Προς το περιεχόμενο

dyktio kai internet

Ntonalnd_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhspera. exo syndesi 2 pc me kalodio gross,exo balei statika ip gia to diktyo.eno blepontai kanonika,metafero arxeia klp. den mporo na balo ton allon sto internet.to firewall ton windows to exo kleisto.den exo allo programa gia firewall. mono to norton antivirus 2005 exo,kai exo balei off to worm internet protections.pls help

Δημοσ.

Καταρχας το καλωδιο σου λεγεται cross over οχι gross :)

Στα πιο ουσιαστικα τωρα...

Πως μπαινεις στο internet? Με ADSL USB Modem? Μαλλον ο πιο απλος τροπος να μοιρασεις τη συνδεση σου ειναι μεσω της Κοινοχρηστης συνδεσης στο Internet των Windows...

Πας Πίνακας Ελέγχου>Συνδέσεις δικτύου και μετα κανε δεξι κλικ και Ιδιοτητες στη συνδεση που μπαινεις στο Internet. Πηγαινε στη καρτελα Για προχωρημενους και ενεργοποιησε το "Να επιτρέπεται η σύνδεση άλλων χρηστών του δικτύου..." και κανε ΟΚ. Στον αλλο υπολογιστη ή βαλε αυτοματη IP ή βαλε σταθερη της μορφης 192.168.0.xxx και στα πεδια Προεπιλεγμενη πυλη και Προτιμωμενος διακομιστης DNS βαλε 192.168.0.1.

Α και κατι αλλο καθαρα για λογους προστασιας και επιδοσεως στο συστημα σου βγαλε το Norton εχει χαλασει τρομερα και δε ανταποκρινεται πια σε αυτο που ηταν καποτε. Δοκιμασε τα Kaspersky ή NOD32

Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλοσ παραπανω,αλλα εγω λεω καλλυτερα αυτοματη αποδοση IP στο Pc που ζητα το net.aa kai κατι αλλο,οταν δημιουργησεις το διτκυο,στο ενα θα πεις αυτος εχει το net και οι αλλοι το περνουν,ενω στον αλλον το αναποδο..

Δημοσ.

Είχα και εγώ τέτοια σύνδεση 2 pc με 1 καλώδιο περίπου 2 χρόνια. Το είχα φτιάξει και δούλευε τέλεια. Ξαφνκά το internet δεν δούλευε. Εκανα διάφορα παλαβά (ούτε που θυμάμαι) και έφτιαχνε. Μια κάποια στιγμή ξαναχάλαγε κλπ.

Παρόλο που έχω φάει πολλές ώρες ποτέ δεν κατάλαβα τι γινόταν.

Αργότερα έβαλα dsl σε 3 pc και αγόρασα 1 switch asus με 20 ευρώ. Με το που τα έστησα δούλεψαν όλα κατευθείαν και ούτε που με απασχόλησε ξανά αυτό το θέμα.

Αν έχει φίλος switch δοκίμαστο και πες μας.

Το μόνο που θυμάμαι πάντως με το καλώδιο είναι ότι όταν κάνεις διάφορες δοκιμές :

1. να περιμένεις κάπως για να δεις αν κάνουν κάτι

2. κάνε και boot. (φτιάχνουν πράγματα που δεν περιμένεις)

Δημοσ.

Δε χρειαζεται ο Οδηγος συνδεσης δικτυου των Windows αν κανεις οτι λεω πιο πανω θα δουλεψουν ολα καλα και κατα την γνωμη μου για lan gaming και γενικα για δουλειες δικτυου οι σταθερες IP ειναι καλυτερη επιλογη...

Στο λεω απο πειρα εχω δουλεψει με πολλα δικτυα ειναι καλυτερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...