Azaell Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ενω δουλευει μια χαρα ,οταν παιζω καποια παιχνιδια οχι ιδιαιτερα απετιτικα(το pc μου pentium 4 sta 1,9 512 ddr) η δουλευει αρκετη ωρα κανει μονο του restart.οταν μπαινει στο desktop λεει οτι το συστημα recover from a serious error. αν καποιος μπορει να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα!!
tarrasque Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα τσέκαρε λίγο τις θερμοκρασίες cpu & κάρτας γραφικών
Azaell Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 καλοκαιράκι' date=' ήλιος, θάλασσα τσέκαρε λίγο τις θερμοκρασίες cpu & κάρτας γραφικών[/quote'] το εχω στο νου μου, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ανησυχιτικες ειναι γυρω στο 35.και πιστεψε με το κουτι το εχω καμπιολε.... θα το ψαξω περισσοτερο παντως thanks
kalaeimaigr Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πηγαινε εναρξη ,εργαλεια διαχειρησης,προβολη συμβαντων(event viewer) και στην υποκατηγορια συστημα δες στη στηλη τυπος οπου ειναι κοκκινο τι λεει.Σε πολλα εχει και link για τη microsoft που σου εξηγει τι φταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.