δεν υποστηρίζουν τον εργοδότη τους) Μου σύστησε να πάω στα κεντρικά της Νοκια στη λεωφ.Βουλιαγμενης για να εξυπηρετηθώ.

Έτσι πήγα την επόμενη μέρα (αν και είναι πολύ μακριά από την κατοικία μου) άφησα την συσκευή με πλήρη αναφορά του προβλήματος και αυτοί μου έδωσαν 3 τηλεφωνά για επικοινωνία και μου είπαν ότι θα ειδοποιηθώ σε 2 εργάσιμες μέρες. Περίμενα, περίμενα… Πέρασε 1 εβδομάδα έπαιρνα στα τηλεφωνά και δεν απαντούσε κανείς.. Στις 15 μέρες στέλνω και e-mail αλλά τα γαϊδουριά δεν απάντησαν. Με παίρνουν στα μέσα της 3ης εβδομάδας να μου πουν ότι έγινε αντικατάσταση..

Πάω κι εγώ.. Ακούω το κορυφαίο ʽʼμα το κινητό σας δεν είναι έτοιμοʼʼ, τσαντίζομαι κι εγώ και μου λένε να περιμένω. Μετά από 30 λεπτά μου το φέρνουν σε κάτι ζελατίνες. Γεμάτος χαρά εγώ μόλις πάω σπίτι διαπιστώνω ότι μου έδωσαν λάθος μπαταρία (500mA αντί αυτή των 900mΑ). Τους παίρνω τηλ και με ειρωνεύονται ότι και αυτή η μπαταρία κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε..τα παίρνω και πάω στο κατάστημα να διεκδικήσω την μπαταρία. Με τα πολλά την άλλαξα.

Εκτός του ότι κατάλαβα ότι η φήμη για την εξυπηρέτηση και για την αξιοπιστία της Νοκια πρέπει να σβήσει μόλις χθες είδα ότι η μικροσκοπική οθόνη του 6230ι εκτος του ότι έχει χαμηλό refresh rate και τρεμοπαίζει, έχει και ένα καμένο pixel !

Έλεος ρε παιδία.. Αντισταθείτε σε ότι μας διαφημίζουν και μας πλασάρουν κοροϊδεύοντάς μας !!![/quote']

Φίλε μου έτυχε ακρίβώς το ίδιο (εμένα ομώς δεν είχε πρόβλημα η μπαταρία αλλα η εσωτερική κεραία ηταν χαλασμένη και δεν μπορύσα να πάρω να με πάρουν τηλέφωνο) και έτσι έφυγα απο "μύθο" της Nokia και πήγα Qtek.

Δημοσ.
Sony Ericsson k750i. Δεν έχει καμιά σχέση ο φακός του με αυτό της ΝΟΚΙΑ. Και σε γενικότερες γραμμές αν θέλεις' date=' δεν νομίζω η ΝΟΚΙΑ να βγάλει καλύτερο φακό από την Sony. Δες μια photo από Ericsson κινητό και μία από ΝΟΚΙΑ και θα καταλάβεις την διαφορά. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην ανάλυση όσο στην καθαρότητα.

Με την αναβάθμιση που λες, δεν νομίζω να φτιάχνει ο φακός. Εκτός αν εννοείς να πας να αλλάξεις φακό και να βάλεις αυτόν που "φοράει" το Ericsson. :mrgreen:

Sam.[/quote']

Που να δεις και τις φωτογραφίες που τραβάει το K800i το οποίο πρέπει να πω ότι μαμάει! :mrgreen:

Δημοσ.
Που να δεις και τις φωτογραφίες που τραβάει το K800i το οποίο πρέπει να πω ότι μαμάει! :mrgreen:

φακους καλους δεν εχει μονο η ΝΟΚΙΑ.Να σου στειλώ φωτογραφια απο D600 samsung να δεις τι φωτογραφια βγαζει?

Δημοσ.
Sony Ericsson k750i. Δεν έχει καμιά σχέση ο φακός του με αυτό της ΝΟΚΙΑ. Και σε γενικότερες γραμμές αν θέλεις' date=' δεν νομίζω η ΝΟΚΙΑ να βγάλει καλύτερο φακό από την Sony. Δες μια photo από Ericsson κινητό και μία από ΝΟΚΙΑ και θα καταλάβεις την διαφορά. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην ανάλυση όσο στην καθαρότητα.

Με την αναβάθμιση που λες, δεν νομίζω να φτιάχνει ο φακός. Εκτός αν εννοείς να πας να αλλάξεις φακό και να βάλεις αυτόν που "φοράει" το Ericsson. :mrgreen:

Sam.[/quote']

φακους καλους δεν εχει μονο η ΝΟΚΙΑ.Να σου στειλώ φωτογραφια απο D600 samsung να δεις τι φωτογραφια βγαζει?

