Προς το περιεχόμενο

Δώστε ένα τέλος στο μύθο NOKIA

simply_the_best

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego paidia eimai iper kapoion etairion sigekrimena mias kai lete gia kinita ego exo perasei apo oles tis markes kai me tin nokia eimai pio euxaristimenos apo oles.Ksero ta arnitika me to serfvice alla blepeis i dinami tis sinitheias einai poli euxristo kai grigoro eidika otan grafeis minimata (gia emena toulaxiston na min polilogo mias kai den exo skopo na iperaspisto tin opoiadipote etairia apla auto mou aresei).H sony apo tin alli stis o8ones,kai genika alles megales etairies einai gegonos oti mborei na mas pianoun vlakes alla to 8ema einai ego den 8a mborousa na sigrino ena proion tis sony px me viewsonic (an kai 3ero oti einai a3iologi) alla otan plironeis mia marka eisai pio sigouros gias auto pou pairneis eidika otan prokeite gia antikeimeno pou 8a kratiseis poli kairo! (opos o8oni) tetoiou eidous antikeimena gia emena prepei na ta plironeis se eponimes markes

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παιδια περνω νοκια μονο εδω και 8 χρονια περιπου.

πηρα το 6110 το οποιο δεν χαλασε ποτε, μετα πηρα το 6310 τοχασα, ξαναοπηρα το ιδιο το κρατησα χρονια δε χαλασε ποτε, και μετα το 6630 το οποιο επισης δεν χαλασε ποτε.

με λιγα λογια εδω και 8 χρονια εχω αλλαξει 3-4 κινητα νοκια το οποια δουλευουν ολα μεχρι και σημερα αψογα.

Δημοσ.
Αυτό που λές ειναι ψέμα και ανακρίβεια.Αποκλείεται να σου ζητήσει η επίσημη αντιπροσωπεία χρήματα για απλά έλεγχο' date=' εφόσον καλύπτεσαι σε εγγύηση....

Να σου τονίσω ότι η εγγύηση ισχυεί για περιπτώσεις που η δυσλειτουργία δεν οφείλεται στον χρήστη.[/quote']

φίλε μου δυστυχώς έτσι κάνανε εν έτη 2000 το τηλέφωνο είχε γυρίσει την μισή Ελλάδα τελικά το πήγα στα κεντρικά στην Αθήνα και είπαν πως έιχε χαλάσει η πλακέτα και πως ήθελαν χρήματα για να το φτιάξουν,,,,δηλαδη να πάρουν το ανταλλακτικό...δεν ελιναι τυχαιο πως δεν ξαναπήρα ΝΟΚΙΑ απο τότε!!!!!!!

Δημοσ.
φίλε μου δυστυχώς έτσι κάνανε εν έτη 2000 το τηλέφωνο είχε γυρίσει την μισή Ελλάδα τελικά το πήγα στα κεντρικά στην Αθήνα και είπαν πως έιχε χαλάσει η πλακέτα και πως ήθελαν χρήματα για να το φτιάξουν,,,,δηλαδη να πάρουν το ανταλλακτικό...δεν ελιναι τυχαιο πως δεν ξαναπήρα ΝΟΚΙΑ απο τότε!!!!!!!

Η αντιπροσωπεία όταν σε ενημερώσει για στρέβλωση ή φθορά πλακέτας, είναι υποχρεωμένη να σου παρουσιάσει φωτογραφία με την "ζημιά".Άπό εκεί και πέρα είναι θέμα δικό σου αν δεν ζήτησες αποδείξεις.

Αν όντως είχε ζημιά που δεν καλυπτόταν σε εγγύηση, δεν φταιει ούτε το τηλέφωνο, ούτε η νόκια....μάλλον εσύ.

Για πήγαινε σε άλλη εταιρεία να δουμε αν θα σου ζητήσει λεφτά ή οχι για να σου επισκευάσει παρόμοια ζημιά...

Ειπαμε ρε παιδιά να διαμρτυρόμαστε αλλά να ξέρουμε και το γιατί....Έλεος.Θα ήταν καλή φάση, κάθε φορά που κάνουμε λαλακία να μας δίνουν καινούργιο τηλέφωνο, αλλά δυστηχώς.......

Δημοσ.

@Yiannis24:

Kala re file esy grafikes sto forum gia na yperaspizese tin Nokia? O proedros ths Nokia eisai h ths antiprosopias?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
K sto katw katw yperaspizeste eteries pou en gnwsh tous aposiwpoun to gegonws oti ta kinita prokaloun karkino? Eleos re paidia.

αφου το ξερουμε ομως γιατι τα παιρνουμε?μηπως φταιμε ολοι μας?μηπως το αγνοουμε?μηπως εχει γινει κατι το αναντικαταστατο και δεν ιδρωνει το αυτι μας σε οτι και αν ακουμε?[δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω,μην θεωρησετε κατι τετοιο..]

