Προς το περιεχόμενο

Metallica-ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ

Azaell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρα σε ολους τους φιλους της μεταλ και ροκ μουσικης!!!!!!!!!

θα ηθελα να θεσω ενα θεμα και να μου πειτε την γνωμη σας.

καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω προβλημα με τους metallica και τους ακουω αρκετα...

εχουμε και λεμε.......

Kill em All-sxetika kalo thrush ksekinima

ride the lighting-gia deytero album fobero

muster of puppets-poli kalo

and justice for all-just perfect kai stixoyrgika kai mousika telio

black album-orimotita

απο εκει δεν ξερω αλλα κατι συμβαινει και το κλιμα αλλαζει!!

εντελωσ ξαφνικα βλεπε

Load

re-load

με εξαιρεση το album διασκευων garage ing καλη προσπαθεια

νομιζω οτι λογο στερεψης του james και προβληματων μεταξυ των μελλων τησ μπαντας καθωσ και προβληματα με το ποτο(δεν τα λεω μονο εγω αλλα και οι ιδιοι βλεπε Some Kind Of Monster) η μπαντα ηταν μεταξυ φθορασ και αφθαρσιας.

το τελευταιο alboum St.Anger για εμενα απογοητευση!!riffs ΜΕΤΡΙΑ

ΣΟΛΟ ΜΗΔΕΝ και γενικα το ακουσα χωρις να μου κινησει καν το ενδιαφερον.γνωμη μου.....

καλυτερα να κατασταλαζανε πρωτα στο τι θελουν και μετα να βγαζαν δισκο...για να μην πολυλογω ... θελω την γνωμη σασ...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Να ξεκαθαρισω πως ειμαι λατρης των metallica.Αλλα δεν μ αρεσει να τρωω ετοιμο οτι μου δινουν.

Μην μου το θυμιζεις το "ντοκυμανταιρ" Some Kind Of Monster..Που ηταν σαν happy ending story!Η καημενη πολυεκατομμυριουχος μπαντα που ειχε ψυχολογικα(???)προβληματα(..απο που να βγαλουμε κι αλλα $??)και τελικα καταφερε να τα βγαλει περα και να επανελθει πιο δυνατη κ ετοιμη να kick ass!Ξεπεσαν στα ματια μου..

Αγοραζα καθε αλμπουμ τους χωρις δευτερη σκεψη.Και το load και το reload μου αρεσαν.Δεν ειχαν καμια σχεση με τα προηγουμενα αλλα μου αρεσαν.Ναι μπορει να εκαναν στροφη και να μην ηταν τοσο"μεταλλα"πια αλλα μου αρεσαν,υποκειμενικο..

Οσο για το τελευταιο αλμπουμ,ουδεν σχολιον..Το μονο που εχω να πω ειναι πως το επομενο θα το κατεβασω πρωτα και μετα θα το αγορασω ΑΝ αξιζει..Δευτερη φορα δεν το κανω το λαθος.Ευχομαι να ειναι θεικο το επομενο(οταν και αν)βγει και να με βαλουν να καταπιω την γλωσσα μου..

Δημοσ.
Να ξεκαθαρισω πως ειμαι λατρης των metallica.Αλλα δεν μ αρεσει να τρωω ετοιμο οτι μου δινουν.

Μην μου το θυμιζεις το "ντοκυμανταιρ" Some Kind Of Monster..Που ηταν σαν happy ending story!Η καημενη πολυεκατομμυριουχος μπαντα που ειχε ψυχολογικα(???)προβληματα(..απο που να βγαλουμε κι αλλα $??)και τελικα καταφερε να τα βγαλει περα και να επανελθει πιο δυνατη κ ετοιμη να kick ass!Ξεπεσαν στα ματια μου..

Αγοραζα καθε αλμπουμ τους χωρις δευτερη σκεψη.Και το load και το reload μου αρεσαν.Δεν ειχαν καμια σχεση με τα προηγουμενα αλλα μου αρεσαν.Ναι μπορει να εκαναν στροφη και να μην ηταν τοσο"μεταλλα"πια αλλα μου αρεσαν' date='υποκειμενικο..

