Προς το περιεχόμενο

cashback site αλλά Ελληνικά!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Ελπίζω να προλάβω να κάνω ένα post πρωτού με προλάβουν άλλοι (πχ όπως με

την Forthnet). Πριν κανά 3μηνο βρήκα ένα απίστευτο γερμανικό site από το

οποίο έχω αγοράσει πολλά πράγματα. Το πιο απίστευτο είναι ότι στην πορεία

βρήκα ένα ακόμη πιο απίστευτο site το οποίο όταν κάνεις αγορές μέσω internet

σου επιστρέφει χρήματα (κάποιο ποσοστό) επί της παραγγελίας, αρκεί να είναι

μέσα στην λίστα των site που συνεργάζεται το εν λόγω site. Το όνομα αυτού

EBEST. ( http://www.ebest.gr/ )

Όπως καταλάβατε είναι ελληνικό, κάτι που επίσης δεν περίμενα μιας και

τέτοιες κινήσεις παίζουν στο εξωτερικό πολύ. Με παρότρυνση φίλου έκανα

εγγραφή και μέσω link από το ebest.gr μπήκα στο γερμανικό site και έκανα την

αγορά μου. Δεν το πίστευα αλλά δεν είχα και τίποτα να χάσω...αλλά αντίθετα

σήμερα ΚΕΡΔΙΣΑ. Με ανακούφιση είδα στο paypal account μου το ποσοστό που μου

είχε ΄΄ υποσχεθεί ΄΄ το εν λόγω site. Γύρω στα 20 ευρώ. Μπορεί τα χρήματα να

τα πήρα μετά από καιρό γύρω στο 2μηνο, αλλά έπρεπε φαντάζομαι να

τσεκαριστούν κάποια πράγματα πρώτα. Ξέχασα να σας πω ότι το ποσό που μου

επιστράφηκε φαινόταν στον λογαριασμό μου στο EBEST.gr την επόμενη μέρα. Απλά

ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Κέρδισα κάτι που δεν περίμενα από πουθενά και μάλιστα σε χρήματα. Δεν το

βρίσκω καθόλου κακό ως επιχειρηματική κίνηση και μακάρι να ανέβουν και τα

ποσοστά από την επιστροφή χρημάτων. Ελπίζω επίσης να συνεργαστεί και με

EXPANSYS καθώς και άλλα τέτοια μαγαζιά.

Ελπίζω να βοήθησα και να κατάφερα να προσφέρω και γω κάτι σε αυτό το forum.

Καλό καλοκαίρι παιδιά.

Δημοσ.

giati to les auto?

ego to echo chrisimopiisei to site -den echo plirothei akoma omos-

vevea to thema einai oti ekana chrisi ton legomenon "cashback sites" stin agglia opote echo mia epafi/gnorimia.

emena auto pou me endiaferei einai na plironei

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σας πω εγω γραφτηκα για πλακα στο site που λετε πριν μερικες μερες - καποιοι το ανεφεραν σε ενα αλλο forum. Eπαιξα στοιχημα σε κανα δυο εταιριες που ξερω οτι δεν ειναι μουφα. Το αν θα παρω χρηματα πισω δε ξερω ακομα αμα τα παρω θα σας πω :-)

Παντως αφου επιστρεφει μεσω paypal δε βλεπω πως μπορει να μου "τη φερει". Σαν ιδεα μου φαινεται λιγο too good to be true, θα δουμε....

Δημοσ.

φαντάζομαι ότι όσο πιο μεγάλη κίνηση έχει το site και η υπηρεσία τόσο πιο μεγάλο θα είναι και το ποσοστό που θα επιστρέφει....αφού και οι εταιρείες θα δίνουν περισσότερα χρήματα, για περισσότερες πωλήσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

το όνομα μου είναι Κωνσταντίνος και ανήκω στο δυναμικό του customer service του eBest.gr.

Μετά από πολλά email, που λάβαμε στα οποία μας ζητούσαν διάφορες διευκρινήσεις σχετικά με το ebest και αφού ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη αυτού του θέματος στο Insomnia, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Σκοπός μας είναι να επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές και να εκφράσετε τυχόν απορίες, επιθυμίες καθώς και να κάνετε προτάσεις προς το ebest, ώστε να γίνουμε καλύτεροι

Να σας πω εγω γραφτηκα για πλακα στο site που λετε πριν μερικες μερες - καποιοι το ανεφεραν σε ενα αλλο forum. Eπαιξα στοιχημα σε κανα δυο εταιριες που ξερω οτι δεν ειναι μουφα. Το αν θα παρω χρηματα πισω δε ξερω ακομα αμα τα παρω θα σας πω :-)

Παντως αφου επιστρεφει μεσω paypal δε βλεπω πως μπορει να μου "τη φερει". Σαν ιδεα μου φαινεται λιγο too good to be true' date=' θα δουμε....[/quote']

Ευχαριστούμε που γίνατε μέλος του eBest.gr και δοκιμάσατε τις υπηρεσίες μας. θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ειδικά στην κατηγορία «καζίνο και στοίχημα» η επιστροφές είναι ιδιαίτερα δελεαστικές αφού φτάνουν σε σημείο, σε ορισμένες εταιρίες, ο χρήστης να «παίζει» χωρίς κόστος.

