Προς το περιεχόμενο

Δώστε ένα τέλος στο μύθο NOKIA

simply_the_best

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδειά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, και εγώ χρόνια τώρα με Νοκια συσκευές δεν έχω κανένα παράπονο, δεν μου έτυχε να πάθει και ζημιά. Από την άλλη η οικογένεια μου έχει τραβήξει ζόρια όποτε επέλεξαν συσκεύη άλλης εταιρείας. Το θέμα είναι να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, υπάρχουν 11 μύρια αριθμοί κινητών στην χώρα και φαντάζομαι αρκετές παραπάνω συσκευές, όταν χαλάσει μια συσκευή ΝΟΚΙΑ, SonyEricsson, Siemens, θα αρχίσουμε να θάβουμε όλες τις συσκευές που έχουν βγάλει κατα καιρούς οι εταιρείες; Μην τα ισοπεδώνετε όλα.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
de 8aboume alla mi leme ankribeies,edo exo dei kinita apo etaireies pou den tis eixa se ypolipsi kai exo pathei plaka...

Όντως υπάρχουν εταιρίες στο εξωτερικό κιν τηλ π0ου δεν έχουν έρθει καν στην Ελλάδα και είναι πολύ καλά τα κιν που φτιάχνουν!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
@Yiannis24:

Kala re file esy grafikes sto forum gia na yperaspizese tin Nokia? O proedros ths Nokia eisai h ths antiprosopias?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φυσικά και όχι αλλά επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες.

Αν έχεις άποψη πρέπει και να την υπερασπίζεσαι και όχι απλά να πετάς...κουνουπίδια!

Δημοσ.
Πιασε μια γελοια απαντηση: ΝΟΚΙΑ Ν80 :mrgreen:

ο νοων νοητο...

ωραια "τεχνολογια"... εσεις η Νοκια fanatics να την χαιρεστε και να την κανετε ακομα ποιο πλουσια αφου σας πουλαει τοσο καλο προιον... LOL

Και πάλι σου ξαναλέω ότι η αγορά ειναι ελεύθερη.Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις το N80?

Αν ήξερες όμως από τεχνολογία τότε θα καταλάβαινες τι παραπάνω έχει από τα άλλα τηλέφωνα.

Και για δώσε μας τα φώτα σου για το "προβληματικό" Ν80 να μάθουμε και εμείς?Στο λέω γιατί το έχω.....

Δημοσ.
Και πάλι σου ξαναλέω ότι η αγορά ειναι ελεύθερη.Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις το N80?

Αν ήξερες όμως από τεχνολογία τότε θα καταλάβαινες τι παραπάνω έχει από τα άλλα τηλέφωνα.

Και για δώσε μας τα φώτα σου για το "προβληματικό" Ν80 να μάθουμε και εμείς?Στο λέω γιατί το έχω.....

LOL... nai file moy. Ego? Apo kinita? Apo texnologia? KAMIA SXESH SOU LEO... PANTELOS ASXETOS ENA PRAGMA...

To N80 fantazei tromero kai fovero sta specs alla einai apo ta poio imiteli kai synama panakriva kinita pou exei vgalei. Apo ta apeira kollimata, apo ta wifi pou den apenergopoioyntai, apo metriotati poiotita tou fakou....

Tha sinexiso me poli perisotera molis sxolaso apo tin douleia...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εν έχει και πού νόημα η όλη συζήτηση....ο καθένας μιλάει και αποφασίζει με βάση της εμπειρίες του....Τώρα όσο για την ΝΟΚΙΑ και τις άλλες εταιρίες που πια δεν φτιάχνουν τηλέφωνα αλλά πολυμηχανήματα λογικό είναι μέσα σε όλα τα μοντέλλα που κυκλοφορούν να υπάρχουν και καλά και κακά...η απόψη μου είναι ότι ένα κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να είναι τηλέφωνο.....αν αρχίσεις και ζητάς εγχρωμές οθόνες, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, organiser, Gps και δεν ξερω και γω τι αλλό τότε ψιλολογικό είναι κάτι να σου στραβώσει....

Για την Ιστορία έχω ενα ΝΟΚΙΑ 3510 από το 2001 και δουλεύει ρολοϊ μέχρι σήμερα....βέβαια είπαμε παίρνει μόνο τηλέφωνα και στέλνει μηνύματα, οπότε πρέπει να κουβαλάω μαζί μου το gps, το mp3 player, την φωτογραφική και την ατζέντα μου, αλλά μια φορά την δουλεία μου την κάνω και αν χαλάσει κάτι από τα παραπάνω τότε συνεχίζω με τα υπόλοιπα μέχρι να μου γυρίσει από το service.....:)

Δημοσ.
LOL... nai file moy. Ego? Apo kinita? Apo texnologia? KAMIA SXESH SOU LEO... PANTELOS ASXETOS ENA PRAGMA...

To N80 fantazei tromero kai fovero sta specs alla einai apo ta poio imiteli kai synama panakriva kinita pou exei vgalei. Apo ta apeira kollimata' date=' apo ta wifi pou den apenergopoioyntai, apo metriotati poiotita tou fakou....

