Προς το περιεχόμενο

Δώστε ένα τέλος στο μύθο NOKIA

simply_the_best

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι αρχίζει η ιστορία..

Ως πιστός στα Νοκια για την αξιοπιστία της και την ευχριστικοτητα των τηλεφώνων της πριν 1,5 μήνα πήρα το Νοκια 6230ι που κατά την εταιρεία και τα περιοδικά είναι ένα κινητό που έχει τον καλύτερο δείκτη απόδοσης-τιμής (σαν το κ750ι).

Η Νοκια όπως μου είπαν επειδή το κινητό είχε μεγάλη επιτυχία βγήκε καινούρια παρτίδα με λογισμικό του 2006 (όπως το δικό μου). Μετά από 3 μέρες χρήσης αντιλήφθηκα ότι το κινητό κολλούσε συνεχώς, αναβόσβηνε και η μπαταρία δεν φορτιζόταν σωστά.

Έτσι η πρώτη μου κίνηση είναι να πάω σε ένα Νοκια shop. Ο υπάλληλος όπως μου είπε εμφανίζονται συχνά τέτοια προβλήματα στα κινητά τελευταία (ίσως σκάρτες παρτίδες τι να πω).. Όπως και το ότι επειδή όπως είπε η Νοκια (η αlphacopy δηλαδή) αντιμετωπίζει προβλήματα γραφειοκρατίας αν το άφηνα εκεί θα έπαιρνα τη συσκευή μου μετά από 1 μήνα! (Ούτε οι υπάλληλοι δεν υποστηρίζουν τον εργοδότη τους) Μου σύστησε να πάω στα κεντρικά της Νοκια στη λεωφ.Βουλιαγμενης για να εξυπηρετηθώ.

Έτσι πήγα την επόμενη μέρα (αν και είναι πολύ μακριά από την κατοικία μου) άφησα την συσκευή με πλήρη αναφορά του προβλήματος και αυτοί μου έδωσαν 3 τηλεφωνά για επικοινωνία και μου είπαν ότι θα ειδοποιηθώ σε 2 εργάσιμες μέρες. Περίμενα, περίμενα… Πέρασε 1 εβδομάδα έπαιρνα στα τηλεφωνά και δεν απαντούσε κανείς.. Στις 15 μέρες στέλνω και e-mail αλλά τα γαϊδουριά δεν απάντησαν. Με παίρνουν στα μέσα της 3ης εβδομάδας να μου πουν ότι έγινε αντικατάσταση..

Πάω κι εγώ.. Ακούω το κορυφαίο ‘’μα το κινητό σας δεν είναι έτοιμο’’, τσαντίζομαι κι εγώ και μου λένε να περιμένω. Μετά από 30 λεπτά μου το φέρνουν σε κάτι ζελατίνες. Γεμάτος χαρά εγώ μόλις πάω σπίτι διαπιστώνω ότι μου έδωσαν λάθος μπαταρία (500mA αντί αυτή των 900mΑ). Τους παίρνω τηλ και με ειρωνεύονται ότι και αυτή η μπαταρία κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε..τα παίρνω και πάω στο κατάστημα να διεκδικήσω την μπαταρία. Με τα πολλά την άλλαξα.

Εκτός του ότι κατάλαβα ότι η φήμη για την εξυπηρέτηση και για την αξιοπιστία της Νοκια πρέπει να σβήσει μόλις χθες είδα ότι η μικροσκοπική οθόνη του 6230ι εκτος του ότι έχει χαμηλό refresh rate και τρεμοπαίζει, έχει και ένα καμένο pixel !

Έλεος ρε παιδία.. Αντισταθείτε σε ότι μας διαφημίζουν και μας πλασάρουν κοροϊδεύοντάς μας !!!

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω φύγει από NOKIA εδώ και 4 χρόνια... Εχω βρει την υγειά μου με την SonyEricsson.. Βέβαια δεν υπάρχει εταιρία που να βγάζει τέλεια τηλέφωνα, ούτε να έχει τέλεια εξυπηρέτηση, αλλά έχω βαρεθεί τις πατάτες κινητά που βγάζει η NOKIA.. Αν δεν σκάσεις πάνω από 300 δεν παίρνεις NOKIA της προκοπής. :mrgreen: Ούτε έτσι είσαι σίγουρος, αλλά λεμε τώρα...

Δημοσ.

paidia me tin idia logiki prepei na dosoume ena telos kai sto mitho tis microsoft kai tis sony kai olonon.enas filos mou ekane allagi apo nokia se erikson to kalokairi (pire auto pou itan to proto me autofocus kai 2 megapixel camera) kai eklege ta lefta tou.tora pire to N80.kalitero?xeirotero?tha deiksei.alla apo ti stigmi pou ta kinita exoun leitourgiko sistima opou kaneis egkatastaseis kai alla tetoia pou mexri prin ekanes mono sto pc sou ta kinita tha kollane kai tha sbinoun kai ola osa kanoun ta pc.kai oso exoun othones lcd toso tha exoun kamena pixel.texnologia theleis tha exeis kai ta kaka tis.an agoraseis othoni kai exeis kammeno pixel ti tha kaneis diladi?tha bgaleis axristi tin LG i tin SONY i tin EIZO?