Δημοσ.

Πάμε άλλη μία....

Εϊπα και εγώ, 26 [περίπου] posts.per.day δεν μπορεί....

;)

Στο θέμα μας τώρα.

Πιστεύω ότι υπάρχουν και Nokia και SE [το δικό μου s700i τον δεύτερο μήνα έφαγε format γιατί κολλούσε] τα οποία βρίσκονται μέσα στο ποσοστό της αστοχίας υλικού.

Άρα , αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μερικοί, γενικεύουν και μηδενίζουν την μια ή την άλλη εταιρεία.

Αυτά

ΥΓ Είμαι κάτοχος και SE και Nokia. Θεωρώ το menu του Nokia ολίγον "παιδικό" αλλά πάντα τόσο αξιόπιστο όσο του SE.

Δημοσ.

Επίσης επειδή έχει παραγίνει η ιστορία με τα κινητά, διάβαζα ως τώρα σε forums "πολύ καλό mp3 player!!!, τέλειος ήχος!!" "καταπληκτική φωτογραφική μηχανή!!!" και πολλά τέτοια, οπότε λέω δεν παίρνω ένα k750 τώρα που φθήνεινε κιόλας και το θεώνουν όλοι να δώ τι παίζεται...

Mp3 player, gtp (το συγκρίνω με το iriver το οποίο το κουβαλάω ακόμα για να ακούω πραγματική μουσική-όσο πραγματική γίνεται μέσα από ψείρες.) Φωτογραφική μηχανή, κι αν σου κάτσει!! καμμία σχέση ο φακός του κινητού (μαύρο χάλι) με οποιαδήποτε μετριότατη φθηνότατη digital camera.

Ευτυχώς που βγήκε καλό τηλέφωνο με ωραίο μενού και καλή διάρκεια μπαταρίας γιατί για τα άλλα αν πίστευα κάποιους κινητόβιους που μάλλον δεν έχουν πιάσει ποτέ ψηφιακή και mp3 player θα είχα πετάξει τα λεφτά μου.

Το επόμενο κινητό μου θα είναι κάποιο μικρό, εύχρηστο, γερό, business phone χωρίς φωτογραφική ούτε mp3 player (άμα βγει) γιατί τα άλλα είναι τσάμπα λεφτά και το μόνο που μπορεί και θέλω να κάνει καλά είναι οι λειτουργίες τηλεφωνίας.

Δημοσ.

Μα τι να κάνει ο Carl Zeiss φακός των ΝΟΚΙΑ όταν ο αισθητήρας είναι γτπ; Ο καλός φακός έχει νόημα μόνο με πολύ καλούς αισθητήρες.

Δημοσ.
Η αντιπροσωπεία όταν σε ενημερώσει για στρέβλωση ή φθορά πλακέτας' date=' είναι υποχρεωμένη να σου παρουσιάσει φωτογραφία με την "ζημιά".Άπό εκεί και πέρα είναι θέμα δικό σου αν δεν ζήτησες αποδείξεις.

Αν όντως είχε ζημιά που δεν καλυπτόταν σε εγγύηση, δεν φταιει ούτε το τηλέφωνο, ούτε η νόκια....μάλλον εσύ.

Για πήγαινε σε άλλη εταιρεία να δουμε αν θα σου ζητήσει λεφτά ή οχι για να σου επισκευάσει παρόμοια ζημιά...

Ειπαμε ρε παιδιά να διαμρτυρόμαστε αλλά να ξέρουμε και το γιατί....Έλεος.Θα ήταν καλή φάση, κάθε φορά που κάνουμε λαλακία να μας δίνουν καινούργιο τηλέφωνο, αλλά δυστηχώς.......[/quote']

μάλλον δεν κατάλαβες....το τηλέφονο ποτέ δεν έπεσε από τα χέρια μου ούτε εγώ του έβαλα χέρι από μόνος...απλά μια μέρα δεν λειτούργεισε....δεν είναι τυχαίο πως επί 1,5 μήνα δεν με είχαν ενημερώσει για το τί γίνεται με την συσκευή μου....η siemens δηλαδή γιατί μέσα σε μισή μερα μου έχει δώσει την συσκευή μου που είχε πρόβλημα???αυτοί είναι λαλάκιδες η επαγγελματίες??

Δημοσ.
Επίσης επειδή έχει παραγίνει η ιστορία με τα κινητά' date=' διάβαζα ως τώρα σε forums "πολύ καλό mp3 player!!!, τέλειος ήχος!!" "καταπληκτική φωτογραφική μηχανή!!!" και πολλά τέτοια, οπότε λέω δεν παίρνω ένα k750 τώρα που φθήνεινε κιόλας και το θεώνουν όλοι να δώ τι παίζεται...

