eBest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Με λίγα λόγια' date=' δε θα μου άρεσε η δικιά μου εταιρεία να εξυπηρετεί πελάτες μέσω ξένων φόρουμ.Συμβουλή δίνω. Τέλος πάντων μπορεί ο λόγος μου να ακούγεται κακο-προαίρετος, αλλα πιστεύω είναι ακριβώς το αντίθετο.[/quote'] Αγαπητέ MrTryANalyzer καταλαβαίνουμε απόλυτα το σκεπτικό σας και σεβόμαστε την άποψη σας, ομολογουμένως είχαμε και εμείς τέτοιου είδους ενδοιασμούς. Πήραμε όμως την απόφαση, βλέποντας ότι υπάρχουν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με το τι είναι το eBest και τον τρόπο λειτουργίας του, να απαντάμε σε οτιδήποτε απορία ή ερώτηση σχετική με το site. Το eBest αποτελεί κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα του ελληνικού ιντερνέτ και λογικό είναι να υπάρχουν ερωτήματα ως προς το τη προσφέρει και την χρησιμότητα του. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε οποιαδήποτε διευκρινίσεις ζητηθούν όπως και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερωτήσεις και απορίες υπάρχουν. Ευχαριστούμε εκ τον προτέρων για την κατανόηση σας. Παιδια εχω μια ερώτηση. Το ε-μπεστ καερδίζει απο την διαφήμιση και δίνει τα χρήματα πίσω σε εμάς? Δλδ ενα καταστημα πχ το πλαίσιο συνεργάζεται με το εν λόγω σιτε και εαν αγοράσεις απο το πλαισιο μεσω του ε-μπεστ τότε εχεις την εκπτωση? Ακριβώς' date=' θα θέλαμε να διευκρινίσουμε όμως ότι το ποσό αυτό δεν είναι άμεση έκπτωση αλλά θα μπορούσαμε να την αναφέρουμε σαν «έμμεση» έκπτωση και προέρχεται από τις ίδιες τις εταιρίες, οι οποίες όταν οι πελάτες τους αγοράζουν online μέσω του eBest, δίνουν ένα ποσόν ως διαφημιστική προμήθεια στο site από το οποίο προέρχεται ο πελάτης. Και το eBest επιστρέφει το πόσο αυτό στα μέλη του. Αυτό είναι το λεγόμενο cash back, όρος που έχει επικρατήσει στην Αγγλία, που σημαίνει «μετρητά πίσω» και είναι ένας για αγορές από της οποίες κερδίζεις επιστροφή χρημάτων επί της αξίας των αγορών από καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.