Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 1600 Crash!!!

The_Mentor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έπεσε και απο τότε η μισή οθόνη είναι μόνιμα μπλε και η υπόλοιπη με θολά χρώματα... Υποψιάζομαι Inverter αλλά πρόσεξα πως αν τον ανάψω και χτυπώντας ελαφρά το κάτω μέρος τις οθόνης (εκεί βρίσκεται και ο inverter) η εικόνα επανέρχεται αλλά μετά από μερικά λεπτά παγώνει όλο το σύστημα :(

Λέτε να πέθανε και η mobo?

Δημοσ.

καλα ρε φιλε πως σου επεσε εγω τον εχω σαν τα ματια μου τον δικου το vaio...

πας για οθονη...μονο η μοβο δεν επαθε κατι μαλλον αλλιως δεν θα φορτωνε καν

Δημοσ.

Ναι λογικά η οθόνη έχει πρόβλημα.

Μάλλον είσαι εκτός εγγύησης και δεν σε συμφέρει να το επιδιορθώσεις με δικά σου έξοδα. Η καλύτερη λύση είναι να πουλήσεις τα κομμάτια του και να αγοράσεις ένα νέο laptop με 1000-1200 ευρώ.

Α, θέλω το πληκτρολόγιο σου :P

(σοβαρά...)

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως το σύστημα παγώνει...

Αν ήταν μόνο η οθόνη δεν θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά και απλά να μη δείχνει τίποτε???

@ Legionnaire -- Αν τελικά αποδειχθεί πως όντως είναι κλινικά νεκρό...

Δημοσ.

Aν δούλευε όταν έφαγε την σούπα τότε μπορεί και να έχει κτυπήσει ο σκληρός οπότε....(βράστα)

Σύνδεσε τον σε μια εξωτερική οθόνη και δοκίμασε τον έτσι μήπως και βγάλεις συμπέρασμα...

Δημοσ.

Τον σύνδεσα και έπαιξε κανονικά.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι η οθόνη γίνεται (όχι αμέσως αλλα μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας) η μισή μπλέ και η άλλη μισή θολή.

Το σύστημα κρασάρει - παγωνει αν όχι απ' ευθείας, μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας.

Δημοσ.
Τον σύνδεσα και έπαιξε κανονικά.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι η οθόνη γίνεται (όχι αμέσως αλλα μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας) η μισή μπλέ και η άλλη μισή θολή.

Το σύστημα κρασάρει - παγωνει αν όχι απ' ευθείας' date=' μετά από μερικά λεπτά λειτουργίας.[/quote']

Εννοείς ότι κρασάρει ακόμα και με την εξωτερική οθόνη????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...