The_Mentor Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 μου έπεσε και απο τότε η μισή οθόνη είναι μόνιμα μπλε και η υπόλοιπη με θολά χρώματα... Υποψιάζομαι Inverter αλλά πρόσεξα πως αν τον ανάψω και χτυπώντας ελαφρά το κάτω μέρος τις οθόνης (εκεί βρίσκεται και ο inverter) η εικόνα επανέρχεται αλλά μετά από μερικά λεπτά παγώνει όλο το σύστημα Λέτε να πέθανε και η mobo?
fsbmaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 καλα ρε φιλε πως σου επεσε εγω τον εχω σαν τα ματια μου τον δικου το vaio... πας για οθονη...μονο η μοβο δεν επαθε κατι μαλλον αλλιως δεν θα φορτωνε καν
Legionnaire Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Ναι λογικά η οθόνη έχει πρόβλημα. Μάλλον είσαι εκτός εγγύησης και δεν σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις με δικά σου έξοδα. Η καλύτερη λύση είναι να πουλήσεις τα κομμάτια του και να αγοράσεις ένα νέο laptop με 1000-1200 ευρώ. Α, θέλω το πληκτρολόγιο σου (σοβαρά...)
The_Mentor Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Αυτό που με προβληματίζει είναι πως το σύστημα παγώνει... Αν ήταν μόνο η οθόνη δεν θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά και απλά να μη δείχνει τίποτε??? @ Legionnaire -- Αν τελικά αποδειχθεί πως όντως είναι κλινικά νεκρό...
dpolal Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Aν δούλευε όταν έφαγε την σούπα τότε μπορεί και να έχει κτυπήσει ο σκληρός οπότε....(βράστα) Σύνδεσε τον σε μια εξωτερική οθόνη και δοκίμασε τον έτσι μήπως και βγάλεις συμπέρασμα...
The_Mentor Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Τον σύνδεσα και έπαιξε κανονικά. Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι η οθόνη γίνεται (όχι αμέσως αλλα μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας) η μισή μπλέ και η άλλη μισή θολή. Το σύστημα κρασάρει - παγωνει αν όχι απ' ευθείας, μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας.
dpolal Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Τον σύνδεσα και έπαιξε κανονικά. Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι η οθόνη γίνεται (όχι αμέσως αλλα μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας) η μισή μπλέ και η άλλη μισή θολή. Το σύστημα κρασάρει - παγωνει αν όχι απ' ευθείας' date=' μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας.[/quote'] Εννοείς ότι κρασάρει ακόμα και με την εξωτερική οθόνη????
The_Mentor Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ναι, ακόμα και με το εξωτερικό monitor παγώνει...
joulisg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μια και είσαι και συντοπίτης ρίξε μια ματιά στο ---------------------------- http://www.monitors.gr 2310 480812 6947 121812 ----------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.