ggeorgee Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Έχω φτιάξει ένα βιβλίο εργασίας στο excel και ψάχνω να βρω έναν τρόπο να το κλειδώσω αλλά κάπως επαγγελματικά. Θέλω αφενός να μην μπορεί να ανοίγει παρά μόνο στα pc που θα δώσω εγώ κωδικό δηλαδή κάτι σαν «δήλωση προϊόντος» και αφετέρου να έχει περιορισμένη διάρκεια χρήσης. Δηλαδή κάθε πχ 6 μήνες να μην ανοίγει και να ζητάει κάποιο κωδικό προκειμένου να ανανεωθεί ο χρόνος λειτουργίας του. Αυτος ο κωδικος θα ηθελα να ειναι συναρτηση της ημερομηνιας ωστε να τον ξερω και εγω. Ευχαριστώ
ggeorgee Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ή εστω αν υπαρχει τροπος για διαγραφη των κελιων μια συγκεκριμενη ημερομηνια με μια μακρο-εντολη????
NOPSTRIM Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Stin kaliteri periptosi na vreis auto pou zitas se kana poli psagmeno programma...
Dklearhos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 κατι σαν το "εργαλεια ->επιλογες -> ασφαλεια -> κωδικος προσβασης κατα το ανοιγμα" θα σε βολευε?Επισης μπορεις να βαλεις και ψηφιακη υπογραφη(σαν τη "δηλωση προιοντος")αλλα δεν ξερω αν εχει επιλογη για χρονοδιαρκεια...
gv Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 ginontai men ayta pou les ... alla an o allos 3erei kapoia pragmata apo excel 9a sta e3oudeterosei ... OPOTE => min asxoleisai !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.