nontasg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Να παρω εγω τα μισα που ανοιξα το post? :) Θα πρέπει να το συζητήσουμε... :mrgreen:
N_Pellas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Κάπου είχα τις Δραχμούλες..... :???: :neutral: Καλά πάρε 5χίλιαρο και τα ρέστα Μπιρόνιαααααααααααααα
N_Pellas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 :oops: :mrgreen: Εσύ k_w_t ...φέρε τα μπιρόνια με τα ρέστα....
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 :oops: :mrgreen: Εσύ k_w_t ...φέρε τα μπιρόνια με τα ρέστα.... Τι μπύρα θες?Για να φέρω εγώ τις μπύρες... :mrgreen:
-NetHawk- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Αν μιλαμε για ομαδικη προσπαθεια για δημιουργια υποτιτλων εχετε με υποψη σας..
capthookb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Εμένα πάντως μου φαίνεται ανούσιο το όλο θέμα. Θα προτιμούσα να μην υπάρχει το όνομα κανενός στους υπότιτλους. Λες και κάτι έγινε που κάποιος "μετέφρασε" ή μετέφρασε τους υπότιτλους μιας ταινίας. Άποψή μου...
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 πάει το χάσαμε το μπαλάκι.... Που είναι το μπαλάκι??? ΩΕΟ!!! :mrgreen:
N_Pellas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 :oops: Θα πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο που αφιερώνουν κάποιοι για να είμαστε σε θέση να βλέπουμε τις ταινίες. ¨Εστω κι αν από κάποιους γίνεται πρόχειρη δουλειά, είναι μια προσπάθεια κι αυτό. ΄Τίποτα δεν είναι ανούσιο από τη στιγμή που εμείς απλά καθόμαστε και απολαμβάνουμε το όποιο αποτέλεσμα. Πιές λοιπόν τα μπιρόνια και μην κατακρίνεις καμια προσπάθεια. Φιλικά Ν_Pellas
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 :oops: Θα πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο που αφιερώνουν κάποιοι για να είμαστε σε θέση να βλέπουμε τις ταινίες. ¨Εστω κι αν από κάποιους γίνεται πρόχειρη δουλειά' date=' είναι μια προσπάθεια κι αυτό. [b']΄Τίποτα δεν είναι ανούσιο από τη στιγμή που εμείς απλά καθόμαστε και απολαμβάνουμε το όποιο αποτέλεσμα.[/b] Πιές λοιπόν τα μπιρόνια και μην κατακρίνεις καμια προσπάθεια. Φιλικά Ν_Pellas Μα...δεν κατέκρινα καμμία προσπάθεια...:-| Γιατί το λες αυτό???
capthookb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 :oops: Θα πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο που αφιερώνουν κάποιοι για να είμαστε σε θέση να βλέπουμε τις ταινίες. ¨Εστω κι αν από κάποιους γίνεται πρόχειρη δουλειά' date=' είναι μια προσπάθεια κι αυτό. [b']΄Τίποτα δεν είναι ανούσιο από τη στιγμή που εμείς απλά καθόμαστε και απολαμβάνουμε το όποιο αποτέλεσμα.[/b] Πιές λοιπόν τα μπιρόνια και μην κατακρίνεις καμια προσπάθεια. Φιλικά Ν_Pellas Πολύ θα ήθελα να δω τότε και αυτούς που μεταφράζουν, να μην αφαιρούν από το τέλος των υποτίτλων την εταιρεία που έκανε τον υποτιτιλισμό. Αλλά αυτό δεν το έχω δει πουθενά. Αυτοί δε σέβονται τον κόπο της εταιρείας που έκατσε και έβαλε υποτιτλους στην ταινία; Γιατί άλλο μανίκι είναι να βάλεις υπότιτλους, και άλλο να τους μεταφράσεις. Και εγώ δεν είπα οτι δε σέβομαι το χρόνο αυτών που φτιάχνουν τους υπότιτλους, ούτε κατακρίνω την προσπάθειά τους. Αλλά δε θα του ανάψω και λαμπάδα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 μιλάει για τον capthookb Sorry,εγώ δεν κατάλαβα σωστά...:oops:
Chi Chi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Λες και κάτι έγινε που κάποιος "μετέφρασε" ή μετέφρασε τους υπότιτλους μιας ταινίας. Άποψή μου... E tote proteino na min metafrazei kaneis pleon kamia tainia apo edo kai pera kai na afisoume se sena na kaneis oles tis metafraseis. Apopsi mou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.