Mp3 player, gtp (το συγκρίνω με το iriver το οποίο το κουβαλάω ακόμα για να ακούω πραγματική μουσική-όσο πραγματική γίνεται μέσα από ψείρες.) Φωτογραφική μηχανή, κι αν σου κάτσει!! καμμία σχέση ο φακός του κινητού (μαύρο χάλι) με οποιαδήποτε μετριότατη φθηνότατη digital camera.

Ευτυχώς που βγήκε καλό τηλέφωνο με ωραίο μενού και καλή διάρκεια μπαταρίας γιατί για τα άλλα αν πίστευα κάποιους κινητόβιους που μάλλον δεν έχουν πιάσει ποτέ ψηφιακή και mp3 player θα είχα πετάξει τα λεφτά μου.

Το επόμενο κινητό μου θα είναι κάποιο μικρό, εύχρηστο, γερό, business phone χωρίς φωτογραφική ούτε mp3 player (άμα βγει) γιατί τα άλλα είναι τσάμπα λεφτά και το μόνο που μπορεί και θέλω να κάνει καλά είναι οι λειτουργίες τηλεφωνίας.[/quote']

Όντας χρήστης του Κ750i για ένα χρόνο, μπορώ να σου πω ότι αδικείς το τηλέφωνο. Το mp3 player του είναι μια χαρά, τα ακουστικά-handsfree είναι που κάνουν τη διαφορά προς το χειρότερο. Μπορεί να μην έχει την ποιότητα εξειδικευμένων players, αλλά αυτά πόσο καλά πέρνουν τηλέφωνο;

Για την φωτοραφική του κινητού, μπορώ να σου πω ότι όταν βγήκε το κινητό ήταν κορυφή, απλά σε σύγκριση με άλλα κινητά (και autofocus). Εξάλλου, εάν γνωρίζεις όπως λες από ψηφιακές, θα είχες προσέξει την ονομαστική τιμή των 2 Megapixels, που ακόμα και σαν νούμερο είναι χαμηλότερο από τις μέτριες ψηφιακές που κυκλοφορούν, ενώ πιθανόν να είχες προσέξει και το είδος του αισθητήρα που χρησιμοποιείται.

Επίσης, το τηλέφωνο έχει πολύ καλό και αρκετά γρήγορο μενού, κορυφαίο σήμα και πολύ καλή αυτονομία. Τι άλλο θες, στην τιμή που έχει;

Από εκεί και πέρα, μιλάμε μην ξεχνάμε για συσκευές που προσπαθούν να τα κάνουν όλα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να κάνουν συμβιβασμούς. Τα κινητά δεν θα υποκαταστήσουν ΠΟΤΕ μια καλή ψηφιακή ή οποιοδήποτε άλλο εξειδικευμένο gadget. Απλά όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να συμβιβαστούν με αυτά και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Πάντα θα υπάρχει κοινό και φωτογραφικές των 30 Megapixels, αλλά όταν τα κινητά φτάσουν τα 10 Megapixels, θα υπάρξουν σίγουρα κάποιοι που θα πουν ότι δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω.

Και μια και μιλάμε για βελτίωση, το Κ800i του οποίου είμαι ευτυχής κάτοχος από την Παρασκευή, έχει καταφέρει να πιάσει της μέτριες ψηφιακές, και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού απέχει πάρα πολύ από όλα τα άλλα κινητά της αγοράς.

Δημοσ.
Μα τι να κάνει ο Carl Zeiss φακός των ΝΟΚΙΑ όταν ο αισθητήρας είναι γτπ; Ο καλός φακός έχει νόημα μόνο με πολύ καλούς αισθητήρες.

σωστος...παντως τωρα που το σκεφτομαι αν ειναι να δωσει καποιος κοντα στα 700 ευρω για μια καμερα 3.2 πιο πολυ συμφερει να παρει ενα λιγοτερο καλο κινητο και μια αρκετα καλη ψηφιακη φωτογραφικη..

Δημοσ.

ego nomizo oles oi etairies exoun super mondela kai patates mondela . einai se sxesi me to kathe mondelo diladi kai den mporoume na aforizoume tin etairia sinolika . tora gia service einai kati allo .

panta tha vgenei kati kalitero apo kathe etairia . ayto einai to noima tou antagonismou .

pantos ego psifizo walkman kai se

Δημοσ.
σωστος...παντως τωρα που το σκεφτομαι αν ειναι να δωσει καποιος κοντα στα 700 ευρω για μια καμερα 3.2 πιο πολυ συμφερει να παρει ενα λιγοτερο καλο κινητο και μια αρκετα καλη ψηφιακη φωτογραφικη..

Α γεια σου....Χρόνια το φωνάζω εγώ σε φίλους μου πορωμένους με τα κινητά αλλά...πέρα βρέχει...:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...