Den iperaspizomai ti nokia (an kai exo nokia).Oti isxiei gia ti nokia isxiei kai gia tin sony ericsson.Apla prepei na katalabenoume ti leme.

Exo kai ego parapona apo ti nokia alla katalabeno oti proerxontai apo tin ALPHA COPY pou kanei ti dianomi stin ellada kai einai ipeuthini gia to service.Gia ola auti ftaiei pou kobei oti extra dinoun sto exoteriko mazi me ta kinita ktl.kai osoi kompogiannites exoun ta lefta kai anoigoun kai apo ena NOKIA shop kai otan pas ekei einai les kai sou kanoun xari kai anti na sto ftiaksoun sto xalane,i sou dinoun alli mpataria i otidipote.

oi ellinares edo ftainei kai oxi i NOKIA.makari na zousame filandia na blepame pos leitourgoun ekei ta service tis nokia.kai an mas sevontousan san pelates.

opos katalabes ksekinisa na ta xoso se sena alla telika pali eftasa na brizo tin ALPHA COPY :) sorry gia to entono ifos alla ematha oti me to kinito pou agorasa prin ena mina sto eksoteriko dinoun doro kati apisteuta akoustika kai edo ellada den ta dinoun....alites...

Δημοσ.

Βρές ένα κινητό που να θες να πάρεις και μετά κάνε αναζήτηση στο φόρουμ. Παω στοίχημα οτι θα βρείς τουλάχιστον έναν ο οποιος θα γράφει "Μακριά απο την τάδε μάρκα, είναι ψεύτες/κλέφτες/απατεώνες/άσχημοι/βρωμεροί." Οπότε τελικά θα καταλήξεις να μιλάς με ποτηράκι και σπάγγο.

Δημοσ.

Kαλα ρε εισαι σοβαρος?

Το ποτηρακι δεν υποστηριζει memory stick duo pro.

Προτεινω σηματα καπνου που εχουν και ψηφιακο zoom 4x και χρονο αναμονης πρακτικα απειρο(οσο κραταει η φωτια και δεν καει το σεντονι)...

Δημοσ.

file simply the best nwmizw oti apla hsoun ligo atyxos giati oloi exoume khnita nokia pou einai skylia!!pou exoun travh3ei ta pndyna kai doulevoun mia xara...opwte dyskola dineis telos sto my8o pou les giati apla ta gegonota se diapsevdoun ...filika.....

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάτε κάτι σε Smart phone με win Περασμένα μέσα κ να μπορείτε να του βγάλετε τα μάτια?

Εγώ τσίμπησα μια ευκαιριούλα από expansys στα λεφτά που θα έπαιρνα εδώ ένα k500 κ μέχρι τώρα έχω ψιλοηρεμήσει από το να τρέχω service για αναβαθμίσεις κλπ κλπ

Δημοσ.

Ως πιστός στα Νοκια για την αξιοπιστία της...

Eδω γελαμε. Απο την εποχη του 3310 η Νοκια και η Αλφακοπυ απεδειξαν ποσο αξιοπιστες ειναι.Ημουν κατοχος και ξερω.Επισης εκανα το λαθος και πηρα αργοτερα ενα 5510,στο οποιο χαλασε το hands free εντος εγγυησης και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστησουν μολις ερθουν απο την Νοκια.Εχουν περασει 3,5 χρονια και ακομα περιμενω.Φυσικα πηρα αλλο κινητο και Νοκια δεν προκειται να ξαναπαρω,εκτος κι αν μου το χαρισουν (αλλα και παλι θα το πουλησω!)

Για μενα πλεον τα Νοκια δεν αποτελουν ουτε καν εναλλακτικη επιλογη οταν ψαχνω για νεο κινητο.

Δημοσ.

Nokia kai pali Nokia.

Xronia efxaristimenos kai den alazo marka.

Einai san na exo ena forito mazi mou.

Exo kai 1Gb kartoula vgazo oses fotos thelo oso video thelo pao opou thelo me to Tom Tom paizo pano apo 150 kala paixnidia kai vrisko ta panda gai to 6680 mou kai N90

A!! em to alo?

To anavathmisa kai monos mou me ta soft pou kikloforoune kai terma to mionektima pou eixame me ta service gia alagi soft.

Tora pleon Apo Spitaki mou anavathmisi.

Kai eseis lete oti thelete gia ta nokia.

No1 gia mena

Δημοσ.

MOTOROLA A1000 RuLeZ

ποιοτητα κατασκευης made in germany απιστευτο PDA και ευτυχως χωρις ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ !

λειτουργικοτατο καλο μεγεθος ,πληθωρα προγραμματων 1gb memory και ενα route66 που κυριολεχτικα εδω στο εξωτερικο με παει οπου θελω χωρις να χανω χρονο και χρηματα και κυριως χωρις να χαθω :)

Δημοσ.

είναι γεγονός ότι το service της nokia πάσχει αλλά η εταιρεία βγάζει καλά κινητά...

Εγώ πάντως έχω ένα ericsson t39m και δεν το αλλάζω με τίποτα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...