Οσο για το τελευταιο αλμπουμ,ουδεν σχολιον..Το μονο που εχω να πω ειναι πως το επομενο θα το κατεβασω πρωτα και μετα θα το αγορασω ΑΝ αξιζει..Δευτερη φορα δεν το κανω το λαθος.Ευχομαι να ειναι θεικο το επομενο(οταν και αν)βγει και να με βαλουν να καταπιω την γλωσσα μου..[/quote']

και εγω το ελπιζω για το καλο της Haevy μουσικης!!!!οσο για το θεμα της εμπορικοτητας εχει δικιο το ειχαν και εχουν παραξεφτιλησει!!!!!και εγω το Dvd για αυτο σας το θυμισα!!μην αναφερθω σε Mtv και Διαφησεις παντου!

ας ελπιζουμε οτι ειναι φαση και θα περασει οπωσ περνανε και αλλες μπαντες!

Δημοσ.

Πραγματικά σου φαίνεται τόσο μεγάλο το κενό μεταξύ Black Album και Load; Δεν ήταν και πολύ ξαφνική η αλλαγή. Το σοκ ήταν το Black Album μετά το And Justice for All. Για πολλούς ήταν σοκ η αλλαγή του ήχου από Master Of Puppets σε And Justice for All (το master of puppets είχε εκπληκτή παραγωγή για την εποχή του, όρισε το metal ήχο ενώ το and justice είχε... αμφιλεγόμενη παραγωγή). Έχω συναντήσει και παλιό μεταλλά που τα έζησε όλα οταν έβγαιναν, και μου περιέγραφε τι ξενέρα είχαν φάει όλοι όταν από το thrash του kill em all πέρασαν στο ride the lightning που ήταν σαφώς σε διαφορετικό ύφος από το πρώτο. Ο συγκεκριμένος είχε κολλήσει με το kill 'em all και του πήρε πολύ καιρό να χωνέψει την αλλαγή (που δεν είναι καθόλου μικρή).

ΥΓ: υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που λένε ότι οι metallica χάλασαν όταν έφυγε ο mustaine. Περί ορέξεως... :P

• Moderators
Δημοσ.
Πραγματικά σου φαίνεται τόσο μεγάλο το κενό μεταξύ Black Album και Load; Δεν ήταν και πολύ ξαφνική η αλλαγή.
Αν αναφερεσαι και σε μενα,το ξεκαθαριζω πως οχι:wink:
Το σοκ ήταν το Black Album μετά το And Justice for All.
Θα συμφωνησω.

το and justice είχε... αμφιλεγόμενη παραγωγή

Γιατι?Υπηρχε το μπασο απο τοτε?:mrgreen:

Δεν σου γεμιζει το ματι o James κ ο Lars για τo mixing?:mrgreen:

ΥΓ: υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που λένε ότι οι metallica χάλασαν όταν έφυγε ο mustaine. Περί ορέξεως... :P
Και θα καταληξουμε να συζηταμε πως αν ο Cliff δεν ειχε πεθανει και ειχε παρει την θεση του στο λεωφορειο ο Kirk θα ειχαμε την μεγαλυτερη-fucking-γουαου-μπαντα ολων των εποχων:mrgreen:

Περι ορεξεως οπως λες..:)

Δημοσ.

Φφφφφ...

Δεν μπορώ άλλο μ'αυτή την συζήτηση.Ποτέ δεν βγάζει πουθενά.Να κάτσω να αραδιάσω και γώ για ποιούς λόγους μ'αρέσει οποιαδήποτε νότα απο κάθε cd τους?Πόσες ώρες έχω περάσει ακούγοντας ΜΟΝΟ metallica?Πόσα σόλο μπορώ να "τραγουδήσω" με το στόμα.Πόσα πράγματα έχω σπάσει απο τα νεύρα και το Headbanging?

Άλλο τόσο νόημα έχει και στο να μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε πόσο φλώρεψαν απο τότε που κουρεύτικαν και όλες αυτές τις μαλακίες που στην τελική δεν έχει νόημα γιατί μιλάμε για μουσική.

