k_w_t Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Με αφορμη καποιους σχολιασμους που γινανε σε μερικα ανεβασματα απο υποτιτλους πχ http://www.insomnia.gr/vb3/comment_subtitles.php?id=3295 Σκεφτηκα την δημιουργια ενος topic που να αναφερονται αυτοι που προσπαθουν να δειχτουν μεσα απο τον κοπο αλλων! Αν νομιζει καποιος mod οτι ειναι αχρηστο το topic ας το σβησει! Απλα στενωχοριεμαι να βλεπω καποιους να καθονται ωρες ή καλυτερα μερες μπροστα σε μια οθονη για να φτιαξουν υποτιτλους για μια ταινια και καποιοι να αλλαζουν απλα το ονομα τους και να κλεβουν λιγο απο την δοξα τους! Γιατι δεν νομιζω οτι ηθελαν κατι παραπανω απο ενα μπραβο οι αρχικοι μεταφραστες! Το μπραβο και η χαρα που μας εδωσαν ειναι η μονη τους αμοιβη!
cybereddie Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 καταχραστές παντα υπάρχουν και καλό είναι να τους δειχνουμε. Η προσπάθεια ειδικά οταν είναι για το γενικό 'καλό' καλό είναι να ανταμοίβεται τουλάχιστον ηθικά μια και ο καθένας που βοηθάει εδώ μέσα το κάνει για το μεράκι του.
kopykat Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Anti na ginei ayto,poli pio xrisimo tha itan na ginei ena topic pou nalene oi energoi metafrastes panw se pio movie douleueoune,wste kai i doulia na moirastei kai na xerei olos o kosmos pio exei metafrasei ti. Sto insomnia kai se ola ta subtitles forum,oloi xeroume oti i kontra pou iparxei einai me tous peirates.Aytoi plironoune metafrastes,aytoi kolane panw sta movies ta subtitles gia na min ta parei kaneis. Ama spasei ayto to monopolio tote tha mporoume na milame me pio axioprepeis orous gia tin doulia tou allou. Ayta kk
kallair Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 tha simfoniso. protimotero einai na organothoume k na kanoume omadikes metafraseis. ego pantws eimai mesa se ena tetoio egxeirima. ena eidiko subforum sto insomnia tha voithouse poli stin energeia auti.
Steven1985 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Οι ομαδικές μεταφράσεις, από προσωπική εμπειρία, είναι πολύ επίπονες στο τέλος γι αυτόν που κάνει τη διόρθωση!
nontasg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αξίζουν πολλά μπράβο σε όποιους κάνουν τόση δουλειά για να βλέπουμε όλοι εμείς τις ταινίες μας με υπότιτλους και είναι άδικο να κλέβουμε τη δόξα τους... Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο τους!!:-| :-|
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Anti na ginei ayto' date='poli pio xrisimo tha itan na ginei ena topic pou nalene oi energoi metafrastes panw se pio movie douleueoune,wste kai i doulia na moirastei kai na xerei olos o kosmos pio exei metafrasei ti.[...'] Ayta kk Η σοβαρότερη πρόταση είναι αυτή. Να ξέρουν οι υπόλοιποι σε τι δουλεύει ο καθένας ώστε να μην γίνεται διπλή δουλειά. Επίσης καλό θα είναι να γίνεται άμεση αναφορά των μελών που οικιοποιούνται τη δουλειά άλλων. Σχετικά με το τελευταίο, το μέλος zanzak μας αποχαιρέτισε δια παντός. :evil:
N_Pellas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αμάν ωρέ παίδες Ελλήνων... Πήρα και ΄γω από κάποιο forum υπότιτλους που βρήκα για το Masters of Horror και τους κατέβασα στο insomnia, μπορεί να δίχνει οτι τους κατέβασα εγώ αλλά όποιος δεί τις σειρές αμέσως φαίνετε και ο Δημιουργός των εν λόγω υπότιτλων , νομίζω είναι από APSU TEAM. Mακάρι να μπορούσα να τους κάνω upload με την δική τους Υπογραφή. Και κάπου έγραψα νομίζω οτι απλά τους βρήκα... Κινδυνεύω και γω την λογοκρισία????????
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Αμάν ωρέ παίδες Ελλήνων... Πήρα και ΄γω από κάποιο forum υπότιτλους που βρήκα για το Masters of Horror και τους κατέβασα στο insomnia' date=' μπορεί να δίχνει οτι τους κατέβασα εγώ αλλά όποιος δεί τις σειρές αμέσως φαίνετε και ο Δημιουργός των εν λόγω υπότιτλων , νομίζω είναι από APSU TEAM.Mακάρι να μπορούσα να τους κάνω upload με την δική τους Υπογραφή. Και κάπου έγραψα νομίζω οτι απλά τους βρήκα... Κινδυνεύω και γω την λογοκρισία????????[/quote'] Νομίζω πώς όχι...Θα σου επιβληθεί απλώς ένα πρόστιμο 1000 ευρώ για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων..... :mrgreen:
cybereddie Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 μπορεις να τους κανεις upload και στο όνομα του τίτλου -ίσως λέω ίσως - να έβαζες και createdby-blabla team
N_Pellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αν είναι μόνο 1000 το αντέχω....LOLOLOLOL.................
nontasg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αν είναι μόνο 1000 το αντέχω....LOLOLOLOL................. Ε τότε δώσε 2000... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.