Προς το περιεχόμενο

Δώστε ένα τέλος στο μύθο NOKIA

simply_the_best

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παν μη ΝΟΚΙΑ εστί βάρβαρο..

Δε συγκρίνονται με κινητά καμιάς άλλης εταιρίας.

συμφωνω απόλυτα

MOTOROLA A1000 RuLeZ

ποιοτητα κατασκευης made in germany απιστευτο PDA και ευτυχως χωρις ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ !

λειτουργικοτατο καλο μεγεθος ' date='πληθωρα προγραμματων 1gb memory και ενα route66 που κυριολεχτικα εδω στο εξωτερικο με παει οπου θελω χωρις να χανω χρονο και χρηματα και κυριως χωρις να χαθω :)[/quote']

αναπάντητες έχει?ή απλώς μια λίστα ε όλα μεσα??????

Η κάθε εταιρία απο αυτές φτιάχνει 100νταδες1000δες κιν το χρόνο είναι φυσικό αποτέλεσμα και στατιστικά κάποια να είναι προβληματικά!

Όσο για το service της ΝΟΚΙΑ όπως και οποιοδήποτε άλλο κεντρικό service δεν έχουν μονο εσένα αλλα και πολλούς αλλους...δεν είναι διακιολογία αλλα και εσύ πρεπει να τους αντιμετωπίσεις με αυτήν την σκέψη και να ξαναπάς μια φορά και ας μην στο έχουν πει..μετα απο 1 εβδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση μετα απο 1 εβδομάδα να μην το έχουν δει.Μπορεί να μην το έχουν φτιάξει όμως οπότε συνενοήσε απο κοντα!

Όλα τα προβλήματα αρχισαν να δημιουργούνται απο τότε που αρχίσαμε να στελνουμε email και μηνυματα στα κινητα...

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό με τα δικαιώματά μας πρέπει να το βάλουμε καλά στην κούτρα μας για να πάμε μπροστά γιατί τα λαμόγια έχουν πάρει κεφάλι.Χθές πήγα να πληρώσω την αδσλ μου κι έπεσα σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που ο πελάτης είχε πάρει κινητό νόκια και δεν είχε Ελληνικά και είχε μια μέρα που το πήρε και ήθελε τα λεφτά του πίσω.Εκεί έπεσε η γνωστή ατάκα.ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ναι ρε μεγάλε θα πάρω σουβλάκια.Μόλις έψησε το παιδί να του περάσουν Ελλ.μενού κι έκλεισε τον περίλαβα και του είπα πως αν ήμουν εγώ στην θέση του παιδιού θα είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω και θα μου έλεγε κι ευχαριστώ.Τότε με υφάκι ο μάγκας μου λέει και ποιός είσαι εσύ;Και του λέω κάποιος που ξέρει τα δικαιώματά του και τον συγκεκριμένο νόμο.Ξεροκατάπιε και μου τα γυρνάει λέγοντας μου :ε αφού μπορούμε να βάλουμε Ελλ. μενού.Εμ βέβαια στην άγνοια του κοσμάκη πατάτε και τον δουλεύετε αλλά αν βρεθεί κανένας ενημερωμένος η μαγκιά και η πονηριά σας φεύγουν από το παράθυρο.Τώρα για το service έχω δοκιμάσει από nokia,panasonic και siemens.Συμπέρασμα;Ή μετανάστης θα γίνω ή θα αγοράσω magnum.

Δημοσ.

κάθε εταιρία απο αυτές φτιάχνει 100νταδες1000δες κιν το χρόνο είναι φυσικό αποτέλεσμα και στατιστικά κάποια να είναι προβληματικά!

αυτο ακριβως ειναι το προβλημμα.Οτι βγαζει 100νταδες και 1000δες κινητα...παιρνεις τωρα ενα κινητο και σε 2 μηνες δεν κυκλοφορει καν στα μαγαζια...

