Προς το περιεχόμενο

Windows xp pro και windows xp home edition

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Είδες καμία σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο; Ποιό προτιμάς και γιατί;<P>(Γαμώτο, ακούγεται σαν τίτλος έκθεσης σε Πανελλαδικές! smile.gif" border="0 )

Δημοσ.

Μεχρι τωρα δεν μπορω να πω γιατι εχω κανει εγκατασταση μονο τα βασικα στη home. Οταν ολοκληρωσω με ολα τα προγραμματα θα σου πω. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0<p>[ 02-12-2001: Message edited by: Platano ]

Δημοσ.

Τελικα σημερα τελειωσα με τα υπολοιπα προγραμματα στα win xp home edition.Για να πω την αληθεια δεν ειδα και μεγαλη διαφορα...Ισως το οτι το συστημα μου ειναι σχετικα δυνατο (για ποσο ακομα?)Pentium4 στα 1,6 και 512 μνημη να μη βλεπει τη διαφορα και ισως σε πιο...αδυνατα συστηματα να ειναι πιο φανερη...Δεν ξερω...Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος... smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς σύστημα έχω. Ρ[email protected] και 512 RAM! grin.gif" border="0 Όπως το'πες, πολύ σωστά, για πόσο ακόμα θα'ναι δυνατό; Μέχρι του χρόνου και τους Pentium5...<P>Πάντως γενικά θα προτιμούσα τα Pro γιατί έχεις μεγαλύτερες δυνατότητες administration. Ακόμα κι αν δεν τις χρησιμοποιείς, τουλάχιστον έχεις την <I>δυνατότητα</I> να τις χρησιμοποιήσεις... smile.gif" border="0

Δημοσ.

Diavasa sto PCMagazine oti h Home ekdosi exei grigoroteri ekkinisi kata 10sec !! apo tin pro, alla kyriws POLY pio grigoro shut down se 9 sec anti gia 24'' poy theloyn ta prof (opws egrafe se enan pinaka)...<BR>Isxyei??

Δημοσ.

Δεν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα μεσα στα windows. Οπως δεν υπαρχει καλυτερη διαχειρηση μνημης κλπ. Η μονη διαφορα ειναι οτι τα pro εχουνε περισσοτερα network tools και ειναι αλλη η δομη των χρηστων. Δηλαδη στα home δεν υπαρχει administrator κλπ, ομως ο admin αναγραφετε ως "owner".<P>Στο θεμα της καθυστερησης: Πραγματι τα pro αργουνε περισσοτερο, οπως και καθε NT/2k, γιατι φορτωνουνε τα services που εχουνε, καθως και ψαχνουνε για καρτες δικτυου, ελεγχουνε τις συνδεσεις, hubs, κλπ.<P>Στα 3d δεν το εχω ψαξει, δε δινω λογο γιατι δεν ασχολουμε, ομως αφου ειναι ο ιδιος πυρηνας, τα ιδια windows, το ιδιο θα ειναι. Εξαλλου η m$ αν μπορουσε να εχει καλυτερα 3d δε θα το εκανε μονο στα home, θα το εκανε και στα pro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...