Θα θέλαμε όμως να γνωρίζετε ότι οι όροι χρήσης τον εταιριών της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι πολύ αυστηροί. Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση να μη αποδοθεί στον χρήστη η επιστροφή, εάν η εκάστοτε εταιρία θεωρήσει ότι εκείνος προσπάθησε να κανει κατάχρηση των υπηρεσιών της σε σχέση με τους όρους χρήσης.

φαντάζομαι ότι όσο πιο μεγάλη κίνηση έχει το site και η υπηρεσία τόσο πιο μεγάλο θα είναι και το ποσοστό που θα επιστρέφει....αφού και οι εταιρείες θα δίνουν περισσότερα χρήματα, για περισσότερες πωλήσεις.

Ευελπιστούμε να διαπραγματευόμαστε συνεχώς μεγαλύτερα ποσοστά επιστροφής για τα μέλη μας και φυσικά σε αυτό παίζει ρόλο και ο αριθμός των μελών και των πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του ebest

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας.

Δημοσ.

Μα πως γίνεται ενας τόσο υπεύθυνος άνθρωπος (βλ. Customer Service Team), να κάνει register σε άλλο φόρουμ για να απαντήσει σε θέματα που απασχολούν το "κύρος" της "εταιρείας" ? Μα καλά, πόσα λεφτά σου δίνουν για να το κάνεις αυτό σε κάθε φόρουμ ?

Καλή στρατηγική θα ήταν να μην το παρατραβάτε στο θέμα διαφήμισης της εταιρείας γιατι όπως βλέπετε (π.χ. εμένα) υπαρχουν ατομα τα οποία, μπορεί να την δυσφημίσουν, και να μπερδέψουν τον πελάτη.

Βλ.

- http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=12978

- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1389857

Δημοσ.
......

Καλή στρατηγική θα ήταν να μην το παρατραβάτε στο θέμα διαφήμισης της εταιρείας γιατι όπως βλέπετε (π.χ. εμένα) υπαρχουν ατομα τα οποία' date=' μπορεί να την δυσφημίσουν[/b'], και να μπερδέψουν τον πελάτη.

Βλ.

- http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=12978

- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1389857

Η δυσφήμηση πού είναι ακριβώς αδερφέ?

Δημοσ.

Μπορούν είτε π.χ. να δυσφημίσουν είτε να μπερδέψουν τον πελάτη.

Δεν είναι λογικό, ούτε σωστό το Customer Service να γίνεται σε ξένα φόρουμ - εκτός της εταιρείας.

Επίσης, επειδή είναι δύσκολο να καταλάβεις κάποιος τι αποτελέσματα μπορεί να έχει μια λάθος κίνηση marketing, καλό ειναι τα services να δίνονται μέσα στα όρια της εταιρείας και ΟΧΙ απ' έξω.

Δημοσ.

epidi px ego eime kalopistos kai px mporei na anarotieme oti leitourgeis kakopista kai px thigese amesa i emesa mporo px na se disfimiso ....

re si mrtryanalyzer omologoumenos den se katalava...to palikari pou apantise apo tin eteria den eida na diafimizei oute na proothei apla na apantaei se erotimata...

btw apo ta links pou edoses sto ena tou myphone ekane oti ekane kai edo pera... apantouse se erotimata...

kai sto allo sto freestuff "diafimize" theseis ergasias...(!!!)

telika giati mou leei oti KAI auto to thread tha kataliksei san ta thread ton dimoprasion?

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερώτηση. Το ε-μπεστ καερδίζει απο την διαφήμιση και δίνει τα χρήματα πίσω σε εμάς?

Δλδ ενα καταστημα πχ το πλαίσιο συνεργάζεται με το εν λόγω σιτε και εαν αγοράσεις απο το πλαισιο μεσω του ε-μπεστ τότε εχεις την εκπτωση?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, δε θα μου άρεσε η δικιά μου εταιρεία να εξυπηρετεί πελάτες μέσω ξένων φόρουμ.

Συμβουλή δίνω.

Τέλος πάντων μπορεί ο λόγος μου να ακούγεται κακο-προαίρετος, αλλα πιστεύω είναι ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ.

giati den to les etsi akrivos apo tin archi, tora katalaveno ti enoeis kai pisteuo oti den echeis adiko-oute fenete kakopisto-. etsi opos tos eiches thesi omos stin archi pareksigiosouna choris logo.

pisteuo oti omos auto einai thema tis eterias min ksechnas oti ochi poli palia eichame kai ekprosopo tou pixmania edo mesa pou voithouse...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...