Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι και τσαμπα μαγκες!!

k_w_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη καποιους σχολιασμους που γινανε σε μερικα ανεβασματα απο υποτιτλους πχ http://www.insomnia.gr/vb3/comment_subtitles.php?id=3295

Σκεφτηκα την δημιουργια ενος topic που να αναφερονται αυτοι που προσπαθουν να δειχτουν μεσα απο τον κοπο αλλων!

Αν νομιζει καποιος mod οτι ειναι αχρηστο το topic ας το σβησει!

Απλα στενωχοριεμαι να βλεπω καποιους να καθονται ωρες ή καλυτερα μερες μπροστα σε μια οθονη για να φτιαξουν υποτιτλους για μια ταινια και καποιοι να αλλαζουν απλα το ονομα τους και να κλεβουν λιγο απο την δοξα τους!

Γιατι δεν νομιζω οτι ηθελαν κατι παραπανω απο ενα μπραβο οι αρχικοι μεταφραστες! Το μπραβο και η χαρα που μας εδωσαν ειναι η μονη τους αμοιβη!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταχραστές παντα υπάρχουν και καλό είναι να τους δειχνουμε. Η προσπάθεια ειδικά οταν είναι για το γενικό 'καλό' καλό είναι να ανταμοίβεται τουλάχιστον ηθικά μια και ο καθένας που βοηθάει εδώ μέσα το κάνει για το μεράκι του.

Δημοσ.

Anti na ginei ayto,poli pio xrisimo tha itan na ginei ena topic pou nalene oi energoi metafrastes panw se pio movie douleueoune,wste kai i doulia na moirastei kai na xerei olos o kosmos pio exei metafrasei ti.

Sto insomnia kai se ola ta subtitles forum,oloi xeroume oti i kontra pou iparxei einai me tous peirates.Aytoi plironoune metafrastes,aytoi kolane panw sta movies ta subtitles gia na min ta parei kaneis.

Ama spasei ayto to monopolio tote tha mporoume na milame me pio axioprepeis orous gia tin doulia tou allou.

Ayta

kk

Δημοσ.

tha simfoniso. protimotero einai na organothoume k na kanoume omadikes metafraseis. ego pantws eimai mesa se ena tetoio egxeirima. ena eidiko subforum sto insomnia tha voithouse poli stin energeia auti.

Δημοσ.

Οι ομαδικές μεταφράσεις, από προσωπική εμπειρία, είναι πολύ επίπονες στο τέλος γι αυτόν που κάνει τη διόρθωση!

Δημοσ.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όποιους κάνουν τόση δουλειά για να βλέπουμε όλοι εμείς τις ταινίες μας με υπότιτλους και είναι άδικο να κλέβουμε τη δόξα τους...

Πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο τους!!:-| :-|

• Super Moderators
Δημοσ.
Anti na ginei ayto' date='poli pio xrisimo tha itan na ginei ena topic pou nalene oi energoi metafrastes panw se pio movie douleueoune,wste kai i doulia na moirastei kai na xerei olos o kosmos pio exei metafrasei ti.

[...']

Ayta

kk

Η σοβαρότερη πρόταση είναι αυτή. Να ξέρουν οι υπόλοιποι σε τι δουλεύει ο καθένας ώστε να μην γίνεται διπλή δουλειά.

Επίσης καλό θα είναι να γίνεται άμεση αναφορά των μελών που οικιοποιούνται τη δουλειά άλλων.

Σχετικά με το τελευταίο, το μέλος zanzak μας αποχαιρέτισε δια παντός. :evil:

Δημοσ.

Αμάν ωρέ παίδες Ελλήνων... Πήρα και ΄γω από κάποιο forum υπότιτλους που βρήκα για το Masters of Horror και τους κατέβασα στο insomnia, μπορεί να δίχνει οτι τους κατέβασα εγώ αλλά όποιος δεί τις σειρές αμέσως φαίνετε και ο Δημιουργός των εν λόγω υπότιτλων , νομίζω είναι από APSU TEAM.

Mακάρι να μπορούσα να τους κάνω upload με την δική τους Υπογραφή.

Και κάπου έγραψα νομίζω οτι απλά τους βρήκα...

Κινδυνεύω και γω την λογοκρισία????????

Δημοσ.
Αμάν ωρέ παίδες Ελλήνων... Πήρα και ΄γω από κάποιο forum υπότιτλους που βρήκα για το Masters of Horror και τους κατέβασα στο insomnia' date=' μπορεί να δίχνει οτι τους κατέβασα εγώ αλλά όποιος δεί τις σειρές αμέσως φαίνετε και ο Δημιουργός των εν λόγω υπότιτλων , νομίζω είναι από APSU TEAM.

Mακάρι να μπορούσα να τους κάνω upload με την δική τους Υπογραφή.

Και κάπου έγραψα νομίζω οτι απλά τους βρήκα...

Κινδυνεύω και γω την λογοκρισία????????[/quote']

Νομίζω πώς όχι...Θα σου επιβληθεί απλώς ένα πρόστιμο 1000 ευρώ για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...