Προς το περιεχόμενο

Πως κάνω upload torrents που να λειτουργούν;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς αν το παρακάτω απαγορεύεται παρακαλώ κάντε Delete ολόκληρο το θέμα και ζητώ συγνώμη γιατί δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνετε στα παράνομα.

Θέλω να κάνω ένα torrent αρχείο το οποίο εντάξει έχω ένα προγραμματάκι αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω για να πάρουν κι άλλα άτομα τα αρχεία που φόρτωσα στο συγκεκριμένο torrent αρχείο. Θέλει τίποτα torrent και τα υπόλοιπα να είναι στον ίδιο φάκελο;

Τα έχω ας πούμε όπως το παρακάτω:

C…….bitcomet/*****.torrent

D…….pola kai diafora/*****.mp3

Και όταν δίνω το torrent σε κάποιον δεν του έχει seeders. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Είναι μπελάς να φτιάξεις torrent. Εκτός του ότι δεν είναι απλό, υπάρχει κι άλλο ένα θέμα. Πρέπει να τα δημοσιεύσεις σε tracker. (Ο Azureus έχει δικό του ενσωματωμένο τράκερ, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις στατική ή ψευδοστατική IP (DDNS) και τον έχεις σε μηχάνημα που τρέχει 24/7 -- δεν νομίζω ότι έχει άλλο πρόγραμμα ενσωματωμένο τράκερ.) Η άλλη λύση είναι να το κάνεις trackerless, αλλά και πάλι υπάρχουν προβλήματα, διότι τα δύο trackerless πρωτόκολλα (Az από τη μία, BitTorrent και μTorrent από την άλλη) δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, κι έτσι κόβεται στη μέση η βάση των χρηστών. (Αλλά μπορείς να πεις στους φίλους σου να χρησιμοποιούν πρόγραμμα συμβατό με το trackerless πρωτόκολλο που χρησιμοποίησες.)

Νομίζω ότι ο πιο απλός τρόπος να μοιραστείς αρχεία είναι μέσω του μούλου. Ρίξε τα σ' έναν shared κατάλογο και στείλε το eD2k λινκ στους άλλους ή πες τους να ψάξουν με το όνομα του αρχείου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...