djnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 παιδια θελω να μου πειτε τι εχει παθει το πισι .το ανοιγο και μετα απο καπια ωρα κολλαει και δεν κανει τιποτα παω να κανω ρεσταρτ και ανοιγοκλεινει μονο του . κατι μου λεει οτι ειναι τροφοδοτικο ,εχω ενα noname 400βαττ. πειτε μου και εσεις τι μπορει να πεζει .... για να ειμαι σιγουρος τι να αλλαξω και αν εχετε και κατι υποψην ωσ προσ την αγορα καινουργιου μοντελου δεκτο......... ευχαριστω.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Aν ηταν το τροφοδοτικο, θα εκλεινε το pc ή θα εκανε restart.Μαλλον ειναι μνημες.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Τι μνημες εχεις?Δοκιμασε το memtest απο τα files του insomnia για να δουμε τι παιζει.
christos_0b Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Egw eixa pa8ei akrivws afto,mia anoige mia oxi,ekane restart mono tou sto ksekarfwto klp. Mporeite na fantasthte ti eftaige?Alloi lene trofodotiko alloi gia thn ram,omws eftaige to kalwdio trofwdosias!!!! To alaksa k ola doleuan roloi!
djnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Εχω μια kingston 512. Το restart δεν το κανει στο ξεκαρφωτο μονο του απλα εκει που εχω ανοιχτο το πισι ξαφνικα κολλαει και κανει ενα ηχο για ενα δευτερολεπτο(τιιιιιιτ) και μετα δεν κανει τιποτα(μενει κολλλημενο).ΜΕτα κανω restart,προσπαθει το πισι να ανοιξει αλλα κλεινει και προσπαθει να ξαναανοιξει αλλα τιποτα και ξανα παλι,και ξανα παλι...γινεται το ιδιο συνεχεια!!!!!!!!!!(ε και για μην καει και τιποτα το κλεινω τελειως το πισι) θα δοκιμασω το memtest ,και το καλωδιο και θα σας πω μετα. Thanx
djnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 οχι εναν σκληρο εχω αλλα ενας φιλος μου ειπε να κανω φορματ γιατι ηταν γεματος ο σκληρος και εσβηνα συνεχεια και γενικα ταλαιπωρια...... δεν ξερω αλλα οταν κλεινει μυριζει σαν καμενος αερας .....
ItsToasted Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Iperthermansi mallon, kai auto pou mirizeis einai prolly o halkos, opote, an sto mellon miriseis psarila tha exei kaei to trofodotiko, an apla den sou ksananoiksei tha exei kaei o epeksergastis, psakse na deis ti apo ta 2 iperthermenete, apo to Bios kai me to heri.Episeis MBAS kai exeis Prescott? Prescott Club-> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=141158
djnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 εχω πρεσκοτ π4 στα 3 γιγα ,δηλαδη το κολλημα μπορει να ειναι και απο θερμοκρασια ? και εχει και σκονη αλλα τις προηγουμενες μερες δεν ειχε τιποτα ... παντως περιπου στα δεκα λεπτα μου κανει αυτο το κολλημα ... επιασα να δω τι καιει και το τροφοδοτικο ηταν οκ αλλα εκαιγε η ψυχτρα της μητρικης ... τωρα δεν ξερω τι να κανω και δεν εχω καμια ορεξη να τα δωσω σε τεχνικο ... αν θελετε και αλλες πληροφοριες.. πειτε αλλα δεν καταλαβαινω απο που ερχεται η μυρωδια του καμενου .στην αρχη δεν μυριζει αλλα μολις το μυρισω λεω ειναι η ωρα να κολλησει και μετα το κλεισιμο του υπολογιστη μυριζει πιο εντονα. τι να κανω? τον χρειαζομαι για το πανεπιστημιο κιολας .......
djnight Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 το τροφοδοτικο ειναι 400 βαττ αρα θα παρω μια αλλη ψυχτρα....και θα το δοκιμασω και θα σας πω. ευχαριστω πολυ για της απαντησεις παιδια!!!!
ItsToasted Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 το τροφοδοτικο ειναι 400 βαττ αρα θα παρω μια αλλη ψυχτρα....και θα το δοκιμασω και θα σας πω. ευχαριστω πολυ για της απαντησεις παιδια!!!! Koita to link pou sou edwsa pou ginete sizitisi gia allagi psiktras se Prescott alla kai thermokrasies. EPISIS kai poli simantiko, prepei idika an ton exeis kairo na ton katharizeis apo tin skoni vgazontas tin psiktra apo ton epeksergasti kai katharizontas tin kai pernontas meta kairouria thermoagogimi pasta.An den ksereis na to kaneis, olo kai kapoios gnostos sou tha kserei, einai sxetika poli eukoli diadikasia.Min parameliseis to ipolipo pc stin kathariotita omos, giati i skonei skotonei ta PC.
Yabadabado Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 It may be your power supply but a lot of problems are due to 3 lats updates of microsoft too like KB901538.. it may causes reboot on some machines... hope it's that and not your Powersupply
djnight Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 παιδια μετα απο 2 εβδομαδες ταλαιπωριας πηγαινοντας το σε 3 τεχνικους κανενας δεν ηξερε τι επαιζε και ειπα να το στειλω e-shop απο οπου και το αγορασα .τελικα με παιρνουν τηλ και μου λενε εχει καει τροφοδοτικο και καρτα γραφικων για αυτο κολαγε.το παλικαρι ηταν εξυπηρετικοτατος (e-shop +1) αφου εγινε αντικατασταση ,η μονη βλακεια ηταν δεν με καλυπτε ποια η εγγυηση και τα εριξα αλλα δεν πειραζει . το φερνω σπιτι το συνδεω και βαζω ξανα τα xp δεν προλαβα να χαρω και πολυ .το πισι δουλευε 2 ωρες και ημουν μεσα στην καλη χαρα .και ειπα να συνδεσω ξανα την dsl .μολις συνδεθηκα μετα απο κανα 20 λεπτο κανει restart μονο του .τρελαθηκα !!! το κλεινο και το βγαζω απο το ιντερνετ και λεω μηπως φταιει το λειτουργικο?(πειρατικο) γιατι οταν το ανοιγα μου ελεγε your pc recover from serious error και μου εδειχνε κατι αρχεια στα windows οτι ειχαν προβλημα. τεσπα........ ειπα να αλλξω λειτουργικο και εβαλα τα 2000 και εχω βρει την υγεια μου ειναι ανοιχτος συνεχεια 2 μερες και με internet . αυτα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.