asmilon Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Αγαπητοί φίλοι,.. Η ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια ήταν τελικά πάρα πολύ μικρή. Το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό σε σύγκριση με τις ανάγκες. Το StartPoint κλείνει, μετά από 8 χρόνια λειτουργίας. Είχαμε επιτυχία μόνο στην επισκεψιμότητα, αλλά όχι και ανάλογα έσοδα. Ευχαριστώ τους φίλους που βοήθησαν και λυπάμαι που δεν έχω άλλη επιλογή, παρά να διακόψω τη λειτουργία του site... Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γιάννης Γούτης Αυτο μας λεει παιδια ο δημιουργος του site StartPoint.gr το οποιο ειναι φανταζομαι πολυ γνωστο αναμεσα μας Δε μπορει να γινει κατι, να κανουμε ενα μικρο donate ο καθενας μας, να συνεχισει να λειτουργει αυτη η πολυ αξιολογη και ξεχωριστη σελιδα? Καθε μερα ειχε μεγαλη ποικιλια θεματων ενδιαφεροντα, αστεια, σοβαρα, με αποψη και ειναι πραγματικα πολυ καλη δουλεια για να παει χαμενη ετσι... Τι λετε και εσεις?
r3b Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δηλαδή τόσες διαφημίσεις, και τόσα banners δεν βγάζει τα €50/έτος για domain+hosting και ζητά λεφτά? Η εταιρεία που έχει ο φίλος μας γιατί δεν "τον χρηματοδοτεί" και πρέπει να το κάνουμε εμεις? Αμμα το γύριζε σε τζαμπο blog με κόστος μόνο το domain με τσάμπα web-forwarder (κόστος 25 ευρό την διετία) κιαμμα πιάσει hits το βάζει κάπου καλύτερα ? Απλές ερωτήσεις...
dimoss Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δηλαδή τόσες διαφημίσεις' date=' και τόσα banners δεν βγάζει τα ?50/έτος για domain+hosting και ζητά λεφτά? Η εταιρεία που έχει ο φίλος μας γιατί δεν "τον χρηματοδοτεί" και πρέπει να το κάνουμε εμεις? Απλές ερωτήσεις...[/quote'] Είχε φτιάξει και εταιρεία?
The_Mentor Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 προσωπικά ήμουν πρίν από χρόνια καθημερινός επισκέπτης της σελίδας. Κάποια μέρα εντελώς ξαφνικά αρχισαν να πετάγονται στη μάπα μου κάτι banner Τράπεζα τάδε, προϊόν εκείνο κλπ, που δεν με άφηναν καν να τα κλείσω και να δώ το περιεχόμενο... Του έστειλα mail και του επεσήμανα το θέμα και μου απάντησε εν ολίγοις "αμα σου αρέσει" όχι ακριβώς έτσι αλλά το συμπέρασμα ήταν αυτό. Λυπάμαι που κλείνει αλλά θα έπρεπε όταν μπορούσε να κάνει πιο προσεκτικές επιλογές. Τουλάχιστον αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
r3b Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Είχε φτιάξει και εταιρεία? http://www.netter.gr/ ρε παίδες μην ψαρώνετε, δεν κλήνει (αν κλησει) επειδή δεν έχει τα €50 το χρόνο, κληνει(άν κλησει) επειδή έχει 10 σάιτ ο τύπος και μάλλον πρέπει να φροντίζουμε όλοι εμεις να τον κάνουμε να ζει μόνο από αυτά. Μια κανονική δουλειά δεν σκέφτηκε να βρει τα τελευταία 5-6 χρόνια? Με λίγα λόγια έχω 10 σαιτ και θέλω 100ευρώ απ το καθένα τον μήνα, όποιο δεν μου τα δίνει τον 1ο,2ο άντε 3ο χρόνο το στέλνω, δεν κρατάω φύρα. Ε, πριν το στείλω κάνω και μια ζητιανιά μήπως και βγάλω τα σπασμένα. κάπως έτσι, άντε με πιο ήπιους ρυθμούς (8 χρόνια). Υ.Γ. Μακάρι το παλικάρι να εχει 1000 sites, (το site του δεν το ήξερα) και να κονομά όσα θέλει, δεν μοθ πέφτει λόγος, μέχρι που ξεκινά η ζητιανιά και το ψεύτικο κλαματάκι.
blueviper Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Υπάρχει μάλιστα και συνέπεια πληροφόρησης...το ένα site μιλάει για 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το άλλο 12. Μπορεί να είναι κι από την Κατοχή ακόμα.