Δημοσ.

Και μόνο που ανοίξατε ολόκληρο thread σχετικά με την Νοκια σημαίνει ότι όλοι έχετε δοκιμάσει....Οι περισσότεροι θα ξαναδοκιμάσετε....Και ξέρετε γιατί?Γιατί βγάζει τηλέφωνα gadgets και όλοι τα γουστάρετε.

Καλή η Siemens στα πλυντήρια αλλά τα τηλέφωνα της δεν βγάζουν καλά-καλά φωτογραφίες.

Καλή η Sony-Ericsson αλλά πολύ πίσω σε δυνατότητες.Οσο για το service.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!Και προτιμάω να ταλαιπωρηθώ στην Νοκια γιατί θα έχω τηλέφωνο της προκοπής να περιμένω, παρά να πω "δεν μαμιέται η λαλακία".

Και στο κάτω-κάτω, πιο service στην Ελλάδα δεν είναι προβληματικό?Ποιός Ελληνας, γενικά, δεν κάνει μισοδουλειές?

Δημοσ.

Egw eixa palia Nokia alla apo ta polla problimata pou mou ebgazan dokimasa k alles markes, opws k Panasonic k telika kateliksa sthn Sony Ericsson. Ta kinhta pou bgazei sta lefta pou dinonte einai ta kalytera tis agoras. Otan phra to K750 me 300 euro, to antistoixo Nokia eixe 600 k xwris camera 2mp. Peritw na pw oti ta teleytaia 4 xronia den exw to paramikro problima.

Alla peri oreksews kolokythopita........

Δημοσ.

από το πολύ παλία το service της ΝΟΚΙΑ εδω στην Ελλάδα είναι αίσχος...να φανταστείς εμένα μέσα σε 6 μήνες χάλασε η συσκευή και μου είχαν ζητήσει χρήματα για να ελέξουν τι έχει,,,και έχουμε το παλικάρι της alpha copy να λεεί ένα σωρο βλακείες σε συνεντευξεις....

Δημοσ.
από το πολύ παλία το service της ΝΟΚΙΑ εδω στην Ελλάδα είναι αίσχος...να φανταστείς εμένα μέσα σε 6 μήνες χάλασε η συσκευή και μου είχαν ζητήσει χρήματα για να ελέξουν τι έχει,,,και έχουμε το παλικάρι της alpha copy να λεεί ένα σωρο βλακείες σε συνεντευξεις....

Αυτό που λές ειναι ψέμα και ανακρίβεια.Αποκλείεται να σου ζητήσει η επίσημη αντιπροσωπεία χρήματα για απλά έλεγχο, εφόσον καλύπτεσαι σε εγγύηση....

Να σου τονίσω ότι η εγγύηση ισχυεί για περιπτώσεις που η δυσλειτουργία δεν οφείλεται στον χρήστη.

Δημοσ.

Αγόρασα χθες ένα Ν70, μετά την έναρξη κάποιας λειτουργίας, ακόμη και της προφύλαξης οθόνης ακούγεται στ'ακουστικό ένας ήχος κάτι σαν βουητό. Μετά όμως σταματάει....Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όποιος έχει Ν70 ας κάνει ένα κόπο να βάλει το κινητό στ'αυτί και ας γράψει αν ακούει κάτι! Μήπως είναι έτσι τελικά η συσκευή και νομίζω εγώ ότι έχει βλάβη!

Δημοσ.

Απο την εποχη του Ericsson 788 (αν θυμαμαι καλα ) εχω παει στην Nokia με δυο παρασπονδιες σε ενα SE T610 και ενα SE 750i που τα κρατησα λιγες μερες...Κι εγω δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τα ΝΟΚΙΑ αλλα και τα αλλα εχουν παρομοια προβληματα πιστευω.:twisted: :twisted:

Δημοσ.