Δημοσ.

Godfath3r, μαζί σου είμαι :D

Aπλώς ήθελα να πω πως αυτά περί στροφών κτλ δεν έχουν νόημα.

Ειδικά όταν μιλάμε για metallica, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βγάλει δυο δίσκους ίδιους (με εξαίρεση τα Load - Reload, που στην ουσία δεν είναι ανεξάρτητες κυκλοφορίες).

Δημοσ.

Καλά αυτό το έχουμε συζητήσει τόσες φορές.

Δεν είναι λογικό ένα συγκρότημα που βγάζει το ίσως καλύτερο και πιο αγαπητό metal album όλων των εποχών, το Black Album, να καταντάει να βαράει τενεκέδες και λαμαρίνες για να βγάλει ένα άλμπουμ που δεν αρέσει ούτε σε έναν κουφό!!!!!

Απλώς ανεξήγητο.

Δημοσ.
Φφφφφ...

Δεν μπορώ άλλο μ'αυτή την συζήτηση.Ποτέ δεν βγάζει πουθενά.Να κάτσω να αραδιάσω και γώ για ποιούς λόγους μ'αρέσει οποιαδήποτε νότα απο κάθε cd τους?Πόσες ώρες έχω περάσει ακούγοντας ΜΟΝΟ metallica?Πόσα σόλο μπορώ να "τραγουδήσω" με το στόμα.Πόσα πράγματα έχω σπάσει απο τα νεύρα και το Headbanging?

Άλλο τόσο νόημα έχει και στο να μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε πόσο φλώρεψαν απο τότε που κουρεύτικαν και όλες αυτές τις μαλακίες που στην τελική δεν έχει νόημα γιατί μιλάμε για μουσική.

+ 1000!!!

το St.Anger τα σπάει.-

Δημοσ.

Έλεος bchris....

Kαι εμένα μου αρέσει το St. Anger...(Kωλοκυθόπιτα θα μου πείτε!- F O R S U R E!!!!)

Eπίσης θεωρώ τα Load-Reload εντελώς διαφορετικά.Το Load stoner-ίζει πολύ και όμορφα (Μelvins, Helmet κτλπ) και το re-Load nu-metal-ιζει...Γενικά ο κάθε δίσκος Metallica είναι μέσα μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο.Και στο πότε τον άκουσα/πώς τον άκουσα και για το ποιά κομμάτια αγαπάω...

Δημοσ.

Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (ή μάλλον το αγαπημένο μου κάποτε). Πρέπει όταν φτάνεις στην κορυφή της καριέρας σου να τα παρατάς. Οι metallica κάνανε το λάθος. Τώρα τους έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος.....

Δημοσ.
.Το Load stoner-ίζει πολύ και όμορφα (Μelvins, Helmet κτλπ) και το re-Load nu-metal-ιζει..

Το Load και μένα μ'αρέσει πάρα πολύ αλλά δε θά 'λεγα πως stoner-ίζει, ούτε σαν παραγωγή ούτε σαν τεχνοτροπία. To st.anger (πχ some kind of monster), σίγουρα όμως.

ΥΓ: βασικά καταλαβαίνω τι λες, απλώς όταν λες stoner το μυαλό πάει αμέσως σε kyuss, και δεν ήξερα καν ότι οι Melvins θεωρούνται stoner :D Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο δίσκο "stoner witch" (ειδικά τα queen και revolve!). Helmet δεν έχω ακούσει ποτέμ, λες ε; Καμιά πρόταση για αρχή;

Δημοσ.

Eιδικά το Size Matters είναι απελπιστικά τέλειο.Αν σου αρέσουν οι Metallica και οι πρόσφατη περίοδος τους, θα τους αγαπήσεις...

Όσο για το stoner προφανώς και δεν είναι μόνο οι Kyuss.Yπάρχουν αρκετά ηχητικά παρακλάδια (stoner-ίζοντα) και σχεδόν η κάθε μπάντα έχει το δικό της ύφος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...