Προς το περιεχόμενο

Αλλαξε ο κωδικος του router!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το telindus 1131 και οταν προσπαθω να μπω στις ρυθμισεις του βαζοντας ως κωδικο το " admin " δεν με βαζει μεσα και λεει οτι δινω λαθος κωδικο!! τι γινεται;

Δημοσ.

δλδ κανει οτι θελει το router απο μονο του; γιατι εγω δεν αλλαξα τιποτα!

Δημοσ.

To router den kanei tipota apo mono tou mpori na mpike alos mesa sto router sou kai na sou piraxe merikes rithmiseis ara kai ton kodiko.

Afou to ixero pio itane apo ti mana tou itan poli efkolo na mpi kai na sto alaxei

Δημοσ.

kai grapsta me mikra to admin admin.gia na mpeis kapoios remotely prepei na exeis anixei to remote management.anyway.kanto reset apo to mikro koumpaki pou to patas me karfitsa gia 6-7 seconds kai xanasetare to.me to reset tha parei to arxiko password.

Δημοσ.

κανεις δεν μπαινει στον υπολογιστη του σπιτιου μου εκτος απο τους γονεις μου.. δεν εχουν ιδεα απο αυτα εννοειται..

Δημοσ.

και πως γινεται κατι τετοιο; απο αλλο υπολογιστη ξεροντας ταυτοχρονα την ip μου; μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο;

υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξε απο μονος του;

ποιες οι επιπτωσεις και οι κινδυνοι που διατρεχω; υπαρχει κινδυνος για απωλεια δεδομενως και ταχυτητας;

Δημοσ.
και πως γινεται κατι τετοιο; απο αλλο υπολογιστη ξεροντας ταυτοχρονα την ip μου; μπορει να γινει ευκολα κατι τετοιο;

ποιες οι επιπτωσεις και οι κινδυνοι που διατρεχω; υπαρχει κινδυνος για απωλεια δεδομενως και ταχυτητας;

Re sy Luxx ti einai to router kai tha alaxei mono tou to password xoris na epemvei xeri eki mesa?

An itane etsi oloi oi routers tha trelenomastan sta reset kai ftou!!!!kai apo tin arxei oles oi rithmiseis(pou den einai kai liges)

Thes den thes o kodikos sou alaxtike apo exo.An oxi apo kapio alo melos tou spitiou sou.

Kai nai oso kai na se fenete paraxeno mono xerondas tin IP sou kai an o router sou einai xegrago ampeli se kanoune Alifi!!!

Δημοσ.

οταν λες ξεφραγκο αμπελι; τι μου προτεινεις να κανω ωστε να προστατευτω;

Δημοσ.

sinithos to mono pou mporei na kanei kapoios ine apla na sou allaxei tis rithmiseis.kalou kakou pantos allaxe to default.pantos kai remotely gia na mpei kapoios xero oti sto telindus apo default ine klisto kai den mpenei kapoios etsi apla mesa ama den to anixei.gia na allaxei mono tou to mono pou tha mporouse na paei to mialo mou an kai arketa xlomo ine na efage kamia flashia apo anevokatevasma tou reumatos.ektos an to grafes me kefalia to password xoris na to katalaveis.

Δημοσ.

μπορει να φταιει αυτο με το ρευμα.. παντως εχθρους δεν εχω. και για να μαθει καποιος την Ip μου τι πρεπει να κανει; λογικα οι moderators, admins στα forum μπορουν να την δουν, ετσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...