Tha sinexiso me poli perisotera molis sxolaso apo tin douleia...[/quote']

Οσο για τα κολλήματα που λες, οφείλονται στο software.....το ιδιο και με το wifi.

Οσο για την ποιότητα του φακού, πες μου ένα καλύτερο, ανταγωνίστριας εταιρείας.

Αναβάθμιση και σώζεσαι...

και ο υπολογιστής σου μπορεί να κολλήσει, τι σήμαινει τότε, ότι βγαίνεις και τον κράζεις??Απλά ξαναπερνάς windows.

Επιβεβαιώνεις το "PANTELOS ASXETOS ENA PRAGMA"

Δημοσ.

Εισαι πολυ κολλημενος με την ΝΟΚΙΑ φιλε μου.... πολλες μετοχες εεε?

Εφοσον λοιπον οπως μας τσαμπουνας οτι υπερεχει σε τεχνολογια λογω λειτουργικου (αν και δεν ειναι hardware)... οταν φτανει η ωρα των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ προβληματων που εμφανιζουν τα ΝΟΚΙΑ οταν κυκλοφορουν στην αγορα, ξαφνικα μας το γυρνας με τοι στυλακι "εεε να μωρε... ενα update θελει"

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

Τα χαλια που παρουσιαζουν ειναι σαν να μην περασαν ποτε απο Quality Assurance τμημα... απλα κοτσαρανε τελειως βιαστικα το λειτουργικο και σου λενε αυτο ειναι και αμα θες... και μεχρι να να ερθει σε ανεκτη κατασταση, γιατι τιθεται θεμα λειτουργικο, θα εχει περασει κανα 6μηνο-9μηνο (γνωστο για το ποσο γρηγορα βγαζει νεες εκδοσεις η Νοκια)

Η δε συναρμολογηση... για ΚΛΑΜΜΑΤΑ σε αρκετα μοντελα τους... οχι ολα ομως. Το αστειο ειναι πως για να σου δωσουν αυτα χαλια σου ζητανε και premium prices.

Επισης εν ετη 2006.... 6 χρονια μετα την ελευση του ΒΤ, η ΝΟΚΙΑ σχεδον μοναδικη εταιρια το υλοποιει ακομα ΛΑΘΟΣ σε αρκετα μοντελα της με αποτελεσμα να χανουν συχνα-πυκνα connection...

Οσον αφορα για τον φακο... εαν επιμενεις πως το Ν80 εχει καλη καμερα... η μαλλον επαρκη καμερα ειδικοτερα για τα λεφτα που ζητα, τοτε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ.

Οι καμερες των κ750 και 800 ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερες.... και ως γνωστον για μια φωτογραφια σημασια δεν εχει τοσο τα MP, οσο η ποιοτητα του sensora και του φακου...

Carl Zeiss τσαμπουνανε σαν γυφτικα σκεπαρνια στην ΝΟΚΙΑ, μαλλον τους ξεφορτωσε το b-grade stock.

Και καπου σε αυτο το σημειο να σημειωσω πως ημουν ετοιμος να σκασω 600 ευρωπουλα για να παρω το Ν80, παραβλεποντας ακομα και τα απιστευτα προβληματα του... μεχρι που αυτα φτασανε σε σημειο μαλατσιας και επιπροσθετα η καμερα του δεν ειναι καθολου ανταξια της τιμης... οποτε πηγαινε πολυ να χασω τοσο αδοξα τα λεφτα μου.

Υπαρχουν βεβαια και αλλα κινητα της ΝΟΚΙΑ τα οποια ειναι σωστα και καλα υλοποιημενα οπως το 6131... αλλα το θεμα ειναι πως σε αλλα τοσα μοντελα ΠΑΣΧΕΙ γιατι πρωτα απο ολα τα διαθετει στην αγορα χωρις να εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη του προιοντος. Ελειψη σεβασμου προς τον πελατη το λεω εγω...

Σταματω εδω γιατι μπορω να μιλαω ως αυριο για την ΝΟΚΙΑ, τους fanatics της και το ομολογουμενως καταπληκτικο marketing department της.

Δημοσ.
Εισαι πολυ κολλημενος με την ΝΟΚΙΑ φιλε μου.... πολλες μετοχες εεε?

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΟΥ?

Εφοσον λοιπον οπως μας τσαμπουνας οτι υπερεχει σε τεχνολογια λογω λειτουργικου (αν και δεν ειναι hardware)... οταν φτανει η ωρα των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ προβληματων που εμφανιζουν τα ΝΟΚΙΑ οταν κυκλοφορουν στην αγορα' date=' ξαφνικα μας το γυρνας με τοι στυλακι "εεε να μωρε... ενα update θελει".[b']ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ update ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΟΠΩς ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΟΥ....[/b]ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

Τα χαλια που παρουσιαζουν ειναι σαν να μην περασαν ποτε απο Quality Assurance τμημα... απλα κοτσαρανε τελειως βιαστικα το λειτουργικο και σου λενε αυτο ειναι και αμα θες... και μεχρι να να ερθει σε ανεκτη κατασταση, γιατι τιθεται θεμα λειτουργικο, θα εχει περασει κανα 6μηνο-9μηνο (γνωστο για το ποσο γρηγορα βγαζει νεες εκδοσεις η Νοκια) .ΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ

Η δε συναρμολογηση... για ΚΛΑΜΜΑΤΑ σε αρκετα μοντελα τους... οχι ολα ομως. Το αστειο ειναι πως για να σου δωσουν αυτα χαλια σου ζητανε και premium prices. premium ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 8800. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ.....