r3b Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 το 1994 παίζει να μην υπήρχε ακόμα και WWW παρά μόνο Gopher. Ωραίος.
asmilon Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 LOL! Σορρυ παιδια περιμενα οτι ηταν πιο σοβαρη η κατασταση και οχι αυτη η γελοιοτητα που βλεπω τωρα.... Εχετε δικιο μαλλον, εγω το εβλεπα ως απλος surfer, μια σελιδα διαφορετικη που μαζευει διαφορα ενδιαφεροντα νεα, αλλα δε το περιμενα ετσι...Τα 3 χρονια που την επισκεπτομαι -οχι καθε μερα αλλα συχνα- παντα θα εβρισκα κατι καλο να δω ή να διαβασω και το θεωρησα κριμα να κλεισει... Αλλα αφου ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λετε ας παει στο καλο
dioptra999 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 δεν το εχω ξανακούσει και δεν ειναι και κατι ιδιαίτερο!!!Κατα την γνώμη μου παντα!
CyberDreamer Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ...χμμ αν και δεν το ξέρω το site... κριμα γιάτι έχει σπαταλήσει χρόνο το παιδί... αλλά μια επιχείρηση δεν είναι μόνο designing... ή μόνο μάρκετινγκ ή μόνο coding... πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον πήγε να τα κάνει όλα μόνος του έφαγε το κεφάλι του ¨-( Απο την άλλη μήπως διορίστηκε στο δημόσιο ή βρήκε καμιά καλύτερη δουλειά - γιατί όσο και να πείς δεν κόστιζουν ιδιαίτερα τα site... Τεσπά η κίνηση το να πεί κάποιος οτι κλείνει είναι λάθος έπρεπε να το αφήσει στο φλου... και να το ψιλοενημερώνει... και ίσως να ευρισκε κάποιον να το πουλήσει με έμμεσο ή αμεσο τρόπο! ps: Το 1994 απο όσο θυμάμαι είχε www ! ίσως και το 92... after BBS
polidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Emena pali mou ti dinei poli agria otan lene oti den vgazei ta eksoda to site kai otan pas mesa exei pano apo 15 banners apo diafimiseis etc...etc...etc. Afto to site ousiastika gia mena den prosferi tipota apolitos aplos pas eki vlepeis merika paraxena etsi gia na skotoseis tin ora sou An theli ondos na kratisi to site kai ton kosmo tou pou ton stirixe tosa xronia tha to kratisi kai xoris na zitai tipota. Alios as to klisei(Pou den to vlepo) Pandos aftes oi mplofes tora teleftea eginan moda. Alos exei site pou prosferi tenies kai mousiki kai eki xtipaei tin psixologia tou kosmou zitondas tou franga alios tenies kai mp3 yiok!!! E!!! thes den thes tha kaneis ena Donate ypotithete oti tha xaseis afta pou epernes alla afto den tha sinvei pote einai kathari Mplofa Alla edo ti prosferi? Min psaronete kai min dinete oute cent se kati tetious.
panagioths Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Domain Name:startpoint.gr Domain Handle:dr-307687-gr Protocol Number:307687 Creation Date:8-1-2003 Expiration Date:7-1-2007 Updated Date:10-5-2006 Registrar:ATNET COMMUNICATIONS AE Referral URL:http://www.atnetcommunications.com Referral Email:[email protected] Whois Server: Bundle Name:startpoint.gr Name Server:ns3.mynetwork.gr Name Server:ns4.mynetwork.gr 2006-2003=3 xronia...
CyberDreamer Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ...3 xronia μπορεί να είναι που έγινε μεταφορά... απο κει και πέρα μπορεί να το είχε ξεχάσει καμια μέρα και να έληξε και να χρειάστηκε να το ξαναδημιουργήσει... αλλά είναι μάλλον η μεταφορά... ...Αλλα αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω... είναι γιατί ασχολούμαστε τόσο όλοι μας... είπε ότι είναι 12... δεν είναι ... ειναι 9... ή 13... τι μας νοιάζει...; παρακάτω... δεν παει καλά το κλείνει... τι μας καίει;;;... είπαμε κρίμα.. είπαμε.. σαν δεν ντρέπεται... τώρα τι άλλο θέλουμε... να τον βγάλουμε ψεύτη..;
panagioths Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Εχεις δικιο. Πρωτοεμφανιστηκε το 1998! http://web.archive.org/web/*/http://startpoint.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.