AMWN_RA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Και εγώ το ίδιο Modem έχω αν θυμάμαι καλά δεν αλλάζει το παςς μήπως το βάζεις με κεφαλαία μήπως αφήνεις κανά κενό γιατί παίζει και αυτό και να στα βγάζει λάθος.
CONAN_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Τιποτα απο τα παραπάνω δεν συμβαίνει. απλώς είναι βλαμμένα τα συγκεκριμένα routers και έχουνε αυτό το πρόβλημα. Μου έχει τύχει και σε μένα σε πελάτες πάρα πολλές φορές. Αλλωστε λογικό είναι, ο ΟΤΕ τα παρέχει.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 o ote ta parexei me piragmeno firmware .auto ine malon to kako.kata ta alla i telindus entaxei den einai gia ta mpaza.se merika modem iparxei diafora metaxi kefalaion kai mikronakoma kai sto username
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 δλδ μπορει να ειναι και προβλημα router.. με 30€ τι να περιμενει κανεις;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 δλδ μπορει να ειναι και προβλημα router.. με 30€ τι να περιμενει κανεις; entaxei oti einai ton 30 euro den simenei kati.mporei na efage kai kapoio kolima.den ine kai cisco.
polidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Emena pandos mou fenete adianoito na alaxe apo mono tou to router ta pass Ti na po!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 nai akoma kai apo diakopi reumatos einai diskolo alla abisos i psixi enos router otan den douleuei me to sosto reuma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.