Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΘΟΝΗΣ 19΄΄

papageorge.mech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I prosopoki mou apopsi einai pos an i othoni den exei 0 pixel egiissi den prepei na agorazete. tora gia tin sigekrimeni pou i alithia einai pos de ksero ti egiissi exei exo dei kala reviews (gia tis nec) gia eizo den exo idea.

Δημοσ.

Να προσθέσω εγώ και την eizo m1950?

H s1910 κυκλοφορεί και θα κυκλοφορεί ακόμα ή η 1950 θα αντικαταστήσει την 1910? Διαφορές μεταξύ τους? Sorry φιλαράκο αν σε καπελώνω απλά με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα....

Δημοσ.

Δεν θα το έπαιζα και εγω κορώνα γράμματα μπας και δεν έχει καμμένο Pixel η οθόνη μου γιαυτο θα επέλεγα κάτι σε LG

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω τη philips 190x6 με μηδενικο πιξελ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος(προς το παρον)Προσεξτε τα εξης:Μηδενικο πιξελ σημαινει σβηστο πιξελ.Και αυτο γιατι ενω η δικια μου εχει μηδενικο ολλανδια πουπηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι καλυπτουν το σκοτεινο και οχι το φωτεινο(ή το αναποδο).Εντελως μηδενικο δινουν απο οτι ξερω η eizo kai h lg.

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω philips 190X6 για τα χρηματα της προσφερει παρα πολλα(Εξοδο DVI,USB)Σκεψου το καλλα πριν αγορασεις οτιδηποτε και σου ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

egw an κ δεν ειδα τιμες στις eizo p les tis upologizw 500e οποτε θα σ λεγα να παρεις lg thn 19ara me dvi στα 360ε

δηλ η ειζο δινει για 6 μηνες εγγυηση κ τα υπολοιπα 5 χρονια τι σοι εγγυηση δινει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...