kath Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Εχω το παρακατω κωδικα , και επιχειρω μια δοκιμαστικη συνδεση με τον web server μου. Για καποιο λογο , μου εμφανιζει συνεχως σφαλματα. cl = TclientSocket component > if (cl->Socket->Connected) { cl->Close(); cl->Active=false; } cl->Address="Η ΙΡ"; cl->Host="Η ΙΡ"; cl->Port=80; if (! cl->Active) { cl->Active=true; } if (!cl->Socket->Connected) { cl->Open(); } if (cl->Socket->Connected) { ShowMessage("Epityxhs syndesh!"); } else { ShowMessage("H syndesh akyrwthhke!"); } Tι εχω κανει λαθος ; (Στην delphi με τα Indy components δεν ειχα τετοιο προβλημα)
damn3 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 xreisimopoihse GetLastError gia na deis ti lathos sou bgazei (ean yparxei)
kath Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Τελικα , πρεπει οπωσδηποτε να τρεχει service με tclientserver στο απομακρυσμενο μηχανημα για να δουλεψει.
damn3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 des kai authn thn exigisi gia to error: http://support.ipswitch.com/kb/WSK-19980701-EM04.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.