mevan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Ειναι γεγονος οτι τιποτα δεν ειναι οπως παλια, οσον αφορα την ποιοτητα. Μαζικη παραγωγη λεγεται. Δε λεω και παλια μαζικα φτιαχνονταν, αλλα υπηρχε και καποιος χρονος ερευνας παραπανω. Τωρα η μια εταιρια κυνηγαει την αλλη για το ποια θα βγαζει νεα μοντελα γρηγοροτερα... Ειναι αναμενομενα τα προβληματα.
makakklka Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Σωστη η αποψη σου φιλε μου περι μαζικης παραγωγης. Η οξυτητα του ανταγωνισμου κι ο πολεμος τιμων και τεχν. καινοτομιων εχει πρακτικα καταργησει τον ποιοτικο ελεγχο με τα γνωστα αποτελεσματα ( καντιλια κ.λ.π. ) για τον τελικο χρηστη! Ομως , το θεμα σερβις των ελληνικων αντιπροσωπειων σχετιζεται και με τη γνωστη .. ελληνικη λεβεντια!!! Λοιπον , γιατι οχι e mails κατευθειαν στη μαμα νοκια φινλανδιας ή στη sony japan , usa ή οπου αλλου( στα οποια βεβαια θα καταγραφονται αναλυτικα τα προβληματα της συσκευης και η ποιοτητα εξυπηρετησης της ελληνικης αντιπροσωπείας ) ξερω αρκετες περιπτωσεις οπου τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα και οι εγχωριες αντιπροσωπειες ετρεχαν και δεν εφταναν....
aristos87 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Kai go tin xeirotieri apopsi exo gia nokia shop! Oi anthropoi einai edelos Gia Ton Outso!!! !:@:@:@ Etsi kai gw piga se sonyericsson kai eimai mia xara me to K750i! An den eixei kai to katarameno to joistik pou kolaei kai gia na doulepsei prepei na to varao me sfiri tha itan mia xara
moglis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως παιδιά έχω το ΝΟΚΙΑ 6230i εδώ και ένα μήνα και δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό!Είναι πράγματι πάρα πολύ καλό κινητό και παρόλο που έχει φάει και κανα δυο πεσίματα δεν έχει πάθει τίποτα!Τώρα για το service της ΝΟΚΙΑ δεν ξέρω γιατί τόσα χρόνια που έχω διάφορα μοντέλα ΝΟΚΙΑ δεν μου έχει τύχει να χαλάσει ούτε ένα πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι όντως σκυλιά κινητά
s0st0s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 ego prin apo 3 xronia (kai meta apo 5 sinexomenes siskeves nokia) apofasisa na allakso plefsi...meta apo mia apotyximeni prospatheia me panasonic(mpliax) kateliksa sti siemens(S65) kai ti na po...GERMANIKO SKYLI!!!2 xronia tora kai doulevei sa na to anoiksa xthes..oute kammena pixel oute kollimata oute tpt!! eno ta nokia kala xrysa alla sto xrono pano pane gia allagi!! TERMA O MYTHOS TON NOKIA LOIPON, ZITO I SIEMENS
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 παιδιά, στα κινητά, όπως και σε οτιδήποτε άλλο που περιέχει ηλεκτρονικά κυκλώματα (από laptop & PC μέχρι την καινούρια BMW) ισχύει ένας κανόνας: Όπου καεί η γούνα σου !!!! Λέγανε ότι οι Maxtor είναι για τον λούτσο σκληροί, όπου και να ρωτούσα στη Στουρνάρη, αυτό άκουγα. Όταν τους έλεγα ότι έχω έναν 20GB Maxtor από το 2001 και παίζει τζάμι ακόμα και τώρα μετά από 5 χρόνια εντατικής χρήσης, δεν ξέραν τι να πουν ! Έτσι και με τα κινητά. Πήρες ένα κινητό Χ. Άμα σου βγει σκάρτο ή το service της εταιρίας στην Ελλάδα (το τονίζω αυτό) είναι για τα μπάζα, δεν σημαίνει ότι η εταιρία είναι άχρηστη. Να το συγκεκριμενοποιήσω: Έχω το ΝΟΚΙΑ 6310i. 2 χρονών κινητό και δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει φάει πτώσεις/τούμπες, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. ΟΚ, δεν χρειάστηκα το service καμία φορά, αλλά όταν θα χρειαστεί να πάρω καινούριο κινητό, πάλι σε ΝΟΚΙΑ θα πάω. Αν εκείνο βγει σκάρτο, τότε θα σκεφτώ αν θα αλλάξω εταρία. Ας μην αφορίζουμε συλλήβδην και χωρίς μέτρο. Η ΝΟΚΙΑ δεν θα ήταν η ΝΟΚΙΑ που είναι, αν ήταν εταιρία που στηριζόταν σε "μύθους". Ίσως η ποιότητα να έχει πέσει, λόγω ανταγωνισμού όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά θεωρώ ότι είναι γενικό το φαινόμενο (δεν πιστεύω ότι η πτώση στην ποιότητα αφορά μόνο τη ΝΟΚΙΑ). Υ.Γ.: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, δεν δουλεύω στη ΝΟΚΙΑ . Απλά ας είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, δεν χάνουμε τίποτα...!
polidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 παιδιά' date=' στα κινητά, όπως και σε οτιδήποτε άλλο που περιέχει ηλεκτρονικά κυκλώματα (από laptop & PC μέχρι την καινούρια BMW) ισχύει ένας κανόνας: Όπου καεί η γούνα σου !!!! Λέγανε ότι οι Maxtor είναι για τον λούτσο σκληροί, όπου και να ρωτούσα στη Στουρνάρη, αυτό άκουγα. Όταν τους έλεγα ότι έχω έναν 20GB Maxtor από το 2001 και παίζει τζάμι ακόμα και τώρα μετά από 5 χρόνια εντατικής χρήσης, δεν ξέραν τι να πουν ! Έτσι και με τα κινητά. Πήρες ένα κινητό Χ. Άμα σου βγει σκάρτο ή το service της εταιρίας στην [b']Ελλάδα[/b] (το τονίζω αυτό) είναι για τα μπάζα, δεν σημαίνει ότι η εταιρία είναι άχρηστη. Να το συγκεκριμενοποιήσω: Έχω το ΝΟΚΙΑ 6310i. 2 χρονών κινητό και δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει φάει πτώσεις/τούμπες, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. ΟΚ, δεν χρειάστηκα το service καμία φορά, αλλά όταν θα χρειαστεί να πάρω καινούριο κινητό, πάλι σε ΝΟΚΙΑ θα πάω. Αν εκείνο βγει σκάρτο, τότε θα σκεφτώ αν θα αλλάξω εταρία. Ας μην αφορίζουμε συλλήβδην και χωρίς μέτρο. Η ΝΟΚΙΑ δεν θα ήταν η ΝΟΚΙΑ που είναι, αν ήταν εταιρία που στηριζόταν σε "μύθους". Ίσως η ποιότητα να έχει πέσει, λόγω ανταγωνισμού όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά θεωρώ ότι είναι γενικό το φαινόμενο (δεν πιστεύω ότι η πτώση στην ποιότητα αφορά μόνο τη ΝΟΚΙΑ). Υ.Γ.: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, δεν δουλεύω στη ΝΟΚΙΑ . Απλά ας είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, δεν χάνουμε τίποτα...! Etsi Bravo!!!!!! Re Palikaria mou as imaste realistes. An h Nokia den vgazei kala kinita h exei skarto service pangosmios den tha itane afti ti stigmi pou milame No 1 eteria stis poliseis kiniton. Endaxei pezi rolo tha mou pite i diafimisi to marketing etc..etc.. Alla ola afta ta ekatomiria kosmos pou exoune Nokia kinita einai Mpoundalades kai oi ypolipoi einai oi xipnioi?
kirimis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Alla ola afta ta ekatomiria kosmos pou exoune Nokia kinita einai Mpoundalades kai oi ypolipoi einai oi xipnioi? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Μπουνταλα.... χαχαχα... Λοιπον, αυτο που παντα ισχυε ειναι πως η ΝΟΚΙΑ παντα βιαζοταν και εβγαζε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ στις πρωτες κυκλοφοριες.... και συνεχιζει σταθερα την παραδοση. Πραγματα που η SE απλα δεν επραξε ποτε.... ποτε τα κινητα της SE η εστω καποιας αλλης εταιριας δεν ειχαν σοβαρα flaws σε σημειο να μην δουλευονται? Η Νοκια αυτο το πραγμα το εχει κανει παραδοση... Τρομακτικο παραδειγμα το Ν80, το οποιο ειναι με καθε εννοια KAMMENO κινητο και οσοι κανουν το λαθος να το αγορασουν το ξεφορτωνονται σε χρονο μηδεν... και μιλαμε για ενα πανακριβο κινητο και με αριστα χαρακτηριστικα στα χαρτια. Για το δε service... εδω λιγο πολυ ολοι στο ιδιο καζανι βραζουνε. Καποτε υπηρχε το αυθεντικο Ericsson service το οποιο ΑΦΙΕΡΩΝΕ στην εξυπηρετηση.... τωρα πλεον ολοι τα ιδια σκατ@ γινανε... απλα η ΝΟΚΙΑ ποτε δεν ξεφυγε ποτε απο τον πατο του βουρκου στην εξυπηρετηση... παραμενει το αρνητικο benchmark. Δεν ειμαι αντι-Νοκια or something, μαλιστα λιγουρευομαι τελευταια το προβληματικο Ν80 (παω γυρευοντας μαλλον), αλλα τελος παντων εχει δημιουργηθει μια εικονα της καθε εταιριας... και η Νοκια εχει αποκτησει την εικονα της προχειροδουλειας... αρπακολλατζηδες...
polidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Για το δε service... εδω λιγο πολυ ολοι στο ιδιο καζανι βραζουνε. Καποτε υπηρχε το αυθεντικο Ericsson service το οποιο ΑΦΙΕΡΩΝΕ στην εξυπηρετηση.... τωρα πλεον ολοι τα ιδια σκατ@ γινανε... απλα η ΝΟΚΙΑ ποτε δεν ξεφυγε ποτε απο τον πατο του βουρκου στην εξυπηρετηση... παραμενει το αρνητικο benchmark. Afto me ta service file mou mporo na sou po oti mono edo sinvenoun. Den xero giati alla an pas eksoteriko Agglia Germania to Nokia service einai aristo. Etixe na patho vlavi sto 6680 eno imouna Germania kai piga se ena service kai oi tipoi apsogoi oute apodikseis na zitisoune oute engiiseis. Aplos me to IMEI mou kanane service alagi soft kai sta ellinika parakalo. Kai otan rotisa poso plirono o tipos aporise mou leei Nein ....nein nicht...diladi tipota einai leei se engiisi. Eno edo pao prin merikous mines ena N70 gia anavathmisi se service tis Thessalonikis kai o tipos mou pire 25? pou to kinito to ixe pari gnostos mou prin kana 2mino. Ade vgale tora akri me tous dikous mas papatzides pou yparxoune sta service. Kai meta leme oti fteei i Nokia. Ma an o alos paei gia tin arpaxti ti na sou kanei i Nokia re file mou. Asta na pane!!!!!!
kirimis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ααα ναι, σαφως polidi.... και κακως δεν το ξεκαθαρισα... τα χαλια των service ειναι οντως ελληνικο κατορθωμα. Στο εξωτερικο ειναι πολυ ποιο ενταξει στις υποχρεωσεις τους... διαφορετικα θα τους το κλεινανε το μαγαζι.
virgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ego imoun apo tous pleon fanatikous tis etairias autis.eixa to 6510 arxika meta to 6100 kai to teleutaio itan to 6600.apo ta 2 prota den exo problima aapo to 6600 omos eimai polu dusarestimeni.exete dei tin o8oni OLON ton 6600?eida4 kinita tetoia apo filous mou k itan idia.psofia xromata k e o8oni k se kamera.tora pira to samsung to D600 k katalaba ti simainei o8oni.min ksexname alloste oti ta arketa parapano xrimatapou dinei kapoios gia to onoma nokia[giati ena metrio kinito borei na parei kaneis apo 200 euro,1nokia omos me ta idia xaratiristika paei polu parapano]ta dinei gia na exei aksiopistia.ego to piga 4 fores sto service k arxisan n mou lene tin mia mipos exei ugrasia ekei pou menete?mipos exei skoni?mipos udronoun ta xeria sas?diladi pou leitourgoun ta kinita auta?se apostiromeno periballon?
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 xo paratisei tin nokia edo kai 4 xronia peripou sony erricson kai brika tin ygeia mou pragmatika
sniper_206 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Κι εγώ πριν 3 χρόνια το γύρισα σε Sony Ericsson και δεν το έχω μετανιώσει διόλου. Ας δούμε τι θα γίνει τώρα που θα συγχωνευτούν ΝΟΚΙΑ-Siemens γιατί εμένα καλό μου ακούγεται... Ο ανταγωνισμός θα βελτιώσει και τις 2 εταιρίες σίγουρα κάτι που θα είναι καλό για τους καταναλωτές
dancer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Edo kai 6 xronia pou exo Nokia eime ipereuxaristimenos ti toumpes ti sabourntigmata kai oute espase oute tpt. Ksekinisa me to Nokia 6210 korifeo kinito otan bgike se poli kali timi malista, exo spasei 2 fores to eksoteriko tzami kai i othoni athikti eidika tin proti itan poli dianto to xtipima.Edo kai 2 xronia exo to 6230 pali ena korifeo kinito me ola auta pou ithela se ena kinito kai se kali timi. Enoeite pos se otidipote kenourgio bgeni tha iparxoun problimata alla etsi eine.Oson afora erikson kai tis alles eteries ta kinita tous proton den exoun kali ergonomia kai ektos apo auto to logismiko ton Nokia eine to korifeo apo oles tis alles eteries kiniton. Pedia Ellada eine o klepsas tou klepsantos kai tha prepi namathoume na diekdikoume ta dikeomata mas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.