Liquido Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 *** link deleted *** Απλα δειτε ποσες παλιες ελληνικες ταινιες εχει. Ποσα σηριαλ και πολλα αλλα! πχ Στο παρα πεντε ολα τα επεισοδια!!!! Απλο streaming!!!! Zητω τα τσαμπεεεεεε!!!!!
JiKL Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δεν σε βλεπω καλα...Νομιζω το ποστ σου αντιβαινει τους κανονες και θα φαει lock/delete
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Γιατι ρε παιδια ? Αναζητηση στο google video κάνει...
GeminiMAX Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δεν σε βλεπω καλα...Νομιζω το ποστ σου αντιβαινει τους κανονες και θα φαει lock/delete Αμεσως ετρεξαν τα τσοπανοσκυλα του insomnia.... Αλλη φορα να εισαι σιγουρος και να μην λες οτι σου ερχεται στο ξερο σου. Φαε εσυ το λουκουμα σου και ασε τους φιλους να ποσταρουν τοσο ενδιαφεροντα links.
msnhulk Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Se pia apo auta ta video pezei o Vegos ???? (autos o anthropos einai ola ta leuta ) Gia na ta katebazeis auta ta video prepei na egkatastiseis ena extension ston firefox pou sou dinei ti dinatotita auti EDIT: https://addons.mozilla.org/firefox/2390/
Liquido Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 ή μπορεις να βαλεις το saveflash το οποιο σωζει οτι αρχειο φλας υπαρχει στην σελιδα
MetallicA Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Άπαιχτη η σελίδα έχω αρχίσει ήδη και κατεβάζω τους απαράδεκτους...Έχει κανείς κανένα link για καμιά εφαρμογή να κάνει convert τα flv σε avi ή οτιδήποτε άλλο?
Liquido Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Άπαιχτη η σελίδα έχω αρχίσει ήδη και κατεβάζω τους απαράδεκτους...Έχει κανείς κανένα link για καμιά εφαρμογή να κάνει convert τα flv σε avi ή οτιδήποτε άλλο? http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/CinemaForge.shtml ή επισης αν εχεις εγκατεστημενο το Macromedia flash 8 μπορεις να το κανεις απο κει μεσα
MetallicA Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μπορείς να κάνεις ένα edit στο link ή να γράψεις το prog για να το ψάξω εγώ?Έβαλα forge αλλά δεν....
JiKL Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Αμεσως ετρεξαν τα τσοπανοσκυλα του insomnia.... Αλλη φορα να εισαι σιγουρος και να μην λες οτι σου ερχεται στο ξερο σου. Φαε εσυ το λουκουμα σου και ασε τους φιλους να ποσταρουν τοσο ενδιαφεροντα links. Και εσυ να εισαι πιο προσεκτικος πως μιλας σε αλλους...Εγω δεν εθιξα κανεναν..Οντως το Link ειναι τρομερα χρησιμο αλλα ειναι στην κριση των mods να αποφασισουν αν περνα τα ορια των κανονων η οχι.. Αλλιως οντως πολυ χρησιμο ποστ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.