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε παιδια στήνετε λαικο δικαστήριο με την πρώτη και κανετε την τρίχα τριχια...και για ποίόν???

για την μεγαλύτερη και ακλυτερη εταιρία κιν τηλ στον ΚΟΣΜΟ και με περίπου 40% των πωλήσεων!!!!!

Δημοσ.
Χαλαρώστε ρε παιδια στήνετε λαικο δικαστήριο με την πρώτη και κανετε την τρίχα τριχια...και για ποίόν???

για την μεγαλύτερη και ακλυτερη εταιρία κιν τηλ στον ΚΟΣΜΟ και με περίπου 40% των πωλήσεων!!!!!

η μεγαλυτερη ναι,για το καλυτερη εχω αμφιβολιες..

Δημοσ.
η μεγαλυτερη ναι,για το καλυτερη εχω αμφιβολιες..

Αυτή είναι η διαφορά και τελικά δεν βγάζουμε αποτέλεσμα...Δεν είναι τι λεμε εμείς αλλα τι είναι πραγματικότητα!

Δεν γίνεται να είναι η πρώτη σε πωλήσεις και τελικά οι πελάτεσ της σε τόσα χρόνια να μην είναι ευχαριστημένοι.,..

Μπορεί στην Ελλάδα το service να μην είναι καλό ας πούμε όπως πολλά άλλα πραγματα που στο εξωτερικό πάωε ρολόι!!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.

να σου πω κατι?η ΝΟΚΙΑ ειναι σαν την sony.στην αγορα κυκλοφορουν και καλυτερη κινητα με καλυτερη τιμη ομως και οι δυο εχουν τετοιο μαρκετινγκ που ολοι παμε και πεφτουμε στην ΝΟΚΙΑ σαν τις μυγες...την στιγμη που ενα ιδιο η και καλυτερο τηλεφωνο μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερα...

Δημοσ.

To perissotero den einai sxedon pote to kalytero. Ena hunday pou einai panta stnin koryfh stis poliseis einai idio me ena ford h toyota ktl? Ta paradeigmata apeira. Mhn ksexnas oti to marketing k oi diafimiseis pezoun ton megalytero rolo. Alla den symainei oti den yparxoun patates modela apo oles tis etairies, opws k kala modela. p.x. Egw me ta 300 euro pou edwsa edw k 1 xrono na parw to k750i se nokia eperna ena modelo poly katotero. Ayto den symainei oti an edeina 600-800 euro den tha ebriska poly kalytero Nokia (den to epsaksa giati den plirwnw pote gia kinito-me epixwrigisi ta pernw).

Δημοσ.
To perissotero den einai sxedon pote to kalytero. Ena hunday pou einai panta stnin koryfh stis poliseis einai idio me ena ford h toyota ktl? Ta paradeigmata apeira. Mhn ksexnas oti to marketing k oi diafimiseis pezoun ton megalytero rolo. Alla den symainei oti den yparxoun patates modela apo oles tis etairies, opws k kala modela. p.x. Egw me ta 300 euro pou edwsa edw k 1 xrono na parw to k750i se nokia eperna ena modelo poly katotero. Ayto den symainei oti an edeina 600-800 euro den tha ebriska poly kalytero Nokia (den to epsaksa giati den plirwnw pote gia kinito-me epixwrigisi ta pernw).

εγω σου μιλαω ομως,οτι αν εδινες τα 300 ευρω σε νοκια δεν προκειται να επαιρνες τετοιο κινητο σαν αυτο που πηρες...τωρα αν ειναι να δωσεις 600-800 ,παιρνεις οτι κινητο θες...

Δημοσ.

Φευγετε πάλι απο το θέμα...δεν είπε κανείς οτι τα ΝΟΚΙΑ είναι φτηνά! Ειναι το κιν που κατα την γνώμη της πλειοψηφίας των"ασχετων" χρηστώ είναι το πιο ευχρηστο, είναι το πιο απλό στον χειρισμό, είναι το πιο "προφανες".

Τα ξαναειπα...δεν ειμαι υπερμαχος τον ΝΟΚΙΑ αποκλειστικά αλλα δυστυχώς ή ευτυχώς έιναι η ΤΟΥΟΤΑ των κιν και τα Samsung η Hyunday.

Δημοσ.
Αφου δεν αξίζει σοβαρής απάντησης για δώσε μια γελοία για να σε γνωρίσουμε?

Πιασε μια γελοια απαντηση: ΝΟΚΙΑ Ν80 :mrgreen:

ο νοων νοητο...

ωραια "τεχνολογια"... εσεις η Νοκια fanatics να την χαιρεστε και να την κανετε ακομα ποιο πλουσια αφου σας πουλαει τοσο καλο προιον... LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...