Επισης εν ετη 2006.... 6 χρονια μετα την ελευση του ΒΤ, η ΝΟΚΙΑ σχεδον μοναδικη εταιρια το υλοποιει ακομα ΛΑΘΟΣ σε αρκετα μοντελα της με αποτελεσμα να χανουν συχνα-πυκνα connection...ΝΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ SE K700i,κ750ι, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΣΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Οσον αφορα για τον φακο... εαν επιμενεις πως το Ν80 εχει καλη καμερα... η μαλλον επαρκη καμερα ειδικοτερα για τα λεφτα που ζητα, τοτε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ.

Οι καμερες των κ750 και 800 ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερες.... και ως γνωστον για μια φωτογραφια σημασια δεν εχει τοσο τα MP, οσο η ποιοτητα του sensora και του φακου... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ, ΔΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ.Carl Zeiss τσαμπουνανε σαν γυφτικα σκεπαρνια στην ΝΟΚΙΑ, μαλλον τους ξεφορτωσε το b-grade stock.

Και καπου σε αυτο το σημειο να σημειωσω πως ημουν ετοιμος να σκασω 600 ευρωπουλα για να παρω το Ν80, παραβλεποντας ακομα και τα απιστευτα προβληματα του... μεχρι που αυτα φτασανε σε σημειο μαλατσιας και επιπροσθετα η καμερα του δεν ειναι καθολου ανταξια της τιμης... οποτε πηγαινε πολυ να χασω τοσο αδοξα τα λεφτα μου.

Υπαρχουν βεβαια και αλλα κινητα της ΝΟΚΙΑ τα οποια ειναι σωστα και καλα υλοποιημενα οπως το 6131... αλλα το θεμα ειναι πως σε αλλα τοσα μοντελα ΠΑΣΧΕΙ γιατι πρωτα απο ολα τα διαθετει στην αγορα χωρις να εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη του προιοντος. Ελειψη σεβασμου προς τον πελατη το λεω εγω...

Σταματω εδω γιατι μπορω να μιλαω ως αυριο για την ΝΟΚΙΑ, τους fanatics της και το ομολογουμενως καταπληκτικο marketing department της.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!

Δημοσ.

Εγω ειμαι fun της Nokia αλλα χθες σε ενα χωριο της Κυμης εβαλα στη σειρα με συνδεση Vodafon ενα Κ750i SE , ενα W800 SE και ενα Sharp GX25 με συνδεση cosmote και το δικο μου Ν80 με Vοdafon κι αυτο.

Ολα τα αλλα ειχαν απο 1-3 γραμμες σημα και το δικο μου ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Ελεος πια !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Οσο για την ποιότητα του φακού' date=' πες μου ένα καλύτερο, ανταγωνίστριας εταιρείας.

Αναβάθμιση και σώζεσαι...

[/quote']

Sony Ericsson k750i. Δεν έχει καμιά σχέση ο φακός του με αυτό της ΝΟΚΙΑ. Και σε γενικότερες γραμμές αν θέλεις, δεν νομίζω η ΝΟΚΙΑ να βγάλει καλύτερο φακό από την Sony. Δες μια photo από Ericsson κινητό και μία από ΝΟΚΙΑ και θα καταλάβεις την διαφορά. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην ανάλυση όσο στην καθαρότητα.

Με την αναβάθμιση που λες, δεν νομίζω να φτιάχνει ο φακός. Εκτός αν εννοείς να πας να αλλάξεις φακό και να βάλεις αυτόν που "φοράει" το Ericsson. :mrgreen:

Sam.

Δημοσ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ!

εισαι εναντιον του εαυτου σου?

μαλιστα...

Δημοσ.

Η δικές μου αλήθειες:

Το service των εταιριών και δη της nokia είναι επιεικώς πολύ κακό. Η δικιά μου εμπειρία από την alpha copy ήταν ότι έκανα αν θυμάμαι καλά γύρω στις 2 εβδομάδες για να πάρω το κινητό μου και μου το επέστρεψαν χωρίς μπαταρία.

Από τότε δεν ξαναπήρα nokia.

Πήρα όμως SE όπου και εκεί μια απ τα ίδια, δε σήκωναν τηλέφωνο να μου πουν πότε θα είναι έτοιμο, απο μέρα σε μέρα το τράβηξαν εβδομάδες κλπ.

Τελικό συμπέρασμα: Service χάλια, τώρα ποιό κινητό είναι καλύτερο... περί ορέξεως ούτως ή άλλως οι περισσότεροι το αλλάζω σε διάστημα μικρότερο του έτους οπότε τι να λέμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...