Προς το περιεχόμενο

Μετά την αλλαγή MOBO ήρθε το χάος...!

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα παιχνίδια και στο 3D Mark αλλά όχι κατά την αναπαραγωγή αρχείων ήχου στο media player...

Όσο για το CPU-Z είναι ένα από τα βασικά μου προγράμματα και το μοντέλο της μητρικής μου συμφωνεί απόλυτα με τους drivers που έχω κατεβάσει από το site της Clevo.

Manufacturer : Clevo,Co.

Model : D40EV/D47EV

Chipset : SiS 648FX

Southbridge : LPC Bridge (Εδώ το παλιό MOBO έγραφε 963 Bridge)

Τα παραπάνω είναι τα αποτελέσματα από το CPU-Z για το ΜΟΒΟ μου και το link από όπου κατεβάζω τους drivers είναι :

http://www.clevo.com.tw/download/ftpOut.asp?Lmodel=D4xEV&ltype=9&submit=+GO+

Τι να κάνω γαμώτο, όποιο test και αν έχω κάνει δείχνει ότι το MOBO είναι ελαττωμματικό ή ότι οι drivers από το παραπάνω link είναι λανθασμένοι!!!

Δημοσ.

δοκιμασες bios update????αν δεν πιασει καλυτερα πηγαινε το στα multirama να γλυτωσεις τα εξοδα απο τους ψυχιατρους!!!!:):):):):):):):)

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη η τελευταία έκδοση Bios εγκατεστημένη!!!

Κατέβασα την τελευταία έκδση Bios προχτές και την εγκατέστησα...

Τα έχω πάρει στο κρανίο όπου μάλλον για άλλη μια φορά θα καταλήξω στα MULTIRAMA για επισκευή, πολλά προβλήματα μου έχει βγάλει αυτό το laptop και δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια...

Δημοσ.

San proin ypallilos tvn multirama kai eniote texnikos se magazi ths alysidas,to mono pou 8a sou proteina einai na to pas esy o idios sto support plus twn multirama (agio stefano) kai na to dexteis pali pisw afou sou ta dokimasoun ola kai leitourgoun roloi..(ennoeitai oti 8a eisai kai esy parwn sto test)....genika to 202 einai poly kalo kai axiopisto san laptop...mallon epeses sthn periptwsh file mou

Δημοσ.

Είναι χρήσιμο που υπάρχουν άτομα σαν τον @LF@147 για να με βοηθήσουν...

Δυστυχώς όμως βρίσκομαι στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Καβάλα, επομένως αν είχα την δυνατότητα θα είχα πάει ο ίδιος στο support plus.

Τώρα απλά τρέχω στο κοντινότερο κατάστημα Multirama και ελπίζω κάθε φορά που το στέλνω για επισκευή ότι θα γυρίσει πίσω όπως το αγόρασα αλλά δεν συμβαίνει πάντα...

Ευχαριστώ που βοηθάτε!

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως βρίσκομαι στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Καβάλα' date=' επομένως αν είχα την δυνατότητα θα είχα πάει ο ίδιος στο support plus.

Τώρα απλά τρέχω στο κοντινότερο κατάστημα Multirama και ελπίζω κάθε φορά που το στέλνω για επισκευή ότι θα γυρίσει πίσω όπως το αγόρασα αλλά δεν συμβαίνει πάντα...

Ευχαριστώ που βοηθάτε![/quote']

afou eisai eparxia ayto pou mporeis na kaneis einai na to pas sto magazi pou einai konta sou kai apo ekei na apaithseis na fygei to laptop gia agio stefano...h xrewsh den 8a einai dikia sou mhn anyshxeis....ayto pou fantazomai einai oti to laptop tis prohgoumenes fores pou to edwses gia service den phge pote a8hna alla h antikatsash tou mobo egine sto magazi...me oti ayto synepagetai....sou proteinw loipon na to xanapas sto magazi kai thn epomenh ergasimi 8a exei ftasei agio stefano....pare loipon thlefwno kai mila me ton texniko tou support plus pou 8a analabei to laptop sou kai pes tou akribws ta problhmata pou antimetwpizeis....na eisai sigouros oti to problhma sou 8a ly8ei kai to laptop 8a epistrepsei se esena mia xara....to 8ema einai na ftasei sto support plus....ekei oi texnikoi einai safws pio katartismenoi apo tous texnikous pou einai sta magazia tis alysidas...eyxomai na breis syntoma lysh sto problhma sou

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως βρίσκομαι στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Καβάλα' date=' επομένως αν είχα την δυνατότητα θα είχα πάει ο ίδιος στο support plus.

Ευχαριστώ που βοηθάτε![/quote']

afou eisai eparxia ayto pou mporeis na kaneis einai na to pas sto magazi pou einai konta sou kai apo ekei na apaithseis na fygei to laptop gia agio stefano...h xrewsh den 8a einai dikia sou mhn anyshxeis....ayto pou fantazomai einai oti to laptop tis prohgoumenes fores pou to edwses gia service den phge pote a8hna alla h antikatsash tou mobo egine sto magazi...me oti ayto synepagetai....sou proteinw loipon na to xanapas sto magazi kai thn epomenh ergasimi 8a exei ftasei agio stefano....pare loipon thlefwno kai mila me ton texniko tou support plus pou 8a analabei to laptop sou kai pes tou akribws ta problhmata pou antimetwpizeis....na eisai sigouros oti to problhma sou 8a ly8ei kai to laptop 8a epistrepsei se esena mia xara....to 8ema einai na ftasei sto support plus....ekei oi texnikoi einai safws pio katartismenoi apo tous texnikous pou einai sta magazia tis alysidas...eyxomai na breis syntoma lysh sto problhma sou

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα απλά στο να ξαναστείλω το laptop στα Multirama, απαιτώντας να σταλεί στο support plus (τώρα αν με άκουσαν είναι μια άλλη ιστορία...), βέβαια τους είπα όσα προβλήματα είχε και μου είπαν πως αφού τα διαπιστώσουν και οι ίδιοι τότε θα προβούν και στις κατάλληλες αλλαγές στο Hardware!!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη εβδομάδα που θα το ξαναπαραλάβω δεν πρόκειται να φύγω από το μαγαζί αν δεν εξακριβώσω ότι όλα δουλεύουν ρολόι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα μου επεστράφει το laptop από τα Multirama και όλα φαίνεται να δουλεύουν ρολόι...

Σύμφωνα με το service έγινε ξανά αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας λόγω προβληματικού εξαρτήματος στην πλακέτα που μου είχαν οι ίδιοι αλλάξει πριν κανένα μήνα.

Οπότε όλα πήγαν καλά, ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν με τις απόψεις τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...