Yiannis24 eipes i Sony Erricson einai poly psio se dynatotites? :))))))))

kanto mas pio liana giati oi perissoteroi sigoura alithorisame me aytopou diabasame :)

kaipes mas episis pio kinito tis erricson se ekane na milas gia lalakies~~~~~~~

Δημοσ.

neopwliwth3 de thelw na se stenaxwrhsw alla se osous to exw dei exei problhmata, kai anaba8mhseis pou dwkimasan den egine kai tipota

ps shmera epese to diko mou katw (mamwto) kai ekane gouba sto 6270 sth gwnia??? pws mporei na ginei gouba sth gwnia??!!?

Δημοσ.

Καλή η Sony-Ericsson αλλά πολύ πίσω σε δυνατότητες.

OMFG.... το ακουσαμε ΚΑΙ αυτο...

Δεν αξιζει καν να τυχει σοβαρης απαντησης μια τετοια δηλωση...

Δημοσ.
Yiannis24 eipes i Sony Erricson einai poly psio se dynatotites? :))))))))

kanto mas pio liana giati oi perissoteroi sigoura alithorisame me aytopou diabasame :)

kaipes mas episis pio kinito tis erricson se ekane na milas gia lalakies~~~~~~~

Οταν λέω δυνατότητες μιλάω κυρίως για την τεχνολογία λειτουργικού (symbian) όπου δίνει την δυνατότητα χρήσης πολλών εφαρμογών.Ποσα SE ειναι symbian?

Επίσης μιλάω για την camera(μην μου πεις για pixel, για ανάλυση και ποιότητα εικόνας μιλάω).

Οσο για το κινητό που με ταλαιπώρησε περισσότερο από όλα ήταν το k700i live το οποίο μπήκε 3 φορές στο service αν και έγινε αντικατάσταση από την πρώτη(με μεταχειρισμένο....ελειπαν παιχνίδια).

Επίσης ένα k500 του αδερφού μου που νέκρωσε στον μήνα πάνω χωρίς λόγο.

SE-> μια εβδομάδα για αναβάθμιση.

Δημοσ.
OMFG.... το ακουσαμε ΚΑΙ αυτο...

Δεν αξιζει καν να τυχει σοβαρης απαντησης μια τετοια δηλωση...

Αφου δεν αξίζει σοβαρής απάντησης για δώσε μια γελοία για να σε γνωρίσουμε?

Δημοσ.
neopwliwth3 de thelw na se stenaxwrhsw alla se osous to exw dei exei problhmata' date=' kai anaba8mhseis pou dwkimasan den egine kai tipota

ps shmera epese to diko mou katw (mamwto) kai ekane gouba sto 6270 sth gwnia??? pws mporei na ginei gouba sth gwnia??!!?[/quote']

Το πιο σπαστικό εδώ μέσα είναι ότι όλοι έχουν άποψη για κάτι που τυχόν έχουν ακούσει από τρίτους και όχι από προσωπική εμπειρία.

Τι σημαίνει, δοκίμασαν αναβαθμίσεις και δεν έγινε τίποτα?

Η αναβάθμιση διορθώνει δυσλειτουργιες που αφορούν το software.Αν το τηλέφωνο έχει άλλα προβλήματα΄όπως π.χ. hardware, πτώση, υγρά, δεν φτιαχνεται με καμία αναβάθμιση.

Όσον αφορά τους χρήστες προηγμένων τεχνολικά τηλεφώνων,δεν δέχομαι το ότι πηγαίνουν σε service και τους κοροιδεύουν.Οταν κατέχεις ελαχιστα, έστω, από τεχνολογία, μπορείς να καταλάβεις περίπου τι "τρέχει" με το τηλέφωνο όταν παρουσιάσει ένα πρόβλημα.Δεν μπορείς για παράδειγμα να μην ακούς τον συνομιλητή σου, να πηγαίνεις στο nokia store, να σου κάνει αναβάθμιση και να το δέχεσαι......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...