Inviribus Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Απ' οτι ειδα στα τεχνικα χαρακτηριστικα η καρτα οθονης ειναι μια intel με 64Mb shared memory. Δεν θα ειναι πολυ αργα τοτε τα laptopakia???? Ασε που ειναι και χαλια καρτα καλητερα να αφηνανε την παλια που ειχανε στο ibook.
worldcitizen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πολύ αργά, δεν θα είναι.. Κατά πρώτο λόγο γιατί είναι Mac (όπως και να το κάνεις το λειτουργικό είναι το πρώτο πράγμα) και γιατί κατα δεύτερον ΠΟΛΛΑ λαπτοπάκια χρησιμοποιούν αυτήν την κάρτα και υποθέτω πως δεν τρενάρει πολύ.. Στο ότι είναι βλακεία και καλύτερα θα ήταν ξεχωριστή και όχι shared, θα συμφωνήσω....
afantos Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ναι αλλά αν είχαν μία (πχ χ1300 128 ΜΒ) ποιός θα έπερνε τα macbook pro?
worldcitizen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Είναι λιγό κατάντια το ζήτημα.. ΟΚ, δεν είναι ΒΤΟ η Apple, το καταλαβαίνω.. Αλλά το να διαθέτεις 1400-1500Ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, για να πάρεις φορητό, ο οποίος έχει 64MB shared κάρτα γραφικών, να πρέπει ν'αγοράσεις έξτρα μοντεμ (δεν έχει φτάσει όλος ο κόσμος σε Wi-Fi, βάλτο εξωτερικό, βάλτο και στην τιμή, κι ας αφήσουμε στην άκρη τα περί "επιλογής του καταναλωτή" και φούμαρα μπλε) και όλα όσα έχουν αναλυθεί κατα καιρούς στα forum.. Πρέπει αναγκαστικά να σπάσεις το φράγμα των 2000+ E για να πάρεις το Pro... Αναμένω και τις άλλες εκδόσεις τον φορητών για να ανακαλέσω..
afantos Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για να λεμε και του στραβού το δίκαιο το macbook αρχίζει από τα 1150Ευρώ, δεν είναι φτηνό αλλά είναι 13'' και έχει πλήρες software multimedia kai media center, καθώς και λειτουργικό. Δεν κάνει για games σίγουρα αλλά κάνει για πολλά άλλα...
worldcitizen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εγώ απλά μίλησα για το ποσό.. Τώρα θα μου πείς πάρε ένα PowerBook, αλλά λύσεις είναι αυτές?
mjmj Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Είναι λιγό κατάντια το ζήτημα.. ΟΚ' date=' δεν είναι ΒΤΟ η Apple, το καταλαβαίνω.. Αλλά το να διαθέτεις 1400-1500Ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, για να πάρεις φορητό, ο οποίος έχει 64MB shared κάρτα γραφικών, να πρέπει ν'αγοράσεις έξτρα μοντεμ (δεν έχει φτάσει όλος ο κόσμος σε Wi-Fi, βάλτο εξωτερικό, βάλτο και στην τιμή, κι ας αφήσουμε στην άκρη τα περί "επιλογής του καταναλωτή" και φούμαρα μπλε) και όλα όσα έχουν αναλυθεί κατα καιρούς στα forum.. Πρέπει αναγκαστικά να σπάσεις το φράγμα των 2000+ E για να πάρεις το Pro... Αναμένω και τις άλλες εκδόσεις τον φορητών για να ανακαλέσω..[/quote'] Πεστα χρυσοστομε!
worldcitizen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πεστα χρυσοστομε! Με φοβίζεις Μια χαρά είναι το MacBook, εμένα απλό η ενστασή μου είναι ότι δεν υπάρχει "ενδιάμεσο" μοντέλο να αγοράσεις... Εγώ πιστεύω όμως πως με την Apple υπάρχει και ανάδραση, οπότε περιμένω να δω τα αποτελέσμα από την 2η γενιά των MacIntel.. Πρόσφατα αγόρασε ο αδερφός μου ένα PB στα 800Mhz μεταχειρισμένο.. Ακόμα "φυσάει" απ'ότι μου λέει..
mjmj Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ποσο καιρο κανει να εμφανιστει μια γενια απο την αλλη? πχ νεα macbook το 2007, ή είναι μεγάλο το διάστημα?
worldcitizen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ορίστε .. Σε παρακαλώ να το ψάχνεις που και που, ίσως να σου λύσει πολλές απορίες... Υπάρχει και ένα αντίστοιχο prog αλλά είναι μόνο για Μακ..
LordArthas Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Αλλά το να διαθέτεις 1400-1500Ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, για να πάρεις φορητό, ο οποίος έχει 64MB shared κάρτα γραφικών, να πρέπει ν'αγοράσεις έξτρα μοντεμ (δεν έχει φτάσει όλος ο κόσμος σε Wi-Fi, βάλτο εξωτερικό, βάλτο και στην τιμή, κι ας αφήσουμε στην άκρη τα περί "επιλογής του καταναλωτή" και φούμαρα μπλε) Για την καρτα γραφικων, συμφωνω απολυτως. Για το modem, για αλλη μια φορα η Apple καινοτομησε! Το ιδιο ειχε κανει και με το floppy... Η αληθεια ειναι οτι στο εξωτερικο, Ευρωπη, ειναι περιορισμενη η χρησιμοτητα του, φαντασου στην Αμερικη... Η Ελλαδα που ειναι 250 χρονια πισω, δε νομιζω να παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο στην πολιτικη της Apple. Modem εξωτερικο usb διατιθεται, στην τιμη των ?50.
ripperakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τελικά αξίζει να αγοράσει κάποιος το macbook ή καλύτερα να αγοράσει το ibook που είναι και φθηνότερο και με μεγαλύτερη αυτονομία; Εντάξει δεν θα έχει ενσωματωμένη camera και θα είναι πιο αργός ο επεξεργαστής, αλλά στο MAC OS X δεν νομίζω πως θα καταλάβει κανείς την διαφορά. Εξάλλου φορητός είναι δεν είναι για πολλα. Επίσης μια άσχετη ερώτηση: To MATLAB παίζει καλά σε ibook?
afantos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 δεν τρέχει windows το ibook... ενώ σε λίγο θα καταλαβαίνεις και με το παραπάνω την διαφορά στη cpu (που είναι μεγάλη)
geo99rge Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 αν ειναι να το παρεις δε θα το εχεις για παινχιδια, ολα τα αλλα μπορεις να τα κανεις ανετα και με το παραπανω πιστευω γιατι δεν εχω μακ αλλα το ειδα για ενα μικρο διαστημα, η καρτα που ειναι στα 64 δε σημαινει οτι δε μπορεις να παιζεις και παιχνιδια εφοσον η στην apple δεν υπαρχουν αρκετοι τιτλοι οπως στα win, (αρκει η αναλυση να ειναι χαμηλη, ετσι πιστευω) περιμενω καποιον με καλητερη γνωση να με διορθωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.